• Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Luk [5.173.105.*]
    Trend wzrostowy. Ale spółka nie jest dywidendowa. Szkoda bo c/wk poniżej 1.
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Darek [10.42.4.*]
    Jak widać idzie info bo trolll wielonik podszywacz z spółdzielni od 2 zł założył w nocy 50 wątków :))) azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)

A więc jak widać idzie info grube :) i zobaczymy czy znów się sprawdzi jego wycie na forum :))
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysiek [10.42.8.*]
    Panowie Fundamenty i wyniki będą pociągiem tutaj ..............a więc jeżeli wyniki za 1 Q też zaskoczą będzie ciekawie bo 2 Q to już żniwa dla odzieżówki ...........
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Darek [10.102.52.*]
    Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
    > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
    >
    > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
    >
    > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
    >
    > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
    >
    > - google translate

Powiem tak w tym roku kurs spokojnie przekroczy 10 zł :) i przypomnimy tego posta i sprawdzimy czy tak będzie :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Darek [10.102.52.*]
    Ładna sesja spokojna i na bardzo małym wolumenie :) oby tak dalej ...........a jeszcze coś sobie dobierzemy panowie po dobrej cenie :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysiek [10.42.4.*]
    Kurs ładnie się konsoliduje na poziomie 5 zł ..............i taki stan mamy już 4 miesiące ..............a więc kolejne wybicie będzie bardzo mocne ...............bo im dłużej trwa konsolidacja tym później mocniejsze są wzrosty ..................
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Piter [10.42.4.*]
    Obligi powinny dać spory też zysk ....................
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Daroo [10.42.3.*]
    W przyszłym roku Monnari będzie obchodziło 25 lecie spółki ciekawe jaki kurs będziemy mieli w tym czasie i jaka niespodzianka będzie :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Darek [10.42.3.*]
    No i kolejna ładna sesja :) wielonik trolll bez akcji z spółdzielni od 2 zł się zawyje przez weekend hahaha :))) a my spokojnie czekamy i obserwujemy ESPI :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Ursyn [79.191.250.*]
    Dzięki za analizę! Gwoli ścisłości, pożyczka Rank Progress jest wartości 6 mln EUR
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Piotrek [10.42.3.*]
    Dnia 2023-02-26 o godz. 10:08 ~IggyOnInvesting napisał(a):
    > Hej ludzie, zrobiłem analizę Monnari Trade. Uważam, że firma jest mocno niedowartościowana. Mam nadzieję, że pomogę w walce z gangiem 2 zł.
    >
    > https://iggyoninvesting.substack.com/p/monnari-trade-a-polish-gem
    >
    > można mnie również znaleźć na Twitterze @IggyOnInvesting
    >
    > Jestem bardzo chętny tutaj z lokalnego, jeśli pominąłem jakikolwiek niuans lokalnego polskiego rynku w mojej analizie.
    >
    > - google translate

Dobra analiza .....
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Technik [46.134.91.*]
    Ładnie wygląda wykres Monnari szykuje się do mocnego wybicia .......
    Analiza pierwsza klasa i co ważne szczegółowa i dokładna gdzie większość anali brakuje takiej wiedzy ........:) a wieć nie pozostaje nic tylko spokojnie czekać bo fundamenty Monnari rosną z każdym miesiącem i kwartałem :) Do walnego co raz bliżej zobaczymy jakie punkty się znajdą w nim w tym roku i jakie informacje napłyną .................:)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysiek [10.42.3.*]
    Ten tydzień może być ciekawy wykres AT wygląda obiecująco ........................
    Oby jeszcze dali cos kupić taniej i po 5 zł wpadło :) bo co raz cieplej się zapowiada ............a więc będzie co raz ciekawiej sprzedaż będzie rosła nowej kolekcji a jak luty pokaże dobre dane z odzieżówki to 1-2 Q może być w tym roku mega ciekawy :)
    A teraz spójrzcie na wpisy wielonika trolaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)
     Wnioski niech każdy wyciagnie sam :) to sa wpisy jego z ponad roku czasu jak naganiał na 1zł bo sprzedał leszcz po 1,40 zł i teraz wyje spod setki nicków na forum tutaj :) poniżej macie dowód na to o jego wypociny wykresy rysowane w paicie pod swoje bzdury i wypociny :)) dziś zostało z niego tylko mega pośmiewisko dlatego tak tutaj ujada hahaha :))) 

