• Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~Hans [89.64.47.*]
    Skacz pieprz.c .Mam akcje od 2011r dobrze wiesz i wiecejniz ty.Tak sobie mysle czy jest taka mozliwosc ze np jak bylo wezwanie np 8.76 to musi teraz byc nastepne wezwanie np teraz wiecej niz te 8.76 ale np jest jakis okres np nie wiem rok ze musza dac wiecej niz 8.76 ale jak minie rok to moga dac nastepne wezwanie ale po sredniej cenie z ostatniego roku czyli np 6zl?
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~xx [83.24.195.*]
    Hans/a, co ty taki/a agresywny/a ? Co ja niby wiem, że ty masz akcje? Nie wiem,nawet czy jesteś mężczyzną,czy kobietą,nie mówiąc o całej reszcie .Nie pochlebiaj mi. Ale dobra, jestem z tobą ,nawet jeżeli jesteś wjątkowo agresywnym/ą trolem/ką, . Dziś GTC świętuje Dzień Ziemi we wszystkich biurach w Polsce akcją pod hasłem ODETCHNIJ, więc odetchnij.Miło,że dbają o dobre samopoczucie, powinni to też według mnie uczcić jakimś 60% wzrostem akcji, żeby te gtc doszło już chociaż do tej marnej,mizernej ceny gtc sprzed covidowego spadku w 2020r ,czyli 10,38zł.Ja to bym odetchnął z okazji Dnia Ziemi,a oni co?(kwiatki,nawilżacze,aplikacja Kanarek,szkoda gadać,dobreeee..).I to ma być dbanie o dobre samopoczucie ludzi?.Wartość księgowa portfela euro 2mld+,teraz podpisali z Rumuńskim koncernem naftowym KMG Rompetrol przedłużenie umowy najmu w budynku należącym do GTC-City Gate do 2026 roku na 9356m kw.nowoczesnej powierzchni biurowej. Co mam ci jeszcze napisać,według mnie do 22 pażdziernika 2021r nie mogliby dać ceny niższej od ostatniej w wezwaniu czyli od 8,76 tylko wyższą,żeby ktoś na nie wogle zechciał odpowiedzieć, chyba,że się mylę).Co potem,to nie wiem,bo nie myślę o przyszłości.
    A gdyby na przykład zdarzył się cud na gtc i doszedłby w kolejnym kwartale/kwartałach do ceny ,którą zasugerował w jednym z tematów Krzysztof,czyli ok 58zł,to kto by odpowiedział na wezwanie na jakieś 10zł?,myśl perspektywicznie ,albo ODETCHNIJ z okazji Dnia Ziemi i idż już spać.
    58 zl za 10 akcji.Chyba sam w to nie wierzysz
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~Gtc [83.26.182.*]
    Dawno dawno temu za siedmioma górami i lasami Gtc było gwiazda WIG20 i kosztowało 58zł:)
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~xx [79.184.47.*]
    Ciag dalszy opowiesci gtc o gwieżdzie gtc z wig20. Pewnego dnia znudziło jej się świecić na niebie za 58zł za 1 akcję,miała większe ambicje.Pomyślała,wstąpię do mwig40,tam będę bardziej widoczna,tam jest większy potencjał wzrostu,będę sławna. Będę inspirować inwestorów,poetówi pisarzy z Bankiera,którzy niejednokrotnie angażwali się w prowadzenie badań astronomicznych.Była najbliższą,najlepiej widoczną gwiazdą w mwig40.Mówili na nią Słońce,a ona odpłacała się jasnym blaskiem.Znajdowała się w samym centrum Układu Słonecznego.Jej światło przyćmiewało inne gwiazdy,które przy niej stawał się nie widoczne .Świeciła własnym,silnym światłem.
