• Re: Od Poniedziałku Autor: ~Wykolejeniec [83.25.50.*]
    A w marcu będziesz mówił żebyśmy poczekali na kwiecień czy że nie mówiłeś że chodzi o marzec w tym roku?
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Slay [37.47.55.*]
    Już marzec buahahha palancior
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~INVEST [83.26.167.*]
    Idą spore zmiany tak jak pisałem, a co niektórzy pisali że będą spadki ...
    Przekonacie się szybko
    Sami zobaczycie na własne oczy...
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Wykolejeniec [5.173.139.*]
    Jakoś nie widać tego magicznego poruszenia które miało się zacząć od poniedziałku kolego naganiaczu.
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Marcin [188.147.44.*]
    Jestem bardzo ciekawy , jak będzie w Poniedziałek..
    Ciekawe kto tak zbiera ...
    Zainteresowało mnie , czy czasem nas nie czeka jakieś wielkie info . I nie zacznie się zbieranie PKC ..
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Nooo [37.247.208.*]
    Czekam na 21 gr i na 22 i na 23 zjecie ze smakiem
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Slay [37.47.16.*]
    Zapomnij nędzarzu. Nigdy nie przejdziesz... Najpierw ja 800k
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.245.85.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    I co teraz powiecie ....
    Pisałem że będą Infa , i co teraz głupio wam ....
    Napisałem spore zmiany że będą ..
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Slay [89.64.89.*]
    Mają 20 milionów po 3 grosze do opierdzielenia Januszom a Ostatnio 2 nowe melloni po groszu bauuuahaha
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~reksio [88.156.132.*]
    a co ogłosili ? wchodzą w marihuanę leczniczą ?
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~MARCIN [188.147.44.*]
    Ciekawe kto wszedł do spółki , z tych obrotów wynika przez ostatnie tygodnie że coś się szykuje ...
    Zainteresowała mnie coraz bardziej ta spółka , spodziewam się czegoś ciekawego w kolejnych info ...
    Wszystko zostało przemyślane .
    Zaobserwować można spore zainteresowanie spółką . Pewnie będzie spore zbieranie w Poniedziałek...
    Kolejność ustawień kupna może być ciekawa . Zapoczątkowane może to być ciekawym , i interesującym zaangażowaniem w spółkę podmiotu który robi te skupywanie akcji .
    Analiza Techniczna pokazuje spore wybicie .
    Kolejne info może być dla wszystkich sporym zaskoczeniem . Dla tych co inwestują powinni poczytać dokładnie raport i w internecie . Oraz jakią spółka podjęła współpracę w latach poprzednich i teraz ....
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Akcjonariusz [188.146.130.*]
    Ja osobiście jeszcze nie widzę na razie tutaj żadnych pozytywnych zmian, które zadecydowały by o wybiciu kursu.
    Dopiero podpisanie umowy na sprzedaż granulatu będzie taką iskierką do wybicia się kursu w górę.
    To espi jest jak na razie neutralne.
    Jest to moje osobiste zdanie.
    Dla tego warto poczekać do poniedziałku co się będzie działo...
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Wykolejeniec [83.25.50.*]
    Ja nie czekam do poniedziałku i dzisiej wszystko sprzedaję :)
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Slay [89.64.89.*]
    To są nagony... FUGAZI infa i wcisną wam papier na podbitce... Gość został i będzie się rozwijał w strukturach a nie wywalili go...a ten z forum co przyklaskuje Investowi Marcin to też podejrzana Sprawa...
    Zaczęło się ..
    Namawiają na spadki , coraz bardziej sami się przekonacie że coś się szykuje ...
    Bo widać że będzie się sporo działo .
    Jak myślicie jakie obroty w Poniedziałek wzrosty i Sadki będą . W tym przyszłym tygodniu zapowiada się bardzo ciekawie..
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Wykolejeniec [5.173.130.*]
    Znowu naganiasz... Prezes nieudacznik zszedł ze sceny pod pretekstem problemów ze zdrowiem a tak naprawdę nadal będzie się panoszył po spółce generował koszty i tworzył zamieszanie.
    Od tygodnia wróżysz tutaj jakieś sensację i nic z tego nie wychodzi.