Zobacz wątki dotyczące Monnari
    Zobacz profil Monnari
    Autor tego wątku ograniczył dyskusję tylko do zarejestrowanych użytkowników forum Autor: ghost-man [46.171.121.*] 2021-10-05 18:44Opublikowano przy kursie:  2,80 zł , zmiana od tamtej pory: 36,43%
    MON interwał tygodniowyZgłoś do moderatora
     tak jak w tytule - interwał tygodniowy
    mamy klasycznego Pana Eliota zielone kółka 1 - 2 - 3 - 4 - 5 w górę taki książkowy ruch bo nawet fala nr 3 podzieliła się na 5 fal dwójka zaś idealne ABC opadające na wsparcie 4 poszarpana strasznie i piątka "ostatkiem sił" w mocny opór .. który w poprzednich analizach zaznaczałem ..
    w dół mamy A ( czerwone kwadraty) które możemy oznaczyć jako a-b-c odbicie do góry czyli B (ta bardzo brzydka świeca - na dziennym jeszcze bardziej brzydka) i obecnie jedzie w dół C ... i teraz :
    gdyby nie ta parszywa świeca z dnia 08.09.2021 ( szczególnie mam na myśli wolumen) te 38,2 % korekty które juz zaliczyliśmy uznałbym za zakończone i JAZDA na mój typ 4,20 ... ale .. właśnie ale ... nawet na interwale tygodniowym ( zaznaczyłem to niebieską strzałką) ewidentnie widać drastyczny wzrost wolumenu i ponad 10 % spadek ..brzydko ... bardzo brzydko to jest dystrybucja i tego nie da się podważyć ...
    jeśli cofniemy się mocno wstecz to podobna sytuacje zobaczymy 30.04.2020 później była kolejna próba wybicia i powolny zjazd aż na minima 1,40 zł - kto wie czy i tym razem nie będzie podobnie i nie ujrzymy podbicia do 3,00 - 3,10 ale moim zdaniem .. zaznaczam moim zdaniem jeśli cos takiego sie wydarzy będzie to służyło kolejnej dystrybucji
    podsumowując zakładam że obecna korekta zakończy się na poziomie 2,40 - 2,30 tworząc ABCD przy czym AB=CD lub tak jak oznaczyłem MÓJ TYP poziom czyli 2,20 - 2,15 tworząc AB=127,2%CD opierając się na 61,8 % zniesieniu całego ruchu wzrostowego ..
    uuuffffffff ... i to by było na tyle .. a jak będzie to ..... pożyjemy zobaczymy .. :) :) :)

Zobacz wątki dotyczące MonnariZobacz profil Monnari
     Autor: ghost_man [46.171.121.*] 2022-02-24 21:40
    Opublikowano przy kursie:  2,70 zł , zmiana od tamtej pory: 44,63%
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysiek [10.42.3.*]
    Taka to jest prawda Darku ............my spokojnie czekamy na kolejne dane i zobaczymy jaka sprzedaż była w lutym tego roku ...........marzec to już zakupy wiosenno-letnie .........za 3 tygodnie już 2 Q się rozpocznie a więc ciekaw jestem jak wczesna kolekcja wpłynie w tym roku na sprzedaż i wyniki .No i czy będzie dywidenda w tym roku czy dopiero w następnym .............ale o tym dowiemy się już na walnym no i jaki zysk z obligacji które kupili i na jaki czas zainwestowali ...............myślę że trzeba akumulować bo ten stan kursu długo tak nie potrwa ...............
    No panowie kolejna sesja za nami i konsolidacja przy 5 zł trwa :) ale bądzcie pewni że już nie długo to potrwa ..........:) jak jeszcze miesiąc potrwa to będzie miodzio :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysiek [192.119.160.*]
    Dnia 2023-03-06 o godz. 16:35 ~Darek napisał(a):
    > No panowie kolejna sesja za nami i konsolidacja przy 5 zł trwa :) ale bądzcie pewni że już nie długo to potrwa ..........:) jak jeszcze miesiąc potrwa to będzie miodzio :)

Oby Darku tak było i zaczekali jeszcze z miesiac................potem mogą już szaleć ..............
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Darek [83.26.15.*]
    Dnia 2023-03-06 o godz. 20:20 ~Krzysiek napisał(a):
    > Dnia 2023-03-06 o godz. 16:35 ~Darek napisał(a):
    > > No panowie kolejna sesja za nami i konsolidacja przy 5 zł trwa :) ale bądzcie pewni że już nie długo to potrwa ..........:) jak jeszcze miesiąc potrwa to będzie miodzio :)
    >
    > Oby Darku tak było i zaczekali jeszcze z miesiac................potem mogą już szaleć ..............

