• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: pablo7 [37.47.206.*]
    Dnia 2016-12-01 o godz. 22:40 ~wojtas napisał(a):
    > Nie no INVEST Szacunek taki wzrost , widzę że masz łeb i przyznaję wszystko się sprawdza . I co wy na to niedowiarki . Koleś jednak zna się na tym udowodnił kolejny raz . Ja jutro odbieram .

wojtas to dzis nie brales;)))) beawo invest to idziemy dalej
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~007 [193.200.47.*]
    Dnia 2016-11-30 o godz. 18:47 ~INVEST napisał(a):
    > Czy wiecie o tym że będzie RAJD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA bo jest kolejne info w drodze o MLN KONTRAKCIE który B2B PARTNER podpisał na 2017 rok .
    > I jakie zostały zamknięte nowe umowy na rok 2016 , ciekawostką jest to że są spore zmiany w spółce . Jest nowe finansowanie spółki przez fundusz inwestycyjny .

o tym pisales?:))))))))))))
    16:55Otrzymanie upomnienia 
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.78.*]
    Ale co nie miał racji , po prostu nie możesz przeboleć pewnie że po wczorajszym odbiciu będzie wysoko .
    Ciekawe jak dzisiaj może 0,30 gr się pojawi .
    Tak czy inaczej to co INVEST napisał do tej pory się sprawdza , ale skąd on to wie .....
    Faktem jest że wczoraj sporo odbiło może będzie jednak RAJD ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Andrzej [188.146.169.*]
    Widac mocna akumulacje papiera, trend wzrostowy licze na przebicie 29gr moze Mikolaj bedzie obfity w tym roku. Pozdrawiam
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.14.*]
    Dzisiaj trend wzrostowy się zapowiada , wykresy same za siebie mówią . Ciekawa sesja będzie ....
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [5.184.204.*]
    Ciekawie się zapowiada dzisiaj giełdy optymistycznie coś patrzą . Na początek jakieś po stronie kupna pojawiły się pakiety po 0,25 gr
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: pablo7 [37.47.0.*]
    Dnia 2016-12-05 o godz. 09:24 ~MAREK napisał(a):
    > Ciekawie się zapowiada dzisiaj giełdy optymistycznie coś patrzą . Na początek jakieś po stronie kupna pojawiły się pakiety po 0,25 gr

nie oddawac pierwszy opor na 30
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.108.*]
    Jednak wybicie i zbieranie czy dzisiaj przebije 0,30 gr zobaczymy .
    Dzięki INVEST zaryzykowałem i się opłaciło . Jak sądzisz INVEST , coś się wydarzy jakieś pozytywne info ....
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~INVEST [83.22.253.*]
    Kurs obronił opór 0,25gr wskazuje to na jeszcze mocniejsze umocnienie się kursu i tym samym umocnienie się spółki B2B PARTNER na rynku .
    Co pokaże w tym tygodniu wybicie na ponad 0,30 gr
    I w szybkim tępie 1 zł na początek zobaczycie .
    A dla naganiaczy na spadki powiem tylko tyle że się ździwią jak będzie spółka na 1,2 zł
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.173.*]
    Widzę że jesteś niesamowity INVEST co się pojawisz są mega wzrosty zdaje się że blisko , bardzo blisko spółki siedzisz . I kiedy przewidujesprzewiduje 1 zł .
    Po takim odbiciu to kurs się obronił tak jak pisałeś , jakieś mega info się szykuje mega pozytywem .
    Będę jutro dobierać bo pakiety widziałem jak obserwowałem pod koniec po stronie kupna , po 0,46 gr się pojawiły po 32 tyś akcji jutro zacznie się rajd pewnie .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.127.*]
    Ja dzisiaj dobieram mocne wsparcie, jest pewnie się obroni . Dzisiaj RAJD MIKOŁAJA . ZOBACZYMY
    Dnia 2016-12-05 o godz. 16:57 ~INVEST napisał(a):
    > Kurs obronił opór 0,25gr wskazuje to na jeszcze mocniejsze umocnienie się kursu i tym samym umocnienie się spółki B2B PARTNER na rynku .
    > Co pokaże w tym tygodniu wybicie na ponad 0,30 gr
    > I w szybkim tępie 1 zł na początek zobaczycie .
    > A dla naganiaczy na spadki powiem tylko tyle że się ździwią jak będzie spółka na 1,2 zł

