Jestem tego samego zdania. Teraz zjazd do 1442, wg. mnie. W sumie za bazą, bo ta też przygotowana (S&P), a DAX lada chwila. Jeszcze odrobinę musi podciągnąć UP.
Dnia 2022-09-27 o godz. 14:44 tamtam napisał(a): > no nikt normalny na tak wysokich poziomach chyba L nie bierze ;-)
Ciekawe, jak to same zdanie przeczytałby (w sensie odebrał) ktokolwiek z rok temu? Co za czasy! No cóż, ale zawsze kilka lat hossy przeplatanych jest ok. 1,5-roczną bessą...
Dnia 2022-09-27 o godz. 14:57 pati_ napisał(a): > Tak Ears zaliczamy właśnie wysokie poziomy! :))
Spokojnie. Za kilka tygodni będzie 1600, zobaczysz, Pati. Chyba właśnie na tym zjeździe (szacuję, że będzie do 1435-1428 docelowo) zapakuję się po korek w L i pójdę na detoks od giełdy na te kilka tygodni. Ciekawe, czy wytrzymam to psychicznie?
No proszę, jak ładnie baza poszła w dół. Banan pójdzie za nimi. Mam nadzieję, że jeszcze dzisiaj zrobi te 1442 jako przystanek do wspomnianego pozimu niżej (z korektą w górę po drodze). A potem dzida na 1600 w kilka tygodni.
Dnia 2022-09-27 o godz. 15:04 tamtam napisał(a): > nie wytrzymasz > wszędzie będziesz widział motyle
Dnia 2022-09-27 o godz. 15:05 masturbant napisał(a): > Ty wytrzymasz, depo nie
Chłopaki znają mnie lepiej niż ja sam siebie. Po chwili refleksji, uważam, że obaj macie rację.
Z tymi motylami... to wiesz, widzę je wszędzie, ale najfajniejsze jest to, że one są fraktalne. Działają tak samo precyzyjnie na M1 jak i na H1/H4 czy D1. A jeden motylek ma swoją kreskę na 1600 z H1. :-) a dwa inne mają swoją kreskę w tym samym punkcie z M5 :-)
I o ile tego poziomu na 1600 jestem niemal pewny (choć w giełdzie nigdy nie można powiedzieć nic na pewno, co, myślę, wszyscy jak tu jesteśmy uznajemy za oczywistość, o tyle z tym depo, w istocie, może być różnie.
Fajne wpisy, chłopaki, podoba mi się. Like'i ode mnie.
W zakładzie produkcyjnym PKN Orlen w Płocku na jednej z instalacji zapalił się piec - poinformowało biuro prasowe PKN Orlen. Na miejscu działa zakładowa straż pożarna. Jak przekazał reporter TVN24, dwie osoby nie żyją. Prezes spółki powołał specjalną komisję do wyjaśnienia okoliczności zdarzenia. Te wyjaśnia też policja i prokuratura.