Myślę że może się udać aczkolwiek trzeba być czujnym bo w każdej chwili może ruszyć i będzie po kupowane przy tych cenach ..............
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Tomek [176.103.75.*]
    Podbijamy merytoryczne wątki i przykrywamy trolaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł który zaśmieca forum bo kurs jest co raz wyżej a on biedak wyje na peronie 1,40 zł !!
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~jw [176.103.75.*]
    Podbijamy merytoryczne wątki i przykrywamy trolaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł który zaśmieca forum bo kurs jest co raz wyżej a on biedak wyje na peronie 1,40 zł !!
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~jw [176.103.75.*]
    No to cyk ..............
    No ciekawe jak w tym roku zachowa sie kurs monnari ...........i jak przyspieszy rozwój ....................
    Jak wyniki będą dobre a takie się szykują kurs poszybuje znów mocno w górę ..........wystarczy spojrzeć na AT i fundamenty i wszystko jest wiadome ...............
    Pogoda w końcu robi się wiosenna ..........idzie ocieplenie a za parę dni poznamy wyniki GUS jakie przewidywania po styczniu panowie ?
    Zgadza się teraz będą szły zakupy kolekcji wiosna -lato zima już zakończona a więc czas na żniwa wiosenno-letnie które są najlepszym kwartałem po zimie a więc zobaczymy ile zysku będzie za 2 Q .
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Kriss [192.119.160.*]
    Panowie wyniki zaskoczą wszystkich ................z moich już informacji jest bardzo dobrze a będzie jeszcze lepiej ...........cierpliwości tylko.........
    Dnia 2023-03-09 o godz. 11:33 ~Kriss napisał(a):
    > Panowie wyniki zaskoczą wszystkich ................z moich już informacji jest bardzo dobrze a będzie jeszcze lepiej ...........cierpliwości tylko.........

A więc czekamy Kris spokojnie powoli 1 Q dobiega końca :) a więc zobaczymy jakie wyniki będą za 1 Q :) no i 2 Q z tak wczesną kolekcją jakie to przyniesie skutki :) zobaczymy czy to poprawi wyniki jeżeli tak będzie mega ciekawie :)
    No i mamy nowe dane inflacja na koniec roku poniżej 7 % :) i żadnego kryzysu w Polsce nie będzie info sprzed chwili :) a więc brawo rząd i Polacy :) mało tego mamy wyrównać się z Anglikami ich poziomem :)
    Bardzo dobre informacje do wypłaty dywidendy bo kryzysu nie będzie a inflacja będzie już poniżej 7 % a więc w roku 24 powinna być jeszcze niższa .............
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Luki [198.145.226.*]
    Niebawem analiza sie zrealizuje a kurs będzie powyżej 20 zł ..............kwestia tylko czasu i to bliskiego ............
    Oby tak dalej panowie czekamy na okazje jeszcze ......
    Ładnie jest panowie parę tysi wpadło..............
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Darek [83.26.6.*]
    Dokupiłem i ja wczoraj :) mam nadzieje że jeszcze jakiś leszczyk mi sprzeda po niedzieli w tej cenie :) dzięki bankowi USA wpadło kilka K akcji po świetnej cenie :) i oby jeszcze wpadło więcej ........:)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Luki [103.216.198.*]
    Dnia 2023-03-11 o godz. 16:54 ~Darek napisał(a):
    > Dokupiłem i ja wczoraj :) mam nadzieje że jeszcze jakiś leszczyk mi sprzeda po niedzieli w tej cenie :) dzięki bankowi USA wpadło kilka K akcji po świetnej cenie :) i oby jeszcze wpadło więcej ........:)

Graty Darku oby jeszcze po niedzieli udało sie kupić bo również dokupię jak będzie taka cena .............
    Dnia 2023-03-11 o godz. 19:15 ~Luki napisał(a):
    > Dnia 2023-03-11 o godz. 16:54 ~Darek napisał(a):
    > > Dokupiłem i ja wczoraj :) mam nadzieje że jeszcze jakiś leszczyk mi sprzeda po niedzieli w tej cenie :) dzięki bankowi USA wpadło kilka K akcji po świetnej cenie :) i oby jeszcze wpadło więcej ........:)
    >
    > Graty Darku oby jeszcze po niedzieli udało sie kupić bo również dokupię jak będzie taka cena .............

