niestety moge sie mylic doswiadczenie takich sesji pokazuje ze jednak moga pocisnac ale poki co s na koncie sl 66 a rano mialem napisac 2000 dzisiaj ? z grugiej strony jesli 4 raz uderza w sufit i nie przejda to nawrotka do 1860
Jankesik znów nie ma siły bo gdyby tak zrobił wzrost 0,5 % to nasi z radości pewnie by szczyt poprawili. Czają się kombinują i czekają na impuls z zewnątrz.
Dnia 2023-05-12 o godz. 15:41 ravcio napisał(a): > Jankesik znów nie ma siły bo gdyby tak zrobił wzrost 0,5 % to nasi z radości pewnie by szczyt poprawili. > Czają się kombinują i czekają na impuls z zewnątrz.
Te ich 4130 ma magiczne własciwości przyciagania w jedną i dragą stronę
Jak41 zostałeś na S? Ja zamknąłem-marny zarobek. Ale przychylam się do Jacka wizji wpierw spadek w okolice 1910 na FW, a później atak na szczyty. Wychodzi, że w poniedziałek/wtorek powinniśmy spaść. A później 5 fala nas wyniesie na wyżyny-jak 77777 napisał LOP spadnie znacznie to oznacza koniec rajdu :-) ale wpierw spadnie LOP bo Ski się zamkną z zyskiem, a później spadnie LOP znaczniej bo zamkną się L ;-) Udanego weekendu! PS. Fala prawdę Ci powie :-)
Górna banda i czy starczy sił na przebicie zobaczymy tak jakby szykowali rajd lecz czy paliwa wystarczy 25% szans dla L 50%na kumulację w przedziale 1850 2000 i 25% że większy spadek.
Mnie przy L trzyma przeświadczenie że powinien być poziom grany od początku roku 1900 2150 a czemu nie jest bo grany jest 1750 1950 , zdolowali porządnie 2x to teraz może winda ze 2x ale to takie .