tylko skrajni ryzkanci mogą nie mieć akcji FARM w tej chwili...nie wiadomo kiedy nagle skoczy o 20-30 proc ale jest to pewne moim zdaniem...dotkneliśmy dawnego oporu teraz wsparcia na 11 i byc może to było dno teraz czekamy na info o rozpoczęciu kampanii ww3 prawdopodobnie będzie przed zgromadzeniem, bo chyba wyższa cena jest w interesie spółki żeby jak najdrożej puścić emisję...
Skąd masz takie informacje, ze w majówke gpw bedzie nieczynna? Świeta mamy tylko 1 i 3 maja, wiec z jakiej racji 2 i 4 maja gpw miało by byc zamkniete?
Nie wprowadzajcie zamętu. Tylko 1 i 3 maja giełda nie pracuje:
Dni bez sesji na GPW w 2018 r. poniedziałek 1 stycznia wtorek 2 stycznia piątek 30 marca poniedziałek 2 kwietnia wtorek 1 maja czwartek 3 maja czwartek 31 maja środa 15 sierpnia czwartek 1 listopada poniedziałek 24 grudnia wtorek 25 grudnia środa 26 grudnia poniedziałek 31 grudnia
Generowanie sygnałów Kupna bądź Sprzedaży na Dziennym lub Tygodniowym zmieniają układ sił.. Teraz jak by nie patrzeć mamy również niestety klina zwyżkującego.. Jest ryzyko realizacji zysków. Ważne jednak zamknięcie powyżej 14,88 dzisiaj. Ja trzymam na wybicach. Taką mam zasadę choć klin korci do realizacji.. pozdrawiam jac
trend spadkowy przełamany !!!! spójrz na wykres MACD OBV RSI na dziennym krótki interwał i do tego jeszcze ORGR... zasięg około 19 zł optimist :) się należy pozdrawiam Jac
Dnia 2018-05-11 o godz. 16:04 ~Jac napisał(a): > trend spadkowy przełamany !!!! > spójrz na wykres MACD OBV RSI na dziennym krótki interwał i do tego jeszcze ORGR... > zasięg około 19 zł optimist :) się należy > pozdrawiam > Jac
W takim razie zasięg wzrostów szacowałbym na okolice 22 zł a nie na 19
Jac, bardzo cenie twoje analizy AT i duzą wiedze. Merytorycznie ciezko cos tu na forum znalezc, straszny smietnik sie zrobil. Jak widzisz technicznie sytuacje na kursie spolki na podstawie piątkowego zamkniecia? Nie ukrywam ze kupilem akcje we czwartek. Dzieki za ewentualne przemyslenia/analizy.
Wszystko już masz na wykresach. ORGR widoczny z zasięgiem opisany. Teraz muszą schłodzić wskaźniki na godzinówce nieźle wszystko rozgrzane, tyle że mamy już inny sygnał na dziennym - K i obowiązuje zasada wszystkie korekty wykorzystywać na zakupy. Technicznie opór 16,44 mocny. pozdrawiam Jac
Ok. Dzieki za odp. Za slaby jestem na robieniu kółek i za duzy mam pakiet na takie manewry. Trzymam więc. Okolice 20-22 zl mi wystarczą i tam ustawiłem TP.
papier chodzi jak po sznurku... wskaźniki schłodzone wygląda na to że mamy koniec korekty wykres: https://imgur.com/a/fNuGojG wyniki bez znaczenia, nawiasem mówiąc vivid dzisiaj pokazał 3 mln straty netto. wszystko w cenach pozdrawiam Jac
No cóż mamy teraz dylematy... Z formacji ORGR minimum 19 zł, ale to mogą już zrobić dziś jutro.... Jeśli wybicie policzymy z formacji flagi to mamy poziomy nawet około 25 zł... Póki co dzienny(patrz rysunek) zapowiada dopiero rozpoczęcie wzrostów, jedynie krótkie mogą dawać szansę na grę.. wykres: https://imgur.com/a/YZ13O5S pożyjemy zobaczymy. pozdrawiam Jac
w zależności od spojrzenia może być zasięg z flagi zrobiony. mamy też taką mozliwość https://imgur.com/a/vGQyTMo teraz każdy sam podejmuje decyzję. pozdrawiam Jac
zalecam spojrzenie na wykres w perspektywie ok 5 letniej...wychodzi piękny kanał wzrostowy o gigantyczne rozwartości...teraz dolne ograniczenie ok 6 zł...a górne ok 30...myślę ze tam dojdziemy przed premierą a o dalszych losach przesądzi już sukces ewentualnie porażka gry....gdy sukces wybijamy 30...gdy porażka spadamy na 6 zł...
mimo wszystko mało to profesjonalne....że jak nie pojadę na walne to może zabraknąć kworum... dlaczego tak to przygotowali.. nie wiem. może się dowiem w poniedziałek w Gliwicach. tyle że niestety mam daleko... pozdrawiam Jac
moim zdaniem zabawa teraz kursem w granicah 19,5 do 22,7 jest dość ryzykowne...jak puszczą do sieci to co widzieliśmy na walnym to wielu nie zdąży wskoczyć...
tak. wczoraj widziałem ten spadek na 19,3 możliwy, ale wziąłem po 21, choć dzisiaj mogłem dużo taniej. mimo wszystko ryzyko było luki dzisiaj górnej. pozdrawiam Jac
Ja jak zwykle czekam na opinie/komentarz do obecnej sytuacji na kursie od Jaca. Jak sluchac/uczyc sie to od ludzi mądrych. Jak dzis widzisz sytuacje Jac? Z góry dziekuje i pozdrawiam.