    Pewnego dnia w 2020 r ogromny potencjał jej wzrostu dostrzegł największy władca nieruchomości GTC Holding Zmr.Był to wielki,możny władca.Zarządzał budynkami w Polsce,w Europie Środkowej,Wschodniej i Południowej,w Serbii,Romunii,Chorwacji,Bułgarii.Był władcą przyjaznym Ziemi,dbał o certyfikaty AA,budował zgodnie z ekologicznymi standardami.Nie poddawał się nawet,gdy zagroził mu covid. 24.03.2021r WYŁAMAŁ MU ŻĘBY,żeby mu zysków nie nadgryzł,taki był mądry i oddawał do użytku kolejne biurowce Tower 1,Tower2 i tp.Był bardzo mocny operacyjnie.Sprzedał biurowiec Spiral w Budapeszcie za 41mln euro,modernizował Center Point1 i 2,kupował kolejne działki. CIĄG DALSZY W POŚCIE NIŻEJ
    CIĄG DALSZY OPOWIEŚCI Z POPRZEDNIEGO POSTU o gtc. Władca dołączył do grona najemców Mall of Sofia popularnych centrów handlowych w Bułgarii,podpisał umowy z Ikea,Bergsha,przedłużył kontrakt z Bankiem Światowym na wynajem powierzchni Advance Business Center w Sofii.Wszysto świadczyło o dobrej rentowności spółki i stałym zainteresowaniu najemców wynajmem nawet w czasie pandemii.Za swoje zasługi władca został odznaczony przez jedną z najlepszych agencji Scope Ratings w 11.2020r ratingiem BBB- z perspektywą stabilną,która otworzyła kolejne furtki,wyznaczyła kolejne ścieżki na arenie międzynarodowej.Zajęta pracą gwiazda gtc zapomniała o jednym,czyli ---o sobie!!! .Zapomniała urosnąć,gdy na rynku panowała hossa inspirowana odbiciem wielu spółek do chmur po covidowym zjeżdzie z początku 2020r.Prawie wszystkie spólki wróciły grubo ponad swoje maksymalne poziomy,ona jedna w tym całym ferworze wzrostów, została sama,samiusieńka z tą obecną,żałosną obecną ceną,zamiast świecić radośnie jak dawniej na ok 58zł.Zapomniała nawet wzlecieć do ceny 10,38 z początku 2020r.Taka była zajęta pracą dla planety.Dobroć giazdy gtc dla ziemi była bezgraniczna.Dnia 22-23.04.2021r.czciła we wszystkich budynkach DZIEŃ ZIEMI !. 100% jej prjektów posiada już zielone certyfikaty AA.Inwestowala przez cały czas zakladając długoterminowy potencjał wzrostu w Europie.Oddana zawsze innym, ekologii,zapomniała tylko o sobie i wzroście nawet do 58zł,na którym świeciła dawniej,nawet nie mając nowego władcy z 2020r tak możnego i sławnego w Europie Środkowej,Wschodniej,Połdniowej.
    Ciąg dalszy opowiści -tylko ta gwiazda Gtc została na dnie oceanu i dwoji się i troji żeby ktoś ją zauważył żeby wypłynąć na szerokie wody ale niestety nic to nie da już zostanie na dnie jak Tytanic bo wszyscy już wiedzą że to śmieć oceanu z całą resztą wiszącą na haku.
    Hans,poczytaj wypowiedzi GTC na tym forum gtc,tylko w temacie pt. ''A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat''. Tam GTC pisze o tobie na dnie oceanu. A zakończenie powyższej mojej opowieści będzie takie ,że będziesz musiał swoją głowę bardzo, bardzo wysoko zadzierać do góry, żeby zobaczyć cenę gtc ,jak pokona swój średnioterminowy opór .Nie po to GTC Holding Zmr nabył akcje już w czasie pandemii w 2020r ,żeby na tym solidnie nie zarobić i nie po to nadal inwestuje w kolejne nieruchomości,żeby na tym solidnie nie zarobić. I nie chodzi tu tylko o Polskę,ale i o Węgry,Chorwację,,Serbię,Bułgarię,całą Europę Środkową,Wschodnią i Południową.
    Jasne .A gdzie to napisane ze musi Holding zarobic.A co nie moze stracic?Sam w to nie wierzysz ze to urosnie nawet na 8 a gdzie tam 58.Chyba ze mowisz o przelomie 2021-2030to moze tak. Ale napewno nie w tym roku
    Xx znowu jak to mu przystało troll wzrostowy zachwala gtc jak nikt inny.To powiedz mi mądralo czemu jak to wszystko takie naj zielone tyle kasy maja jakos każdy ma w dupie gtc? Przecież jak to taka perelka to czemu nie rosnie.Zachwalac kazdy moze.Ty myslisz ze zrobia grilla ekologicznego przed drzwiami na zielonym tarasie to wszyscy sie maja zesrac i kupowac akcje spolki.Ogarnij sie .Wszystko w cenie.Zadnym espi nas nie zaskocza bo nie maja czym proste
    A tak wogle Hans, to wcześnie wstajecie w tej trolowej agencji, o 5 rano?,za nadgodziny płacą?.Miałeś wyłączyć telewizor i włączyć myślenie.Na Białorusi,gdzie nie przejmują się żadnym locdownem jest najmniej zgonów od 29lat.
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~xx [79.184.65.*]
    NO I CZEGO ZNÓW LECICIE DO DOŁU XD !!! JUŻ ZLECIELIŚCIE 60% I JESZCZE WAM MAŁO? Gtc dostał na koniec 2020r RATING INWESTYCYJNY PRZEZ SCOPE RATINGS.