    No proszę pokaż, że masz jaja i nie kłamiesz co za rewelacje nas czekają?
    Udowodnij, że nie jesteś kolejnym fałszywym insiderem który próbuje zejść z haka!
    Jak myślicie dla czego wczoraj pod koniec sesji pojawiły się takie obroty ..
    Po za tym pod sam koniec sesji pojawił się pakiet akcji po stronie kupna w ilości 170 000 tyś akcji w cenie 0,20 gr a po jakimś czasie po stronie kupna pakiet akcji w ilości 85 000 tyś akcji w cenie 0,24 gr ...
    Zastanawiające i za razem ciekawe ...
    Coś pewnie się szykuje w kolejnym info ....
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Slay [89.64.90.*]
    Spać nagonie nie możesz. TY I TWÓJ FUNFEL Marcin ale teraz i podróba Slay zakupili lub wymieniliście się na groszu hahaha podbitka malowana. Wy już keszu na śmieciu nie macie i chcecie nowych zmusić to ubazgrania się wielka kupom. Zakończmy ten wątek bo szkoda tylko scrollować.
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~MARCIN [188.147.35.*]
    Przekonamy się na dniach jak się zacznie sporo dziać ....
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Marek [46.134.80.*]
    Ale tutaj jest filozofia jeden między drugim ..
    Nie bez powodu zmiany w zarządzie są zrobione ..
    Ci co zbierają wiedzą najwięcej , po za tym spółką była już na 0,99 gr . Tak czy inaczej zapowiada się spore zbieranie i wzrosty ..
    Zobaczymy Pozdrawiam ...
    Zobaczymy kto się ośmieszył ...
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Wykolejeniec [188.47.52.*]
    Od 15 lutego miało być wielkie wow a jak narazie to z 18gr wzrosło na 18gr po dziesięciu dniach od rozpoczęcia Twojej wróżby.
    Tak to ja też mogę sobie napisać...
    Panowie od marca będzie tutaj kosmos nie wyobrażacie sobie jakie tu będą olbrzymie pieniądze!
    Po czym co tydzień będę dodawał "musicie być cierpliwi jeszcze chwilę za chwil parę wyrwie z butów nasz kabaret"
    Powiedziałeś kiedy się zacznie nie zaczęło się nic dziwnego że nie chcesz powiedzieć co za infa nas czekają, nic nie wiesz i będziesz się podpinał pod każde ESPI że niby wiedziałeś a to nie prawda.
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Wykolejeniec [5.173.155.*]
    No Panie ~INVEST gdzie te rewelacje? Mamy już od dnia kiedy zapowiadałeś tajemnicze rewelacje czyli 15.02 spadek z 0.18 na 0.17
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~MajApacz [37.47.31.*]
    Kalendarz majufff
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.99.*]
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Marcin [46.204.4.*]
    No to ruszamy ze zbieraniem akcji .
    Zapowiadają się spore obroty . W Maju raport a do tego czasu będzie sporo informacji ze spółki .
    Z dnia na dzień coraz więcej zbierają akcji . Coś jest na rzeczy ...
    Widłowy czyszczenie prawej strony się zaczyna .
    Zobaczycie marzec będzie dobry dla spółki ....
    Są 3 infa ruszamy w tym miesiącu
    Zaraz kolejne infa
    Będzie się działo w tym miesiącu ....
    Zaczyna się w każdym razie spore obroty z rana ...
    Ty czytałeś te ESPI? Nie dość, że muszą oddać 687tyś to jeszcze zapowiadają kolejny dodruk zapewne po groszu jak zawsze. Nie wiem co tam jest dobrego dla akcjonariuszy.
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~ees [80.238.115.*]
    z lekkim opóźnieniem, ale się zaczyna. niedługo wszystko będzie jasne - kto kupił i po co.
    Wystarczy obserwować
    Po za tym idzie info za info ....
    Zobaczymy kiedy będzie kolejne info , po za tym raport będzie w maju to się przekonacie .
    Idą wzrosty ...
    Czytajcie ze zrozumieniem, poprzednie raporty to się przekonacie co czeka spółkę ....
    Po cichu wchodzi gruba ryba widać ..
    W maju raport i można się spodziewać , sporej inwestycji i przegrupowania w spółce ...
