Witam. Przed nami Wielki Tydzień. Słyszałem, że dziś z rana odpał bo wszyscy biorą "cenne walory" PKC. Tradycyjnie od lat to jest (najlepsza) forma inwestowania w Petrolinvest, po info puszczonym na weekend. Zalecam rozsądek,czyli nie pchać się przed szereg. Dla wszystkich akcji wystarczy, a gdyby były braki na rynku to Masashi dorzuci parę milionów w pakiecie.
W sumie bardzo dużo spraw jest do omówienia bo i rolowano co po niektórych i z łaską odpowiedziano na pytania SII, czyli informacji od groma, ale ja mam swoje skrzywienia i jak to kiedyś pisałem na forum nie lubię robić ludziom syfu na święta, a więc w tym tygodniu sobie odpuszczę. Jedno co dla przypomnienia, to o Conwell pisaliśmy w tym wątku, że przypomnę fragment:
"Szok - Emba z potwierdzonymi zasobami jest 2 razy tańsza od Eco Energy, teraz widać z jakim wałem mamy do czynienia przy wycenie spółki Eco i zamianą udziałów w tej spółce na akcje spółki Petrolinvest."
W zamian za to, życzę wszystkim zaangażowanym w Petrolinvest wszystkiego najlepszego i akcji przynajmniej po 50zł/sztukę. No i mokrego Dyngus, przy czym oby zimny prysznic nie dotyczył "szczęśliwców", którzy zdążą dziś wsiąść do pociągu. A przede wszystkim życzę Wam dużo zdrowia w tym i psychicznego, bo zachować pogodę ducha na cennym walorze jest ostatnio trudno. Jak mawiają klasycy forum tutaj jaja trzeba mieć tytanowe, także ostrożnie z ostrzeniem sobie zębów, żeby sobie co nieco nie uszkodzić, bo dentysci się cenią. Odpoczynku w rodzinnym gronie, nabrać wiosennego optymizmu i gonić króliczka na GPW. Gonić do upadłego.
Pozdrawiam także serdecznie moderatorów forum za możliwość pisania. Wam też życzę co tylko sobie zamarzycie, bo choćby z samym forum Petrolinvest macie od groma roboty, ale przynajmniej od czasu do czasu możecie się pośmiać. W końcu mało gdzie jest tak wesoło i zbiera się taka śmietanka towarzyska jak tu. Jeśli pozwolicie to w przyszłym tygodniu chciałbym kontynuować niniejszy watek.
Witam, proszę o uzupełnienie mojej ankiety, która dotyczy strategii inwestycyjnych na GPW. Ankieta jest anonimowa, nie wymaga rejestracji i składa się tylko z jednego pytania jednokrotnego wyboru. Wyniki pomogą mi w napisaniu pracy magisterskiej. Oto link: http://www.ankietka.pl/ankieta/80454/strategie-inwestycyjne-na-gieldzie-papierowwartosciowych.html Dziękuję bardzo za pomoc.