witam a ile ma pan tej kasy,otoz zalozylem pierwszy serwis randkowy w serbii tutaj rynek jest chlonny tak jak pare lat temu w polsce i mozna nizle zarobic, potrzebuje wspolnika jezeli pan jest zainteresowany prosze pisac na maila leoonn1@wp.pl
Mam pomysł i lokal w centrum Warszawy. Zabrakło mi kasy na dokończenie remontu i wyposażenie. Warunki współpracy do uzgodnienia. Branża gastronomiczna. Nietypowy lokal. Kontakt 0661 146 675 lub 0791 009 102.
witam,
mam ciekawą propozycję dla tych, którzy myślą o własnej działalności bądź zastanawiają się gdzie ulokować swój kapitał. Pomysł dotyczy otwarcia galerii i sprzedaży unikalnej biżuterii z Dalekiego Wschodu. Perspektywicznie myślę o rozbudowaniu jednego salonu jubilerskiego w sieć galerii i zbudowanie nowej polskiej marki. Mam doświadczenie w tej branży, mam również kontakty z ludźmi, którzy zajmują się jubilerstwem i handlem w Azji. Ale przede wszystkim będę bazować na swoim zaangażowaniu, doświadczeniach i umiejętnościach. Dotychczas podróżowanie i sprzedaż unikalnej biżuterii tu w Polsce na niewielką skalę było moją pasją, a teraz planuję przekształcić je w pomysł na życie.
Osoby zainteresowane współtworzeniem takiej działalności (z wiedzą o handlu zagranicznym) oraz osoby bądź osobę gotową zainwestować swój kapitał proszę o kontakt pod numerem telefonu:
Witam serdecznie . Mam pewien pomysl związany z branżą turystyczną/transportową.
Jeśli jesteś zainteresowany, proszę o kontakt: waldek@os.pl
pozdrawiam
witam.
Mam sporo gotówki i chce zainwestować w jakis ciekawy biznes. Czekam na jakieś propozycje współpracy na skelo@o2.pl . Najchetniej działąłbym na południu
Polski (małopolska, podkarpacie) Proszę podać branżę.
jestem wspoltworca patentu w odzysku surowcow wtornych ,sa tez zainteresowani jednak
przedsiewziecie jest na kilku za duze ,no i kasa ...........mario_40@o2.pl
Dnia 2006-12-10 o godz. 23:43 ~ napisał(a):
> prosze o propozycje
Mam bardzo dobry pomysł (to ocena przyszłych klientów ) na czysty, nieprodukcyjny biznes o bardzo dużym potencjale wzrostu. Posiadam wieloletnie doświadczenie, kontakty, dobry zespół ludzki, rozpoznanie rynku.
Branża - ochrona środowiska / ekologia
Miejsce rozpoczęcia działalności - Warszawa, później - cały kraj
Poszukuje rzetelnego wspólnika z wkładem finansowym ca 1,0 - 1,3 mln - mile widziane doświadczenie w przykładowych dziedzinach; prawo, negocjacje, marketing, reklama, budownictwo, zarządzanie
jeżeli sprawa jest aktualna proszę o kontakt ................. eko11@vp.pl
Fajny pomysł...
W Polsce, to chyba pierwszy taki przypadek o jakim słyszę...?!
Wydaje Mi się, iż warto by było zapytać, co konkretnie chcesz zyskać
wchodząc w taką spółkę z kimś?
Chcesz, aby pomógł Ci dobrze ulokować pieniądze i rozmnożyć je?
Czy pragniesz otworzyć jakiś lokalny biznes,
który być może byłby mniej dochodowy, ale mógłby być satysfakcjonujący
i spełnić Twoje marzenia..?
Morze otwórz restauracje w stylu Paryskim,
albo zacznij handlować między Rosją, a Polska i Europą...
Wszystko zależ od "wachlarza zasięgu" takiego biznesu...
Napisz więcej informacji..
mam pomysł na mały dochodowy biznes jest to produkcja tradycyjnych wędlin,posiadam w tym zakresie doświadczenie tez mam budynek w którym po niewielkiej inwestycji można je produkować.
Cześć .