sie mocno zdziwilem heheheh kurs wybił ale w dół
    dajcie sobie na luz bo jak dla mnie podbicia pod wyjście
    AD !
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.91.*]
    Ciekawe czy dzisiaj będzie zbieranie ....
    Kurs się mocno umocnił na poziomie 0,15 gr co wskazuje na potencjalne wzmocnienie kursu.
    Potencjalnie wycena wskazuje na 1 zł . Są nowe firmy w B2B PARTNER . Wskaźniki wskazują mocne kupuj . Wszystkie wskaźniki pokazują mocne kupuj . To jest ciekawe bardzo , bo z obliczeń wynika że wysoko będą wchodzić inwestorzy i akcjonariusze , wzrosty mogą sięgać nawet 37% a następnie 26% itd .
    Jest jeszcze coś analiza rynku technicznego , mocne fundamenty ma spółka . Poniedziałek będą obroty .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~at [81.99.19.*]
    jutro +40%
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    Witam nie widze tego zeby sie umocnil - raczej sztucznie go podbito na koneic sesji aby moc dzis jeszcze cos sprzedac .
    Skad ta potencjalna wycena 1 zł z sufitu ?
    Przypomne ze w 2011 firma miala ok 6 mln przychodow i rosnace z kw na kw zyski i caly rok na plusie a wycena ledwo dochodzila do 70-80 groszy teraz przychody ledwie 2 mln i straty kw do kw - ten kwartal tez nie zapowiada sie ze bedzie z zyskiem ...
    Gdzie te nowe firmyw b2partner ? nei ma zadnych informacji nt temat
    Zeby weszli inwestorzy musza byc stabilnie rosnace przychody i to nie jeden a wiecej kwartalow min 3 narazie to przychody kw /kw spadaja.
    Spolka nie ma zadnych mocnych fundamentow wrecz przeciwnie rynek w ktorym dziala Spolka wykazuje tendencje znizkowa -obecnei odchodzi sie od takiego rodzaju programow lojalnosciowych na rzecz bezposrednich doplat /do ceny propduktow danych firm tak postepuje allegro empik stacje benzynowe i banki

To oczywiscie moja ocena na teraz jesli Spolka przekaze jakies powazne miarodajne informacje o zmianie strategii i pokaze ze ja z sukcesem realizuje sytuacj amoze sie zmienic lecz do teraz mimo iz zmienil sei prezes nie ma od roku zadnej nowej strategii i nie widac nic konkretnego z Spolki paruklientow odeszlo np Payback co zmasakrowalo jej przychody to nie jest dziura ktora mozan zalatac w 1-2 kwartały

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [5.184.209.*]
    Widzę że jesteś pesymistą , ale jak się INVEST odezwał to coś się dzisiaj będzie działo .
    Zobaczymy jak to będzie , dzisiaj jestem przekonany że to co INVEST napisał jest z punktu ekonomi i marketingu fachową wypowiedzią , wydaje mnie się że INVEST oparł tą teorię w oparciu jaką decyzję podejmie nowy PREZES .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiący [195.82.181.*]
    zobaczymy
    ja tez obserwuje wyp inwesta pamietam tez jak raz napisal o wzrostach a firma po tych wypowiedzial trafila na notowania jednolite /marzec tego roku / i kurs spadl do 6 ciu groszy ...narazie tez nie ma zadnej faktycznej przeslanki zeby uwierzyc ze cos b pozytywnego z firma w sensie fundamentalnym sie wydarzy.
    W poniedziałek spore zainteresowanie spółką , jest odzwierciedleniem przyszłości spółki . Analiza gospodarcza spółki wskazuje na konkretne wzrosty , ale wszystko wskazuje na techniczne wzrost i zbieranie .
    Wejście w sektor energetyczny spółki , tylko wolumenwolumen pionem obrotu będzie w poniedziałek wskaźnikiem aktywów .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~aaa01 [37.47.9.*]
    Jakie wejście B2BPartner w sektor energetyczny? Spółki pomyliłeś.
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.173.*]
    INVESTOVI pewnie chodzi o certyfikaty energetyczne albo paliwowe , bo jest coś takiego . Ciekawe tylko jaka firma będzie miała taki program partnerski .
    Ale jest to naprawdę duża kasa . Zobaczymy czy w PONIEDZIAŁEK będzie zbieranie , sam jestem ciekawy .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~aaa01 [188.146.24.*]
    Nadal nie wiem o co chodzi. O jakie certyfikaty, kto ubiega się i co z tego wynika?
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~makler [46.165.229.*]
    to sobie wygoogluj:)
    ja cały czas dobieram ale swinki nie dają niżej niż 0,09:(
    INVEST=KASA:))
    świateczne prezenty czekają
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.27.*]
    Zbierają ogromnymi pakietami po 145 tyś akcji i z ukrytego wisi pakiet po stronie kupna po 458 tyś akcji , zaczyna się robić ciekawie .
    A akcji jest bardzo mało coś mnie się zdaje że 0,40 gr niebawem .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~ja_wiem [31.172.191.*]
    cos czuje ze nawet i 50 gr moze zachaczyc
    Na GPW trzeba być cierpliwym , a jak ktoś ma słabe nerwy to niech da sobie spokój .
    Po za tym jak myślicie , dla czego kurs się trzyma ,a koniec roku już niebawem . Pamiętacie info na początku tego roku 2016 .
    JA SIĘ NIGDY NIE MYLĘ MOŻE SIĘ TYLKO W CZASIE PRZESUNĄĆ .
    ALE CZEKAM NA STYCZEŃ 2017 będzie nowa odsłona .
    Mocne wsparcie ma spółka w fundamentach i w finalizacji kontraktów .
    WEJŚCIE FUNDUSZU INWESTYCYJNEGO MOŻE
    A MOŻE PRZEJŚCIE NA GŁÓWNY PARKIET W 2017 ROKU
    I JAK NIE WIECIE CO POWIEDZIEĆ
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~kiki [89.73.126.*]
    jak nie wiemy jak wiemy:) kolejne pobożne życzenia plus bajki:)