    Co oznacza BBB- akie przyznano GTC- to dobra wiarygodność finansowa i wystarczająca zdolność do obsługi zobowiązań w dłuższym terminie.Podwyższona podatność na utrzymujące się przez dłuższy czas niekorzystne warunki gospodarcze.
    A kogo to interesuje.Wszystko w cenie.Gadalem ci ze ten badziew nie przebije w tym roku 8zl.a ty co chwile cos przytaczasz co juz wszyscy wiedza i jest w cenie.Do wakacji 5xx nic nie zrobisz .Mozesz sobie pisac ile chcesz .No powiedz jakim espi moze nas gtc pozytywnie zaskoczyc?
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~xx [79.184.65.*]
    Ciebie to na pewno nie interesuje, bo nie masz żadnej akcji.Opisany jesteś szczegółowo na gtc w wątku'' pt.A ja wam mówię,że wróci na swoje poziomy sprzed 10 lat'',Piszą tam o tobie :Uwaga inwestorzy Falo 34 (czyli Hans) nagania na spadki i odbiera wam akcje.W tamtym wątku widać,jak masz akcje i jak się zachowujesz,gdy je naprawdę masz,wystarczy poczytać ten cały temat.
    Hansie zwany przeze mnie też espi PAMIĘTAJ,ŻE GALERIE OTWIERAJĄ W MAJU TEGO ROKU.Piszę o tym w tym temacie w wątku 23.04.2021r.godz.8.50.
    Ale ja pisze o czym innnym a ty o dupie marynie.Pytanie brzmialo jakim espi ma nas zaskoczyc gtc?Patrz ty trolu wzrostowy.Kogo obchodzi te twoje ujadanie na wzrosty.Nikogo juz nie nabierzesz.Jak spolka byla taka fajna to cena jednej akcji nie bylaby po 7 zl tylko po 70.Pisales w listopadzie jest trend wzrostowy i gdzie masz ten trend jest juz prawie maj ?I co ci po rekomndacji Ipopemy za chwile bedzie nastepna na 5 zl.Akcja kosztuje 7 zl bo tyle ja wycenia rynek .A jesli chodzi ci o moje akcje to juz ci pisalem wiele razy ze mam ich wiecej niz ty i wczesniej niz ty.Czemu nie napiszesz ze wisisz tu na haku i inwestycja w gtc to twoja porazka zyciowa?Bo chyba mi nie powiesz ze jest na + bo w to nie uwierzy nikt.Ja sie przyznam wisze na gtccna haku.
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~GTC [83.24.202.*]
    Wszędzie naganiasz Hans na spadki
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~Hans [5.173.113.*]
    Masz akcje gtc?
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~GTC [83.24.202.*]
    Dobre pytanie,zabawne ha,ha,ha, jak na naganiacza,który ich nie ma.Tak Hansie wielonicowy o różnych IP 188.146.161 też 31.0.33 też 89.64.46,też 31.0.42.Hansie,Amancie,QAL....Na The farm 22.03.2021r. tam są twoje kolejne nicki. O twoim IP 31.0.33 jest caly wątek pt. ip 31.0.33 - nie kompromituj się''
    Na NG2/CCC 21.03.2020r 8:30 autor Wnikliwy pisze o 14.05 wątek pt.Spokój {5.173.0) aktywny trol ...pisze o tym że naganiacze o twoim IP siedzą w tym samym OPEN SPAJSIE na Warszawskim Mordorze wymienia tam 21 twoich niców Daria 5.173.105.....itp 5.173 XXX Zmiana od tamtej pory na tym profilu NG2/CCC to plus 278,82% ...to ciekawe.
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    To znowu ty xx o niku gtc ? Nie ma wzrostow i nie bedzie
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~GTC [83.24.207.*]
    Paranoję masz Hans naganiaczu spadkowy.,odpowiadam na twoje pytania - chciałbyś, ale to nie ja ,to pewnie przez te swoje ciągłe zmiany IP, niców .Prawda jest smutniejsza dla ciebie. Bardzo dobrze,że piszesz ,że nie będzie wzrostów ,tzn.że wzrosty wkrótce,na Warszawskim Mordorze ,w open space wszyscy już o tym wiedzą.
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~GTC [83.24.207.*]
    Rekomendacje Hans są wydawane na 12 miesiący,więc czas do 8 grudnia też jest,aby gtc było w cenie 8,48zł z rekomendacji lub wyżej lub znacznie wyżej.Więc przestań naganiać na wyskakiwanie z akcji gtc .
