Wiele nie straciłeś. Jedni zbierają pod korek, innych sytuacja nuży i sprzedają, spekuła zniechęca indywidualnych... Proza życia. Wróć w środę bo do tego czasu może walor nabrać wreszcie rumieńców
moja wypowiedz nie miała nic wspolnego ze sprzedaża akcji :) raz sprzedałem po cenie ok 2,20 zł po zakupie za 1,50 zł następnie skupowałem po sr cenie 2,90 i od tamtej pory trzymam - nie sprzedam przez lata :)
cdr też sie mielił i mielił a wiemy wszyscy gdzie teraz jest :)
czy z podbijaniem, czy bez tutaj bedzie wysoko - tylko jak widzisz ilu ludzi pisze glupoty to az nie chce sie tego czytac, jednakże przykro by było gdyby tak wartosciowe analizy przepadły w niepamięć
jako niedoświadczony z racji stażu inwestor ale widzący postawy takich osób jak -sceptic -kszpo, -xxx lodz -pantaran -teufel -panna zagadka -passir -ula81 i inni, może mniej widoczni ale aktywni
to aż chciałoby się żeby kurs podskoczył choćby dla nich dla ich pracy. Nie jestem głupi i wiem że robią to po części dla siebie, ale ja też mam akcje BIOMED jak inni tutaj, ale moja aktywność nie jest na takim poziomie. BRAWA dla tych ludzi którzy tak bardzo walczą z rzygowinami tego forum 3mam za Was kciuki, bądźcie kim jesteście i róbcie robotę jaką robicie a będzie WAM dane -AMEN
...pierdoły ekonomiczne jakich dawno nie czytałem...gdybym po tym miał włożyć tu 1 zł chyba straciłbym szacunek dla siebie ...na akcjach siedzą synku już spekulanci --zorganizowani-..i ma ją daleko w tyle co spółka robi ..jakie ma perspektywy..ich jedyny cel to wydymanie frajerów...Twój tekst przypomina mi pajacu PR-owe nęcenia kundli od Ambergold..amen
Nawet "zorganizowani spekulanci" chcą zarobić. Aby to miało miejsce muszą tanio kupić i drożej sprzedać. Leszcze takie jak ja musza zrobić to samo. Ot i cała filozofia. I nic tego nie zmieni.
Witam to przyszlość biomedlublin jest dobra tak to rozumieć . Akcje jeszcze troszke urosną . Tak czy tak ważne że osiągają sukcesy i są Polska Firmą . Proszę odpowiedzieć . Dzienkuję