    To teraz z lutego nam się maj zrobił?
    Tak będziesz przesuwał swoje zapowiedzi do grudnia? Potem mamy jeszcze 2022r czasu kupę!
    A doczytałeś że pisałem o poprzednich informacjach które były podane , przed oficjalnymi info ...
    I teraz sporo będzie się działo..
    Ale zobaczymy , kto będzie miał znowu rację . Już raz po moich informacjach , uciekłeś ze swoimi poglądami . A teraz będzie sporo ciekawostek dla akcjonariuszy....
    Przestań karmić ludzi marzeniami ta spółka produkuje rocznie bardzo dużo ESPI więc nie trzeba być jasnowidzem żeby zakomunikować o tym, że będą komunikaty ze spółki.
    Ale spoko poczekam te trzy miesiące do maja i zweryfikuje kolejny raz Twoje zapowiedzi. Kolejny raz nie podałeś żadnych konkretnych informacji tylko ogólniki zapewne żeby się wykręcić, że nic nie obiecywałeś.
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~CozaTempyCep [23.154.160.*]
    Wykolejeniec jesteś amebą? Każdy twoj wpis utwierdza mnie że chyba tak.
    Przypominasz mi takiego ziomka, który nic nie wie a ciągle coś pisze i myśli że jest w temacie a reszta ma z niego mocną brechę.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.138.*]
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Nooo [157.25.46.*]
    Ja mam 60% portfela tutaj i co macie z tym problem? Każdy robi ze swoją kasa co chce. Lepiej ty napisz co tutaj robisz jak cię inwestycja w tą spółkę nie interesuje. Samarytanin się znalazł co ratuje nie swoją kasę. Prędzej czy później spółka da zarobic. Pamiętajcie kasa płynie do cierpliwych.
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Akcjonariusz [5.172.255.*]
    INVEST pisząc o tych ciekawostkach dla akcjonariuszy masz na myśli dodruk akcji z pp, bo to jest pewniakiem?
    Przypominam Ci o zapowiadanym kursie 35 groszy.
    Jakoś daleko nam do tego poziomu.
    Wystarczy cierpliwość.
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Slay [37.225.19.*]
    Gościu jest spalonym insajderem kretem troll owym bo 35 jest na papierze. Uświadamiadom sobie ze tom i jego infa to drugi zwiadowca
    Wszystko zweryfikuje rynek ...
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Akcjonariusz [5.172.255.*]
    INVEST jeśli możesz zdradzić to napisz nam jaką część swojego portfela inwestycyjnego zainwestowałeś w Laurena.
    Skoro tak mocno wierzysz w pozytywny rozwój spółki i posiadasz informacje niedostępne większości akcjonariuszy to jakie jest Twoje zaangażowanie inwestycyjne w Laurena.
    KIEDY BĘDĄ PODPISANE UMOWY NA SPRZEDAŻ GRANULATU, BO NA TAKĄ UMOWĘ CZEKAJĄ AKCJONARIUSZE.

Nic nie powie bo nic nie wie do tej pory nic konkretnego oprócz "wiem z pewnego źródła, że w spółce od jakiegoś czasu dużo się dzieje od 15 lutego zacznie się coś dziać zobaczycie".
    Ja ze swojej strony dodam, że możecie się spodziewać do końca roku kilku ESPI mogę się założyć niesamowita informacja co?
  • Re: Od Poniedziałku Autor: ~Marek [188.147.51.*]
    Ciekawe co powiecie jak przebije 1,5 zł w tym roku .
    Czekają nas spore infa i spore obroty ....
    Jak narazie to minął już miesiąc od zapowiedzi naszego insidera "~INVEST2021-02-11 04:01IP 83.26.167.*
    No to zobaczymy kto miał rację , i jakie będą infa ...Analiza techniczna pokazuje że Trend wzrostowy powinien się ukazać z krzywej kroczącej ."
    Miało się zacząć od 15.02 i co się zaczęło? Jutro jest 15.03 i jedyne co się zaczęło to zmiana prezesa z takiego co akcje spółki miał na takiego co akcji spółki nie ma no i kurs spadl o 4gr. Krzywe kroczące mu się chyba pomyliły.
[x]
CTEGROUP -13,76% 0,02 2026-04-29 11:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.