Witaj Luk :) po niedzieli dokupuje kolejne akcje i akumuluje dalej sobie :) na dniach będą już dane GUS za luty a więc zobaczymy jak poradziła sobie odzieżówka w lutym :) 1 Q powoli dobiega końca a więc wyniki co raz bliżej i dane wstępne :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Karol [176.103.75.*]
    Nowe ..........reko............panowie dobieramy bo nie4bawem będzie ciekawie ...............
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Karol [176.103.75.*]
    Kilka kilo wpadło panowie .........pozdrawiam
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~kk [176.103.75.*]
    ładna sesja...........obroty tez...............
    No panowie przed nami wyniki i dane GUS :) mamy kolejne rekomendacje ale jak sadzę będą nowe :) przed nami ciekawy rok się zapowiada :) jak widać wszyscy już widza bardzo mocne fundamenty spółki a więc nic tylko czekać na kolejne ruchy a widząc zawieruchę na bankach inwestorzy będą szukać spółek bezpiecznych o bardzo mocnych fundamentach a takie mamy w Monnari a więc nic tylko się przyglądać ............:) No i przed nami walne zobaczymy jakie projekty uchwał będą ..
    Czytać Pana Kontraktowego i pana IggyOnInwesting bo to panowie z mega wiedzą która dziś potwierdzają analitycy pisząc nowe rekomendacje które są zgodne z tym co pisza ci panowie :) co macie w postach ich i sami wyciagnijcie wnioski :) i uważać na Trolaaaa wielonika z spółdzielni od 2 zł azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)
     Wnioski niech każdy wyciagnie sam :) to sa wpisy jego z ponad roku czasu jak naganiał na 1zł bo sprzedał leszcz po 1,40 zł i teraz wyje spod setki nicków na forum tutaj :) poniżej macie dowód na to o jego wypociny wykresy rysowane w paicie pod swoje bzdury i wypociny :)) dziś zostało z niego tylko mega pośmiewisko dlatego tak tutaj ujada hahaha :))) 

który tutaj wyje 24h na dobę bo sprzedali po 1,40 zł ponad rok temu a kurs dziś ponad 5 zł i wyje z bólu hahaha pisząc oczywiście same wypociny bo nie ma żadnej wiedzy :))) dzis zostało z spółdzielni mega tylko pośmiewisko i wielonika hahaha :)))
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysiek [146.70.121.*]
    Jak widzicie państwo to co pisał ponad rok temu już Pan Kontraktowy i dziś IggyOnInwesting wszystko się potwierdza jak widzimy po czasie dziś spływają Nowe Rekomendacje które potwierdzają to co pisał Pan Kontraktowy i to już ponad rok temu w swich analizach a w więc dziś wszyscy wiecie kogo warto słuchać i czytać :) i dziś wiecie wszyscy że wielonik z spółdzielni od 2 zł azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)który tutaj nagania na spadki to trolll pracujący dla spółdzielni która blokuje wzrosty ale już niebawem zostanie rozjechana i wszystkie akcje im zostana zabrane :) a jak wiemy mają ich juz co raz mniej bo traca każdego dnia :) spółdzielnia została oskubana już wczesniej z akcji po 1,40 zł stąd teraz tak wyje i nagania trollemmm bo zabraliśmy im mase akcji wcześniej i teraz wyją z bólu chcieli odkupic po 2 zl a dziś kurs już ponad 5 zł :))) a będzie niebawem dwucyfrowy gdzie zabierzemy akcje wszystkie im :) tak więc czekamy spokojnie i dobieramy sobie bo niebawem będą tutaj bardzo silne wzrosty bo Monnari jest najlepszą spółką bezpieczna z mega fundamentami i kupa kasy w kasie która cały czas rośnie jak i jej fundamenty :) gdzie Inwestorzy będą teraz skupować akcje Monnari uciakająć z innych spółek jak banki itd. które lecą w przepaść ...........bo nie mają żadnych fundamentów .I tak jak pisał Kontraktowy kurs niebawem Monnari będzie dwucyfrowy i bił maxima z całej historii lat .

