Czy komuś udoło się odzyskać pieniądze??? jestem u nich i każdego dnia mnie nękają, że jak nie wpłacę kolejnej kwoty to wszystko stracę. Każdego dnia marża pochłania mój kapitał i pieniądze giną. Zapewniają na początku że wszystkim się zajmą, gadają o przygotowanych planach handlowych, automatycznym systemie a później karzą sobie działać i pilnować wszystkiego samodzielnie, nie biorą odpowiedzialności za błędy.
Do mnie to samo wpłacaj 500 euro
Ja myślę że to oszuści powiedziałem jej ruska że jest minus na moim Saldzie co zarobiłem 2100 euro jest minus 1500 euro ale się wściekła powiedziała że wyżucić mnie
Muj analityk
Dnia 2021-05-18 o godz. 11:37 ~Darek napisał(a): > Do mnie to samo wpłacaj 500 euro > > Ja myślę że to oszuści powiedziałem jej ruska że jest minus na moim Saldzie co zarobiłem 2100 euro jest minus 1500 euro ale się wściekła powiedziała że wyżucić mnie > > Muj analityk
Skąd człowieku masz takie pieniądze jak podstawowej gramatyki nie umiesz? Sam żeś rusek, troll podstawiony!! UWAGA NA TAKICH! Nie czytajcie tych głupich komentarzy! Ja jestem w Niro Trade i pierwszy raz słyszę takie bzdury... Dwa razy już wypłaciłem normalnie pieniądze bez żadnego problemu. Zawsze jak potrzebuje pomocy mój analityk z największą chęcią mi pomoże. Ludzie nie dajcie się naciągnąć konkurencji!
Jest gorzej oni wykorzystują skan twojej karty płatnieczej i sami robią z niej przelewy a jak wysyłasz skan dowodu wezmą na niego kredyt w jakimś dziwnym państwie i dowiesz się dopiero jak przyjdzie pismo z egzekucji komorniczej. Zablokuj kartę i konto w banku!
Hej. Jestem właśnie na etapie zysku 150 euro po dopłacie 1000 euro. Czyli teraz, wg Twojego scenariusza będzie namawianie na dalsze zwiększenie lub strata.... Myślę że tylko pozew zbiorowy ma sens a to znaczy że trzeba znaleźć kancelarię. Daj znać, jak u Ciebie się sprawa rozegrała
hej, jestem na podobnym etapie i juz jestem namawiana na dopłate , po decyzji mojej o wycofaniu środków urywają się telefony ,podpinam się pod propozycje
Antyportal to oszusci, nie widnieja w rejestrze adwokatow a nazywaja sie kancelaria. moja znajoma podjela z nimi wpsolprace zaplacila 6 000 za fakture i otrzymala 3 pisma do prokuratury tylko ktore jak zoabczyl policjant to mowil ze warte 200zł u pierwszego lepszego adwokata. NIE POLECAM
Uwaga. Niro trade i ich brokerzy używają numerów telefonów osób, które nie mają nic wspólnego z ich rynkiem, aby uzyskać kontakt telefoniczny. Co godzinę otrzymuję od nich cyberatak telefoniczny. Nazywa się to brudną robotą! Kiedy natarczywie proszą Cię o zweryfikowanie konta poprzez wysłanie dokumentu tożsamości, aby doprowadzić Cię do ich oszustwa! Nie mają wiarygodnego certyfikatu ssl na stronie internetowej i jesteś automatycznie chroniony przez komputer lub nawet operatora internetowego. NIE wysyłaj żadnych numerów kart kredytowych ani dokumentów tożsamości. To jest moja rada!
Niestety mam tą samą sytuację. Wpłaciłam pieniądze obiecywali zyski i nawet nie mogę otworzyć niro trade czekam na tel analityka 3 dni, kiedy miałam dofinansować konto dzwonił 3 razy dziennie
Ja już więcej nie wpłacę to złodzieje jak powiedziałem że proszę o wypłacenie pieniędzy co zarobiłem to powiedziała ruska że co ty chcesz zostać milionerem wpłacaj kasę.
Mieszkam w Niemczech
Spróbuje odzyskać moją kase
Przez adwokata w Niemczech
Ja wpłaciłem 1100 Euro
I ciągle gnembią
znalazlem opinie po angielsku ze ludzie zostali oszukani i maja problem ze zwrotem pieniedzy. Pisz do nich emaile zeby ci zwrocili pieniadze i opisuj w nich dlaczego wyplacasz. jesli to nie pomoze powiedz ze zglosisz to do agencji regulacyjneji pokazesz tej agencji emaile. Mozesz tez skontaktowac sie tutaj personalreviewe1@gmail.com.
Do rejestracji konta wystarczylo prawojazdy ale do wygloszenia musisz wyslac skan dowodu osobistego . MYSLE ZE NIE WIEDZA CO TO JEST RODO. Praktycznie niema mozliwosci wygloszenia sie z tej organizacji.
