Jeśli nie zauważyłeś to przypominam, że to nie jest kółko różańcowe tylko forum NC.Żadna wiara nie jest tu oczekiwana, wiedza pewnie tak, a Ja ją mam jej w dużej ilości.
Pana Waldka na tym forum nie uświadczysz. Już szybciej go znajdziesz w Bydgoskim Centrum Onkologii. Na szczęście na razie nie jako pacjenta. A sypać to może on dopiero zacznie, jak firma nie znajdzie pieniędzy na prawidłowe pożegnanie pracowników - przynajmniej tak usłyszałem.
Okej może wierzę może nie ale ja oczekuje Infa espi a nie na forum mam nadzieję że się wszyscy panowie dogadacie bo to leży w waszym wspólnym dobru jak firma się rozkręcić to i ty zarobisz czyż nie tak...
Film z uruchomienia urządzenia był już udostępniony na stronie termo, chyba, że jeszcze masz inny na myśli. A co do wymiany akcji termo na udział w GNV, to coś musiało Cię do tego skłonić, pytanie tylko co, przyszły debiut na rynku? Inne ciekawe firmy, które mają wejść do GNV? Moze się tym podzielisz...
Dnia 2018-07-21 o godz. 13:22 ~Pracownik_termo napisał(a): > Pana Waldka na tym forum nie uświadczysz. Już szybciej go znajdziesz w Bydgoskim Centrum Onkologii. Na szczęście na razie nie jako pacjenta. > A sypać to może on dopiero zacznie, jak firma nie znajdzie pieniędzy na prawidłowe pożegnanie pracowników - przynajmniej tak usłyszałem.
to dlaczego nie przejdzie pan do w-wy? p.s pod warunkiem ze to prawda...
Panie, co Pan gadasz, kto dba niby o interesy akcjonariusza, czy widzi Pan obecny kurs? Jestem akcjonariuszem i ani troche nie czuje sie przez nikodg zadbany, a wrecz poki co boli mnie tylnia czesc ciala...