Poniżej macie wpisy pana Kontraktowego i jego Analizy Oraz IggyOnInwesting które się sprawdzają i potwierdzają w 100 % i które warto czytać i analizować bo wszystko co pisali i to już rok temu się potwierdza a więc ogromna wiedza i doświadczenie a nie jak wycie trolaaa wielonika z spółdzielni który wył o 2 zł azatem/jarkiz69/jarooo/gosia/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)

Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia (...) - Forum - Bankier.pl

Nowa Kolekcja Monnari już w Sprzedaży .................. - Forum - Bankier.pl

Kolejne Świetne dane GUS z Stycznia wzrost sprzedaży (...) - Forum - Bankier.pl

Moja analiza handlu Monnari - Forum - Bankier.pl 
    Dnia 2023-03-14 o godz. 10:26 ~Krzysiek napisał(a):
    > Jak widzicie państwo to co pisał ponad rok temu już Pan Kontraktowy i dziś IggyOnInwesting wszystko się potwierdza jak widzimy po czasie dziś spływają Nowe Rekomendacje które potwierdzają to co pisał Pan Kontraktowy i to już ponad rok temu w swich analizach a w więc dziś wszyscy wiecie kogo warto słuchać i czytać :) i dziś wiecie wszyscy że wielonik z spółdzielni od 2 zł azatem/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)który tutaj nagania na spadki to trolll pracujący dla spółdzielni która blokuje wzrosty ale już niebawem zostanie rozjechana i wszystkie akcje im zostana zabrane :) a jak wiemy mają ich juz co raz mniej bo traca każdego dnia :) spółdzielnia została oskubana już wczesniej z akcji po 1,40 zł stąd teraz tak wyje i nagania trollemmm bo zabraliśmy im mase akcji wcześniej i teraz wyją z bólu chcieli odkupic po 2 zl a dziś kurs już ponad 5 zł :))) a będzie niebawem dwucyfrowy gdzie zabierzemy akcje wszystkie im :) tak więc czekamy spokojnie i dobieramy sobie bo niebawem będą tutaj bardzo silne wzrosty bo Monnari jest najlepszą spółką bezpieczna z mega fundamentami i kupa kasy w kasie która cały czas rośnie jak i jej fundamenty :) gdzie Inwestorzy będą teraz skupować akcje Monnari uciakająć z innych spółek jak banki itd. które lecą w przepaść ...........bo nie mają żadnych fundamentów .I tak jak pisał Kontraktowy kurs niebawem Monnari będzie dwucyfrowy i bił maxima z całej historii lat .
    >
    > Poniżej macie wpisy pana Kontraktowego i jego Analizy Oraz IggyOnInwesting które się sprawdzają i potwierdzają w 100 % i które warto czytać i analizować bo wszystko co pisali i to już rok temu się potwierdza a więc ogromna wiedza i doświadczenie a nie jak wycie trolaaa wielonika z spółdzielni który wył o 2 zł azatem/jarkiz69/jarooo/gosia/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)
    >
    >Krótka Analiza Monnari i Kończąca się pandemia (...) - Forum - Bankier.pl
    >
    >Nowa Kolekcja Monnari już w Sprzedaży .................. - Forum - Bankier.pl
    >
    >Kolejne Świetne dane GUS z Stycznia wzrost sprzedaży (...) - Forum - Bankier.pl
    >
    >Moja analiza handlu Monnari - Forum - Bankier.pl

