Tyle ile mnie bylo stac. Place duze alimenty i moglem zaryzykowac tylko na 200 akcji hehe. No ale to sie okaze czy nie wtopimy. Ja do polskich naukowcow i mysli technicznej mam wyjątkowo negatywny stosunek. Teraz eex wybil i tam gram
Przyznaje się, pomyliłem się co do SCope, myślałem, że po piątkowych wzrostach trochę opadna emocje i nie będzie tylu chętnych.
Co do kamienic i innych spólek ciszewskiego, to gość zamienia wszystko w złoto czego ostatnio się nie dotknie. Mój faworyt to Synerga. Jest wszystko zaplanowane, kiedy komunikaty, super produkt, myślę że to będzie hit tego roku.
Ale na innych spólkach takich jak śląskie kamienice, Setanta, One more i inne też do przodu ruszy, może mniej, może więcej ,ale w perspektywie do pół roku na pewno wartość tych spólek wzrośnie.
A geotrans myślę że długi boczniak, wahania w przedziale 18-22, a później wybicie do 40PLN.
Przypominam o SCOPE! Niedługo odleci piętro wyżej i zmieni kod na 2 z przodu! Różowe okulary działają! Cały swój zarobek obecny przeznaczam na SCOPE oraz skupie Gejka!
Zubrzyk100 spać w nocy nie możesz ? :) czy poprostu już te 1000% na Scope ci sie śni :) ale to fakt będzie rajd jutro na Scope a na Geo ( bo to taki jego wątek jak by nie patrzeć ) to petarda będzie jak pokażą wyniki za pierwszy kwartał oraz jak określą się z dywidendą :)
Kontynuuje wątek z 1.1.2020 o rekomendowaniu spółek na ten rok Gejek i Scope tzw Must Have! Dodatkowo dołączył Carbon Studio od Zatary! Slajdy z prezentacji dałem tez na grupie FB. Trzeba się podzielić dobra nowina!
Z dedykacją dla wszystkich leszczy kolarzy! Zubrzyk100 trzyma papier i dobiera! :-) A kiedy sprzedaje, kupuje, koleczka to moja wiedza ! Pozdrawiam Geoooo!
Oooo jest i ekspert, ktory prognozowal 80 pln w rok. Na wiosne 2020. Pamietamy. Dzis jest ile? 15pln czy mi zero umknelo? Hehehe spece od gieldy z bankiera