• Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~RA [94.254.132.*]
    Ps. Do pracownika .. cos kręcisz .. raz mówisz, ze ustaliłeś termin komunikatu na następny tydz, a teraz ze zostałeś wycyckany :) itd

Jestes mało wiarygodny ..nie uważasz ?
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~Paweł [188.146.41.*]
    Też tak uważam że kręci dlatego ja mu nie wierzę
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~RA [94.254.132.*]
    Dokładnie tak... nikt tu nie jest dobrym wujkiem i nie powie ci prawdy, tylko zastanawia jak wydy... drobnych cała giełda ..

Pozdro :)
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~Pracownik_termo [91.240.107.*]
    Jeśli nie zauważyłeś to przypominam, że to nie jest kółko różańcowe tylko forum NC.Żadna wiara nie jest tu oczekiwana, wiedza pewnie tak, a Ja ją mam jej w dużej ilości.
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~Pracownik_termo [91.240.107.*]
    Pana Waldka na tym forum nie uświadczysz. Już szybciej go znajdziesz w Bydgoskim Centrum Onkologii. Na szczęście na razie nie jako pacjenta.
    A  sypać to może on dopiero zacznie, jak firma nie znajdzie pieniędzy na  prawidłowe pożegnanie pracowników - przynajmniej tak usłyszałem.
    Firma nie może przenieść wszystkich pracowników wraz kwidzynem do Warszawy taki problem
    Okej może wierzę może nie ale ja oczekuje Infa espi a nie na forum mam nadzieję że się wszyscy panowie dogadacie bo to leży w waszym wspólnym dobru jak firma się rozkręcić to i ty zarobisz czyż nie tak...
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~termo [178.43.254.*]
    Film z uruchomienia urządzenia był już udostępniony na stronie termo, chyba, że jeszcze masz inny na myśli. A co do wymiany akcji termo na udział w GNV, to coś musiało Cię do tego skłonić, pytanie tylko co, przyszły debiut na rynku? Inne ciekawe firmy, które mają wejść do GNV? Moze się tym podzielisz...

• Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~mysz [193.200.47.*]
    Dnia 2018-07-21 o godz. 13:22 ~Pracownik_termo napisał(a):
    > Pana Waldka na tym forum nie uświadczysz. Już szybciej go znajdziesz w Bydgoskim Centrum Onkologii. Na szczęście na razie nie jako pacjenta.
    > A  sypać to może on dopiero zacznie, jak firma nie znajdzie pieniędzy na  prawidłowe pożegnanie pracowników - przynajmniej tak usłyszałem.

to dlaczego nie przejdzie pan do w-wy?
    p.s
    pod warunkiem ze to prawda...
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~JS [194.114.104.*]
    Panie, co Pan gadasz, kto dba niby o interesy akcjonariusza, czy widzi Pan obecny kurs? Jestem akcjonariuszem i ani troche nie czuje sie przez nikodg zadbany, a wrecz poki co boli mnie tylnia czesc ciala...
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~Ania [37.8.231.*]
    pracownik termo też jest akcjonariuszem tylko pośrednio przez GNV
    i z jego strony nastała cisza
  • Re: Opowiem wam bajeczke Autor: ~Paweł [188.146.33.*]
    Pewnie go uciszyli
[x]
COREY 0,46% 0,22 2026-04-24 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.