Nic dodać nic ująć Krzysiek .
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~CentrumAnaliz [185.208.152.*]
    Panowie zobaczymy jakie wyniki będą za 1Q jeżeli będą dobre to co tutaj więcej mówić rynek sam zareaguje ........dziś chyba dane z gospodarki za luty więc zobaczymy co i jak .Pogoda sprzyja i robi się wiosennie temperatury mają znacznie podskoczyć a więc będzie sprzyjało zakupom nowej kolekcji a jak to przełoży się na wyniki zobaczymy .Rok temu było bardzo długo zimno a wyniki były bardzo dobre a więc jeżeli teraz będzie dużo wcześniej cieplej sprzedaż powinna być bardzo dobra .Po nowej rekomendacji większość spółek ma rekomendacje kupuj a więc rynek powinien powoli wchodzić w sektor odzieżowy w spółki o mocnych fundamentach .Myślę że po 3 latach pandemii która dobiegła końca potwierdzona przez (WHO) jaka była nadchodzi czas właśnie na tą branżę i tutaj można spodziewać się co raz większym zainteresowaniem i powrotu Inwestorów .
    Dnia 2023-03-15 o godz. 09:45 ~CentrumAnaliz napisał(a):
    > Panowie zobaczymy jakie wyniki będą za 1Q jeżeli będą dobre to co tutaj więcej mówić rynek sam zareaguje ........dziś chyba dane z gospodarki za luty więc zobaczymy co i jak .Pogoda sprzyja i robi się wiosennie temperatury mają znacznie podskoczyć a więc będzie sprzyjało zakupom nowej kolekcji a jak to przełoży się na wyniki zobaczymy .Rok temu było bardzo długo zimno a wyniki były bardzo dobre a więc jeżeli teraz będzie dużo wcześniej cieplej sprzedaż powinna być bardzo dobra .Po nowej rekomendacji większość spółek ma rekomendacje kupuj a więc rynek powinien powoli wchodzić w sektor odzieżowy w spółki o mocnych fundamentach .Myślę że po 3 latach pandemii która dobiegła końca potwierdzona przez (WHO) jaka była nadchodzi czas właśnie na tą branżę i tutaj można spodziewać się co raz większym zainteresowaniem i powrotu Inwestorów .

O tuż to czekamy na dane GUS za luty lada dzień będzie informacja :) i zobaczymy jaka była sprzedaż w lutym i który sektor znów miał najlepszy wzrost sprzedaży ..........pogoda sprzyja idzie mega ocieplenie od soboty temperatury już bardzo wysokie .....a po niedzieli ponad 20 C a więc będzie sprzyjało zakupom kolekcji wiosna/lato ........a to dopiero połowa marca :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysiek [185.208.152.*]
    Dnia 2023-03-16 o godz. 10:11 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2023-03-15 o godz. 09:45 ~CentrumAnaliz napisał(a):
    > > Panowie zobaczymy jakie wyniki będą za 1Q jeżeli będą dobre to co tutaj więcej mówić rynek sam zareaguje ........dziś chyba dane z gospodarki za luty więc zobaczymy co i jak .Pogoda sprzyja i robi się wiosennie temperatury mają znacznie podskoczyć a więc będzie sprzyjało zakupom nowej kolekcji a jak to przełoży się na wyniki zobaczymy .Rok temu było bardzo długo zimno a wyniki były bardzo dobre a więc jeżeli teraz będzie dużo wcześniej cieplej sprzedaż powinna być bardzo dobra .Po nowej rekomendacji większość spółek ma rekomendacje kupuj a więc rynek powinien powoli wchodzić w sektor odzieżowy w spółki o mocnych fundamentach .Myślę że po 3 latach pandemii która dobiegła końca potwierdzona przez (WHO) jaka była nadchodzi czas właśnie na tą branżę i tutaj można spodziewać się co raz większym zainteresowaniem i powrotu Inwestorów .
    >
    > O tuż to czekamy na dane GUS za luty lada dzień będzie informacja :) i zobaczymy jaka była sprzedaż w lutym i który sektor znów miał najlepszy wzrost sprzedaży ..........pogoda sprzyja idzie mega ocieplenie od soboty temperatury już bardzo wysokie .....a po niedzieli ponad 20 C a więc będzie sprzyjało zakupom kolekcji wiosna/lato ........a to dopiero połowa marca :)