Zajmuję się pomocą w dofinansownaiu z unii.
Mogę pomóc za uczciwy udział w zysku.
Napisz na boguslawk@wp.pl o jakim kapitale początkowym myślisz i czy masz już własny biznesplan /a moze tylko,chociaż jego częśc :plan finasowy i opis rynku konkurencji oraz jak oceniasz popyta od grupy docelowej/
Witam!
Codzi mi po głowie rozpoczecie działalności w zakresie produkcji opakowań
ekologicznych tj. jednorazowych toreb papierowych dla marketow i supermarketow
by zastąpic torby foliowe ktore zostana wyparte pzrez działania proekologiczne .
W przyszłości mozna powiększyc asortyment na torby ozdobne opakowanie papierowe
Opakowań tjednorazowych uzywaja wszyscy wiec wydaje sie ze interes ma powodzenie ale decyzja nalezy do tego co ma kase bo troche jej potrzeba na uruchomienie działalnosci : zakup maszyny około 100 000,zł hala produkcyjna ,
dystrybucja- własny transport tj. kilka samochodów przedstawicieli handlowych
no i oczywiscie reklama
jak jestes zainteresowan(a) (y) to
oceń pomysł
pozdrawiam
WITAM!
SZUKAM WSPOLNIKA DO ROZKRECENIA MOICH DZIALALNOSCI KEBAB LUB WARSZTAT SAMOCHODOWY OBIE RZECZY SA W JEDNYM MIEJSCU. OBOK JEST HOTEL ROBOTNICZY BUDUJA SIE NOWE OSIEDLA NA PRZECIWKO. WSZYSTKO JEST PRZY RUCHLIWEJ ULICY. DUZE ZNAJOMOSCI I DOSWIADCZENIE. WKLAD BYLBY NIE WIELKI OCIEPLENIE KEBABA MALE POPRAWKI REMONTOWE W GRE WCHODZA MASZYNY DO GIER WSZYSTKO JEST JUZ ZALATWIONE I LEGALNE. JESTEM POWAZNYM CZLOWIEKIEM I SZUKAM POWAZNEGO WSPOLNIKA.WARSZAWA GG 4730512 ZAJMUJE SIE TAKZE BUDOWLANKA ZLECENIA ITP.
Dnia 2006-12-10 o godz. 23:43 ~ napisał(a):
> prosze o propozycje
MAM WŁASNY LOKAL W CENTRUM MIASTA BLONIE, WOJ. MAZOWIECKIE, BARDZO DOBRY PUNKT. OFERUJĘ LIOKAL I WIELOLETNIE DOŚWIADCZENIE W BRANŻY. CHCĘ OTWORZYĆ BAR ARABSKI. SZUKAM WSPÓLNIKA, KTÓRY WYPOSAŻY LOKAL. JESTEM TUNEZYJCZYKIEM. TEL. 600-324-210 LUB 600-542-997
Cześć .
Zajmuję się pomocą w dofinansownaiu z unii.
Mogę pomóc za uczciwy udział w zysku.
Napisz na boguslawk@wp.pl o jakim kapitale początkowym myślisz i czy masz już własny biznesplan /a moze tylko,chociaż jego częśc :plan finasowy i opis rynku konkurencji oraz jak oceniasz popyta od grupy docelowej/
Witam mam świetny pomysł chodzi o produkcje czegoś czego nie ma w europie jest to tanie w produkcji ale maszyna trochę kosztuje i musi być miejsce jakaś hala zysk gwarantowany
Czesc.
zajmuje sie pomoca w wyszukiwaniu dotacji z unii oraz pomoc w jej zdobyciu /wnioski/.
Mam sporo wiedzy na ten temat.
za mały procent /umowa /z zysku pomogę w dofinasownaiu pomysłu
boguslawk@wp.pl
Witam, pisze poniewaz mam wspanialy pomysl...
pomysl, ktory moze sie spodoba.
Mianowicie..dlaczego by nie przekazac pieniedzy na cos, co jest zywym organizmem...
funkcjonuje...jest stale...
na pomoc...
pomoc dzieciom?