Witam.Tak, ja zetknęłam się z Niro Trade i zostałam oszukana-wyłudzili ode mnie 2191 ero-oszukali mnie-niejaki Bartosz Krupa z NIRo Trade.W trzy dni opróżnili mi 2191 ero i kazali znów doładować ponownie konto....nie mogę się z nimi rozstać nawet darując im to oszustwo-wyłudzenie odemnie pieniędzy.Czy ktoś wie jak z tym postąpić?
No coz rowniez dalam sie oszukac Nie mozna zalogowac sie na konto nie mozna wyplacic pieniedzy Nic tu nie dziala poprwawnie Trzeba ostrzegac ludzi przed tymi oszustami.. Stracilam 250 funtow
Nie odbieraj od nich telefonów a jak odbierzesz to szybko się rozłącz i dodaj nr do blokowanych. Ja tak robię, złożyłam zawiadomienie na prokuraturę, poinformowałam UKNF, złożyłam obciążenie zwrotne karty. Wszystkie te instytucje znają ten podmiot niro trade. Jestem informowana o czynnościach które podejmują w mojej sprawie, niech wszystkie osoby pokrzywdzone zrobią to samo. w grupie siła.
Zabezpieczyć się przed dalszymi oszustwami i mówić tym przestępcom żeby spadali na drzewo. W międzyczasie zgłosić najlepiej osobiście do Woj. Komendy Policji, Wydz. ds. Przestępczości Internetowej. W Wawie Kom Stoł. Policji, taki sam wydział - działają OK.
Witam.Tak, ja zetknęłam się z Niro Trade i zostałam oszukana-wyłudzili ode mnie 2191 ero-oszukali mnie-niejaki Bartosz Krupa z NIRo Trade.W trzy dni opróżnili mi 2191 ero i kazali znów doładować ponownie konto....nie mogę się z nimi rozstać nawet darując im to oszustwo-wyłudzenie odemnie pieniędzy.Czy ktoś wie jak z tym postąpić?
anna949@wp.l
Witaj, ja pogodziłam się z faktem że pieniędzy nie odzyskam i blokowałam ich numery, albo nie odbierałam telefonu. Można też zmienić numer i spokój. Również rozmawiałam z Bartkiem Krupą.
Tak zetknąłem się i źle na tym wyszedłem. Okazałem się, niestety, strasznie naiwny. Łącznie wpłaciłem 500 Eu a ich cudowny program miał wyszukiwać najlepsze okazje do inwestycji i szybkich zarobków - tak to przedstawia reklama. Bardzo się zawiodłem. Zamiast jakiegokolwiek zysku była strata. Szkoda się bawić w inwestycje zwłaszcza z nimi (NiroTrade). Tak jak ktoś na tym forum napisał - to podróż w jedną stronę. .Zostało nieco ponad 300 Eu Salda ale jakie są szanse, że to odzyskam tego nie wiem. Przestrzegajcie innych aby się nie dali wciągnąć w gierki Nirotrade. Dla mnie to jest dobrze zorganizowana grupa przestępcza, która oskubuje naiwniaczków. Wszyscy rozmówcy z tej platformy mówią dobrą polszczyzna z pięknym wschodnim akcentem :) Wygląda na to, że Rosjanie lub Ukraińcy lub Białorusini chętnie uczą się polskiego, bo z oskubywania polaczków więcej zarobią. Już nie wierzę, że to Polacy z Przemyśla zajmują się tym procederem. Na stronie https://www.personal-reviews.com/ jest dobry artykuł o Nirotrade tylko, że po angielsku. Trochę jest długi, ale tłumacz Google może wszystko przetłumaczyć po kawałku https://www.personal-reviews.com/2021/01/niro-trade-review-nirotrade-com-scam/
To jest jedna wielka ściema! Wczoraj aktywowałam konto wpłaciłam 250EUR dziś próbuję wypłacić pieniądze, ale moje konto jeszcze nie przeszło weryfikacji a do tego potrzebne jest zdjęcie karty płatniczej, dowód os., rachunek za media. Wysłałam im ale ciągle odpisują, że coś jest nie tak, że np. brak pieczątki na fakturze za wodę - faktura jest elektroniczna i nie wymaga podpisu, wszystkie dane na dowodzie mają być odłonięte, a ja zakryłam PESEL. Walczę dalej, jak odzyskam pieniądze napiszę.
Jak walczysz? Czytałaś regulamin? gdyby Ci sie jakoś udało to daj znać. Z tego co wyczytałem w tym regulaminie to zwracają po zamknięciu konta tylko wał jest taki ze tam na stronie nie da sie usunąć tego konta. pisałem do nich ze chce usunąć ale wiesz co dalej