nom Lewy nie grał ,ale czy zawsze musi?...tak czy inaczej na niego jest większa uwaga i wtedy inni mają więcej pola, to też plus... a baraże raczej tylko przygoda, będą mocne drużyny i na pewno lepsze, ale szansa zawsze jest, dopóki piłka w grze :)
widze nie widze ale rynek pod pelna kontrola byka widac to po zachowaniu niektórych spólek i po drugie sa blisko wiec wycisną moze nawet i 2550 w tym tygodniu ale zobaczymy ja do sek przymierzam sie dopiero po 2500 lub po spadku ponizej 2450
niekończąca się to była opowieść :) a dzisiaj startują wyniki w usa, także podbitka pod samo hasło wskazana :) a Banan jak by zrobił tak 2514 -15 to się nie zdziwię :)
u nas PPK coś nie korzysta na zwyżkach ? ofe za to dymią (pewnie większy udział w wig20 i bankach ) moje jednostki 15% wyżej niż poprzedni szczyt za 23 lata 540% dają pierwsze jednostki szkoda że nie dokończyli reformy byłaby za 8 lat niezła fura :)
swoją drogą to na bananowcu dopiero w przyszłym roku odpalą można założyć że z samych dywidend dostaną ofe więcej niż suwak zabierze jak do tego dojdą jeszcze ze 3/4 wezwania i kilkadziesiąt uchwalonych buy beck to może być naprawdę miło !
dla ostrożnego spekulanta sts z h1 stracił osadzenie to dość poważny sygnał zakończenia zwyżki jak oscylator opuszcza wykupienie po długim przebywaniu w strefie na h4 nadal mocno osadzony potrzeba czasu przynajmniej do piątku
różnie to bywa biura muszą zamknąć pozycje czasem na prośbę kilenta zwlekają do ostatniej chwili w nadziej że nie będzie takiej potrzeby ale raczej dają czas do 10/11 na uzupełnienie depo
mnie się zdarzyło kilka razy otrzymać telefon wieczorem przed sesją o uzupełnienie depa mimo że wcześniej przelew wysłałem tak że monitoring jest raczej dokładny
nie gram na bananie od ostatniej wypłaty z konta forexowego bo mam tylko 125% pokrycia ale jakbym miał więcej kasy to bym na banana wszedł w sell choćby pod fakt spodziewanej ostrej zwały na bazowych na dniach może jak spx spłynie ze 100 ptk a banan znacznie mniej to się przyłączę :) kasy nie dopłacę bo nie żyję z tej zabawy :)