Pisze, poniewaz wysylam juz maile do roznych firm, szukam ludzi...trzy dni temu znalazlam strone o malym chlopczyku, nie moglam nic zrobic.Plakalam, wkurzalam sie, ze to niesprawiedliwe, ze nie moge pomoc, ze nie ma pieniedzy, a sa ludzie, ktorzy je maja a nie robia z tym nic.... a ludzie, dzieci umieraja...
To niesprawiedliwe...
Moze Pan/Pani mi nie wierzy.., ale sa jeszcze ludzie , ktorzy robia cos ot tak poprostu....
bo boli ich to, co jest.
Bo wierza.
Nie trzeba czekac az bedzie sie mialo tysiace, miliony...
potrzeba dzis, teraz.. zlotowki, dwoch... od tego sie zaczyna..
I potrzeba wiary, determinacji, sily, nie mozna sluchac innych,z e to nie zda, ze po co, jednaostka nie da rady, bo to nieprawda.
Wszystko zaczyna sie od poszczegolnej, jednej osoby.
Pozniej jak w domino.
Dlatego tez moze rozwiazaniem bedzie taka jednoosobowa firma , ktora spelnia marzenia, daje zycie, radosc, szczescie?
CZy to nie najlepszy pomysl?
Pozniej, ktoregos dnia..siedzac sobie w fotelu.. odetchnie sie z ulga i usmiechnie do samego siebie i powie-jestem szczesliwy, pomogle...z lezka w oku:)
i to bedzie najwspanialsze:>
Wierze, ze tak bedzie, potrzeba tylko ludzi, normalnych ludzi, wrazliwych.
Zwyczajnie'ludzkich'
Teraz istnieje okazja do pomocy- Adas musi przejsc bardzo skomplikowana operacje-potrzeba 100 000 00 tys zl- jak nadzien dzisiejszy jest 25tys.
www.pomocdlaadasia.zgora.pl ------- oto strona
a takze www.dzieciom.pl... prosze spojrzec, przegladnac, poczytac... nie mozna nie zareagowac!!!
Jeżeli posiada Pan środki to znam tzw. dziury towarowe na obszarach woj mazowieckiego, podlaskiego. Temat dotyczy galanterii kamiennej od nagrobków po parapety i schody z granitu. Mam kontakty, które chętnie uruchomię przy poważnym wspólniku. Co do rentowności to tylko tylke, np, nagrobek można kupić na moim terenie za 2 tyś, a w podlaskim kosztuje już 4 tyś. zł. Przykład może dziwny, ale tak samo wygląda sporawa w przypadku innych wyrobów z kamienia. Pozdrawiam. Mój mail: navioli@interia.pl tel. 693284746
ZAROBIAĆ MOŻNA NA WSZYSTKIM - O CZYM ŚWIADCZĄ DOBRZE PROSPERUJĄCE FIRMY WE WSZYSTKICH BRANŻACH I DOBRZE SYTUŁOWANI ICH WŁAŚCICIELE.
CZYNNOŚĆ WYKONYWANA,KTÓREJ SKUTKIEM UBOCZNYM JEST PROFIT,POWINNA SPRAWIAĆ PRZYJEMNOŚĆ,TYLKO WTEDY ZARABIANIE JEST RADOŚCIĄ,A NIE WYSIŁKIEM.
NAPISZ CZYM SIĘ INTERESUJESZ I ROBIENIE CZEGO SPRAWIA CI PRZYJEMNOŚĆ,A ZNAJDĘ BRANŻĘ W KTÓREJ ODNIESIESZ SUKCES - I NIEKONIECZNIE ZE WSPÓLKNIKIEM.
Witam,
Poszukuje inwestora dla clubu i pubu w Łodzi, inwestycji w kwocie 180,000. minimalny zysk w pierwszym roku 150,000 zł plus zwrot wkladu własnego. Bizness plan zostal zaakceptowany przez unię europejska jednakze będzie to w formie refundacji kosztow .Jeśli są Panstwo zainteresowani szczegółami prosze o kontakt .Z chęcia umowie sie na spotkanie i okazanie bizness planu.
Kontakt: sabinasdk@interia.pl