Dokładnie Darku obaczcie jak zaśmieca forum ten trollll wielonik od 2 zł azatem/gosia/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/mały/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)  ! to tylko świadczy kim jest ten trolll ...........
    Dnia 2023-03-16 o godz. 11:26 ~Krzysiek napisał(a):
    > Dnia 2023-03-16 o godz. 10:11 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2023-03-15 o godz. 09:45 ~CentrumAnaliz napisał(a):
    > > > Panowie zobaczymy jakie wyniki będą za 1Q jeżeli będą dobre to co tutaj więcej mówić rynek sam zareaguje ........dziś chyba dane z gospodarki za luty więc zobaczymy co i jak .Pogoda sprzyja i robi się wiosennie temperatury mają znacznie podskoczyć a więc będzie sprzyjało zakupom nowej kolekcji a jak to przełoży się na wyniki zobaczymy .Rok temu było bardzo długo zimno a wyniki były bardzo dobre a więc jeżeli teraz będzie dużo wcześniej cieplej sprzedaż powinna być bardzo dobra .Po nowej rekomendacji większość spółek ma rekomendacje kupuj a więc rynek powinien powoli wchodzić w sektor odzieżowy w spółki o mocnych fundamentach .Myślę że po 3 latach pandemii która dobiegła końca potwierdzona przez (WHO) jaka była nadchodzi czas właśnie na tą branżę i tutaj można spodziewać się co raz większym zainteresowaniem i powrotu Inwestorów .
    > >
    > > O tuż to czekamy na dane GUS za luty lada dzień będzie informacja :) i zobaczymy jaka była sprzedaż w lutym i który sektor znów miał najlepszy wzrost sprzedaży ..........pogoda sprzyja idzie mega ocieplenie od soboty temperatury już bardzo wysokie .....a po niedzieli ponad 20 C a więc będzie sprzyjało zakupom kolekcji wiosna/lato ........a to dopiero połowa marca :)
    >
    > Dokładnie Darku obaczcie jak zaśmieca forum ten trollll wielonik od 2 zł azatem/gosia/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/mały/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)  ! to tylko świadczy kim jest ten trolll ...........

Spółdzielnia została wydym.........po 1,40 więc teraz wyje najety trolik który prubuje się podszyć pod pana Kontraktowego tylko zapomina dekiell.........że ma inne IP :))) a my spokojnie czekamy na dane za luty GUS i zobaczymy jak poszło sektorom w tym roku :)
  • Re: Moja analiza handlu Monnari Autor: ~Krzysztof [103.105.164.*]
    Dnia 2023-03-16 o godz. 13:54 ~Darek napisał(a):
    > Dnia 2023-03-16 o godz. 11:26 ~Krzysiek napisał(a):
    > > Dnia 2023-03-16 o godz. 10:11 ~Darek napisał(a):
    > > > Dnia 2023-03-15 o godz. 09:45 ~CentrumAnaliz napisał(a):
    > > > > Panowie zobaczymy jakie wyniki będą za 1Q jeżeli będą dobre to co tutaj więcej mówić rynek sam zareaguje ........dziś chyba dane z gospodarki za luty więc zobaczymy co i jak .Pogoda sprzyja i robi się wiosennie temperatury mają znacznie podskoczyć a więc będzie sprzyjało zakupom nowej kolekcji a jak to przełoży się na wyniki zobaczymy .Rok temu było bardzo długo zimno a wyniki były bardzo dobre a więc jeżeli teraz będzie dużo wcześniej cieplej sprzedaż powinna być bardzo dobra .Po nowej rekomendacji większość spółek ma rekomendacje kupuj a więc rynek powinien powoli wchodzić w sektor odzieżowy w spółki o mocnych fundamentach .Myślę że po 3 latach pandemii która dobiegła końca potwierdzona przez (WHO) jaka była nadchodzi czas właśnie na tą branżę i tutaj można spodziewać się co raz większym zainteresowaniem i powrotu Inwestorów .
    > > >
    > > > O tuż to czekamy na dane GUS za luty lada dzień będzie informacja :) i zobaczymy jaka była sprzedaż w lutym i który sektor znów miał najlepszy wzrost sprzedaży ..........pogoda sprzyja idzie mega ocieplenie od soboty temperatury już bardzo wysokie .....a po niedzieli ponad 20 C a więc będzie sprzyjało zakupom kolekcji wiosna/lato ........a to dopiero połowa marca :)
    > >
    > > Dokładnie Darku obaczcie jak zaśmieca forum ten trollll wielonik od 2 zł azatem/gosia/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/mały/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)  ! to tylko świadczy kim jest ten trolll ...........
    >
    > Spółdzielnia została wydym.........po 1,40 więc teraz wyje najety trolik który prubuje się podszyć pod pana Kontraktowego tylko zapomina dekiell.........że ma inne IP :))) a my spokojnie czekamy na dane za luty GUS i zobaczymy jak poszło sektorom w tym roku :)