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~Hans [89.64.46.*]
    Co tu naganiac naganiac na spadki? Przeciez jakbym mial komus polecic te spolke to tak jakbym go puscic z torbami.A jak ci sie podoba gtc? Bo ciagle na minusie co?
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~GTC [79.184.52.*]
    Moją merytoryczną odpowiedż w formie wypowiedzi skierowaną do ciebie masz już w odpowiedzi do założonego przez siebie tematu ''Dlaczego Gtc jest takie słabe'',tam wyjaśniam ,że gtc tobie to zawdzięcza, cały czas zakładasz nowe,dziwne tytuły wątków na gtc ,pod ktorymi od razu umieszczasz swoje odpowiedzi.Na przykład kto jest zadowolony z gtc? i sobie sam odpowiadasz : bo ja nie albo obstawiamy kurs akcji w 2021r i od razu piszesz ja obstawiam ponizej 6zł Albo piszesz jazda z badziewiem na 5zł. Bardzo zabawne, tak się uśmialem,że do dziś się z tego śmieję . W końcu masz te poczucie humoru i masz różne IP np weżmy tu jedno z twoich IP Hans IP 5.173.122 i poczytajmy dla śmiechu: 24.03.2021 r autor szczypiorek pisze,że na Mercator Medical, Hansie twoje IP 5.173.122 prowadzi ożywioną dyskusję sam/o ze sobą i żeby ci dać za to dodatkową nagrodę (w warszawskim open space),bo pod ip 5.173.122 twoje nazwy to : 500zł,Morawiecki,3fala,odjazd,konduktor,Nogi,Olo,Masakra,jutro,351,tak,Mn. To ciekawe tam sam ze sobą i czasem z kolegami z sali o podobnych IP,po co się aż tak męczyć ?,czyżby wzrosty tuż tuż?
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~Hans [5.173.122.*]
    A ty naganiasz na wzrosty a ich nir ma.te twoje sciemy z galeriami itd
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~xx [79.184.52.*]
    Wołasz Hans 5 razy xx i widzisz jestem. Tak jak maxy sprzed 10 lat na gtc,czyli 58zł na gtc .Po co psujesz wzrosty na gtc ?,SKARŻĄ SIĘ NA CIEBIE!!! Miały być wzrosty od 4 maja i się zaczęły już 4 maja ,ale je zmarnowałeś !!! tŁumacz się teraz ZAKAŁO WARSZAWSKIEGO MORDORU OPEN SPACE!!!!!!! P O C O WYPISUJESZ TE BZDURY,! akcje ci się nasze nie podobają ,czy cena? OKOŁO SIEDEMDZIESIĄT PROCENT GTC ZLECIAŁO od 2020r ,A ON JESZCZE NA PROMOCJĘ NARZEKA.,NO JA NIE MOGĘ. WYKOŃCZYSZ MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Twoja pazerność nie zna granic.ZDECYDUJ SIĘ W KOŃCU !! taniej nie będzie ,koniec promocji w bieronce,idż se do lidla po MRC ,czy SYNERGIA FUND. czY gdzie tam se chcesz. GDZIE WYRZUCIŁEŚ LORNETKĘ,PRZYDA SIĘ ,WRÓCILEM. jestem .HALO, TO JA xx.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. CZEKAM NA 10,38ZŁ ZE STYCZNIA 2020R SPRZED COVIDOWEGO ZJAZDU.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TU JESTEM W ODPOWIEDZI WYŻEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xx !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i zostaw ten MRC
    Gdzie jest strolowany trol Hans? szuka na podłodze,bo mu kopara opadła.Hans ,to nie o to,nie o to miało być z i e l o n o, wiosennie ,znów cię okres dopadł? Porozmawiaj z kolegami, wytłumacz,czym się różni kolor czerwony od zielonego (definicja daltonizm).
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~xx [83.24.207.*]
    CZAS NA WZROSTY GTC !!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO W WĄTKU W TEMACIE PT.,,A JA WAM MÓWIĘ,ŻE GTC WRÓCI NA ....'''W WIADOMOSCIACH Z DN.21.05.2021R Z GODZ 15.53 ORAZ W AKTUALIZACJI WYNIKÓW GTC Z TEGO SAMEGO TEMATU WATKU TYLKO 22.05.2021R Z GODZ.11.07.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Rekomendacja Ipopemy z 8.12.2020 - 8,48 Autor: ~xx [83.24.207.*]
    CZAS NA WZROSTY GTC,WYJASNIENIE TU W POŚCIE WYŻEJ!!!!
[x]
GTC -0,81% 3,66 2025-10-30 09:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.