Tak jak mówisz, pozew pozwem. A poznać się warto. Poznać to też się policzyć. Po to żeby pozywać ? Być może. Ale przede wszystkim żeby choć "ociupinkę" wyrównać nierówność wyrównać wiedzę o spółce. Jaki obecnie jest poziom ff. Tylko jak ?
Na Petrolu udalo sie zalozyc PAM wiec czemu tu nie mialoby sie udac? Najlepiej zeby wzial sie od poczatku za to ktos z walnego bo potrzebna wiedze tamte osoby maja.
Trzymam kciuki w szczegolnosci za osoby, ktore byly na ostatnim walnym. Mam nadzieje, ze cos z tym zrobia. Jak ktos z taka charyzma wzialby sie za utworzenie porozuemienia to bylibysmy strona w tej nierownej jak sie okazuje grze.
Wystarczylaby 1 osoba, ktora byla na ostatnim walnym i zabierala tam glos, zeby tutaj dac przynajmniej znac, czy cos planuja zrobic. Przeciez spore pakiety akcji na ostatnim walnym byly zarejestrowane(nie mam tu na mysli glownego udzialowca). Mam nadzieje, ze jesli powstanie konkretny pomysl na zawiazanie porozuemienia to tutaj znajda sie chetni zeby wesprzec ten pomysl.
Gratuluje decyzji. Jednak sa tu akcjonariusze, ktorzy zainwestowali swoje pieniadze i bedac biernym w takiej sytuacji to nie jest dobra decyzja. Odzywajcie sie na forum i wyrazcie swoje poparcie zeby ktos z wiedza i charyzma zawiazal tu porozumienie mniejszosciowych.
Chętnie dołączę do pozwu przeciwko zarządowi MRC za ich manipulacje, z webinarów. W grę wchodzi strata X 000 000. Mam również odpowiednie środki finansowe na wstępne opłaty.