Sprawdzając IP również można namierzyć lokalizacje 77.111.244 Słowenia Ljubljana 1000 oraz to drugie IP 92. 253.185 pokazuje lokalizacje z Jordania Al-Asima. Może to przekona innych że te opinie nie są prawdziwe
tak, wplacilam 200$ wlaczyli robota i urwali kontakt, teraz widze te 200$ na stronie lecz nie mam pojecia jak wyplacic. Tez zostałam oszukana ... masakra
Cała prawda o GLOBAL MAXIS: Jak wyjaśnia mec. Patryk Przeździecki dla tygodnika ANGORA: Grup jest wiele, lecz podział zadań podobny; na szczycie każdej grupy jest właściciel. Gruby Miś zna doskonale proceder, wykłada kasę, w jednym z rajów podatkowych zakłada spółkę i buduje strukturę. Niezwykle ważny sektor informatyczny odpowiada za budowanie podstawy – atrapy do złudzenia przypominające platformę wymiany z dostępnymi online kontami klientów i zmieniającymi się na bieżąco wykresami cen aktywów. Gruby Miś nie oszczędza też na sztabie psychologów: ci opracowują scenariusze manipulacyjne i tworzą podręczniki szkoleń dla pracowników niższego szczebla. Na pierwszej linii klienta “obrabia” dział pozyskania, potem przejmują go wyższej klasy fachowcy tzw. dział retencji. Ci pierwsi wypytują o wiedzę na temat rynku finansowego i oczekiwań, zarobki, dzieci i rodzinę. Dzięki temu przyjmujący kontakt pracownik “działu retencji” wie już o konkretnym człowieku sporo i może wybrać optymalny scenariusz manipulacji. Na jednego działa łagodna perswazja, inny potrzebuje bardziej zdecydowanej zachęty, potrząśnięcia emocji- tłumaczy Patryk Przeździecki (…) jako adwokat od wielu już lat specjalizuje się w walce z działającymi na rynku finansowymi oszustami.
A tutaj macie cały program Państwo w Państwie poświęcony oszustom z Global Maxis!!! Podawajcie dalej ku przestrodze!!! https://youtu.be/PGqISJCGLEo Oszustwa i nieprawidłowości na rynku forex, kryptowalut i platfrom inwestycyjnych. Oszuści wyłudzają od nieświadomych inwestorów setki tysięcy złotych a następnie wmanewrowują w jeszcze większe długi. Co można zrobić jeśli padłeś ofiarą nieuczciwego brokera? Jak odzyskać wyłudzone środki? Jak poradzić sobie z bankiem? Jak skutecznie uwolnić się od brokerów oszustów? Gościem Przemysława Talkowskiego są adwokat Patryk Przeździecki, senator Lidia Staroń oraz prokuratorzy prokuratury krajowej. Pokrzywdzonym jest pan Wiesław, górnik po wypadku, którego brokerzy wpuścili w wieluset-tysięczne długi. KNF nie działa, Policja nie pomaga, banki żerują na ofiarach forexu i kryptowalut. Porażający i bardzo pouczający materiał!
a ja zrobię aktualizacje! W listopadzie 2021 złożyłam sprawę razem z mężem i bratem. Wspólnie inwestowaliśmy. Każdy z nas na własny rachunek, ale ze wspólnego budżetu.
To co już pisałam ponad rok temu. Okradli nas z 43 tys euro i z brata konta firmowego ukradli 39 tys zł przelewem na revolut.
Brat otrzymał w tym tygodniu pierwszy zwrot z tego transferu którego w żaden sposób nie autoryzował. 21 tyś zł dostał. Ja z mężem otrzymaliśmy po 10400 zł. To na razie kropla w.tym co zrobiło globalmaxis ale wreszcie ktoś im się dobrał do du***y
W razie czego więcej informacji u naszego pełnomocnika. Na początku kwietnia będzie zbierana kolejna grupa poszkodowanych jakby ktoś potrzebował.
UWAGA. Platforma inwestycyjna - Uważajcie!! to wyrafinowani i beszczelni oszuści są wskazani w knf i ostrzeżeniach forex w PL i na świcie! wpłacicie pieniądze to je stracicie!