Zycie myśleli pewnie że kupią po 1 zł hehe a tutaj zonk......................za głupotę się płaci i oni zapłacili i nie szkoda takich spółdzielnia /leszcze musiały odpaść ...................Fundamenty i zyski co raz wyższe będą teraz kierowały kursem i co ważne dywidendy które powinny się pojawić ......................Do 21 powinny być dane GUS już pełne więc zobaczymy która branża miała najlepszą sprzedaż ...............
    Dnia 2023-03-16 o godz. 14:38 ~Krzysztof napisał(a):
    > Dnia 2023-03-16 o godz. 13:54 ~Darek napisał(a):
    > > Dnia 2023-03-16 o godz. 11:26 ~Krzysiek napisał(a):
    > > > Dnia 2023-03-16 o godz. 10:11 ~Darek napisał(a):
    > > > > Dnia 2023-03-15 o godz. 09:45 ~CentrumAnaliz napisał(a):
    > > > > > Panowie zobaczymy jakie wyniki będą za 1Q jeżeli będą dobre to co tutaj więcej mówić rynek sam zareaguje ........dziś chyba dane z gospodarki za luty więc zobaczymy co i jak .Pogoda sprzyja i robi się wiosennie temperatury mają znacznie podskoczyć a więc będzie sprzyjało zakupom nowej kolekcji a jak to przełoży się na wyniki zobaczymy .Rok temu było bardzo długo zimno a wyniki były bardzo dobre a więc jeżeli teraz będzie dużo wcześniej cieplej sprzedaż powinna być bardzo dobra .Po nowej rekomendacji większość spółek ma rekomendacje kupuj a więc rynek powinien powoli wchodzić w sektor odzieżowy w spółki o mocnych fundamentach .Myślę że po 3 latach pandemii która dobiegła końca potwierdzona przez (WHO) jaka była nadchodzi czas właśnie na tą branżę i tutaj można spodziewać się co raz większym zainteresowaniem i powrotu Inwestorów .
    > > > >
    > > > > O tuż to czekamy na dane GUS za luty lada dzień będzie informacja :) i zobaczymy jaka była sprzedaż w lutym i który sektor znów miał najlepszy wzrost sprzedaży ..........pogoda sprzyja idzie mega ocieplenie od soboty temperatury już bardzo wysokie .....a po niedzieli ponad 20 C a więc będzie sprzyjało zakupom kolekcji wiosna/lato ........a to dopiero połowa marca :)
    > > >
    > > > Dokładnie Darku obaczcie jak zaśmieca forum ten trollll wielonik od 2 zł azatem/gosia/jarkiz69/jaro/ghost_men/matti/wyluzowany/luzik/mały/obserwator/obserwator2/obserwator3/anka/mariusz/f-b/er/obiektywny/pomidor/-i setka twoich nicków :)  ! to tylko świadczy kim jest ten trolll ...........
    > >
    > > Spółdzielnia została wydym.........po 1,40 więc teraz wyje najety trolik który prubuje się podszyć pod pana Kontraktowego tylko zapomina dekiell.........że ma inne IP :))) a my spokojnie czekamy na dane za luty GUS i zobaczymy jak poszło sektorom w tym roku :)
    >
    > Zycie myśleli pewnie że kupią po 1 zł hehe a tutaj zonk......................za głupotę się płaci i oni zapłacili i nie szkoda takich spółdzielnia /leszcze musiały odpaść ...................Fundamenty i zyski co raz wyższe będą teraz kierowały kursem i co ważne dywidendy które powinny się pojawić ......................Do 21 powinny być dane GUS już pełne więc zobaczymy która branża miała najlepszą sprzedaż ...............

Zgadza się :) kto miał wiedzę to kupował i dziś ma już dobry zysk a to dopiero początek bo niebawem kurs będzie dwucyfrowy :) dojdą jeszcze infa które zrobią swoje :)
[x]
MONNARI -0,32% 6,18 2026-05-06 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.