opwiedz o Trumpie, o co tam z nim chodziło?:)

ale chciałbys żebys miał rację tak na powaznie bo niedługo się kupi i fajnie by było zarobić ale póki co twoje pisanie ma zero przełożenia na fakty nie mówiąc o kursie więc lipa
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~you [94.254.144.*]
    Bajki z mchu i paproci:)
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.60.*]
    Moim zdaniem coś się dzieje , albo chcą się pozbyć drobnych całkowicie i wtedy jakieś info jak INVEST pisał i odpał .
    Na pewno coś jest na rzeczy , sami jesteście kowalem swojego życia .
    Ja tam czekam .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wątpiacy [195.82.181.*]
    po to jest giełda zeby byli drobni -)
    dziwna i bezsensu teoria
    narazie wg scenariusz jest taki zeby to wlasnie drobnych ubrac w papier /kupuja jak rosnie i jak spada bo tanio jest -) /
    Przeciez gdyby mialo byc dobrze to wykupili by te akcje na pniu i bylo by 50gr
    Dnia 2016-12-21 o godz. 10:20 ~wojtas napisał(a):
    > Moim zdaniem coś się dzieje , albo chcą się pozbyć drobnych całkowicie i wtedy jakieś info jak INVEST pisał i odpał .
    > Na pewno coś jest na rzeczy , sami jesteście kowalem swojego życia .
    > Ja tam czekam .

wojtas a co tu się dzieje, tu chłopie nawet już obrotów nie ma:)

i raczej szybko ich nie zobaczycie ,za to tow. INWEST nagania już nz aGREMPKO
    przypomina mi trochę \zemstę pogan na 8 formula:)))))))))))0
    Niestety ale na GERPKO czy jak to tam nazywasz to nie ja , może ktoś się za mnie podaje . SORY ale ja jestem poważnym inwestorem , a nie jakimś małolatem .
    Jak sądzisz dla czego wczoraj stanęło na 0,10 gr , jest powód już kto miał zebrać akcje to to zrobił zostało jakieś 400 tyś akcji . Dzisiaj się wszystko wyjaśni kto wszedł , albo będą trzymać do ostaniego momentu .
    Pani PREZES szykuje niespodziankę przed nowym rokiem albo po 2017 roku , wczoraj chcieli kupywać po 0,11 gr, 0,12gr, 0,13gr ,0,16 gr , aż do 0,22gr.
    I jakoś nie mogli bo wisiało po 0,10 gr a spore pakiety były po 82 tyś akcji po 51 tyś akcji .
    Dnia 2016-12-22 o godz. 06:13 ~INVEST napisał(a):
    > Niestety ale na GERPKO czy jak to tam nazywasz to nie ja , może ktoś się za mnie podaje . SORY ale ja jestem poważnym inwestorem , a nie jakimś małolatem .
    > Jak sądzisz dla czego wczoraj stanęło na 0,10 gr , jest powód już kto miał zebrać akcje to to zrobił zostało jakieś 400 tyś akcji . Dzisiaj się wszystko wyjaśni kto wszedł , albo będą trzymać do ostaniego momentu .
    > Pani PREZES szykuje niespodziankę przed nowym rokiem albo po 2017 roku , wczoraj chcieli kupywać po 0,11 gr, 0,12gr, 0,13gr ,0,16 gr , aż do 0,22gr.
    > I jakoś nie mogli bo wisiało po 0,10 gr a spore pakiety były po 82 tyś akcji po 51 tyś akcji .
    przed nowym rokiem albo po czyli kiedy???
    nie ukrywam mam b2b w obserwowanych ale coraz gorzej mi to wygląda AD tyg. krzyczy NIE KUPUJ..

INVEST skompromitowałes sie raz i to mi wystarczylo
    a bylo to wtedy gdy naganiales kurs wzrosnoł na 12 groszy
    i papier wyladowal na 2 ch fixach a potem spadl do 6 groszy

Albo ktoś jest powazny wchodzi i trzyma kurs / ma na to srodki /
    albo nie ma tcyh srodków i manipuluje

Na dzien dzisiejszy stan tej firmay stawia ja jako walory spekualcyjne
    wciagu ostatniego roku nie zdazylo sie tak naprawde nic co mialo by fundamentalne znaczenie dla firmy
    a ostatnie komunikaty wrecz zniechecaja do inwestycji w ten walor
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.94.*]
    Ciekawa dzisiaj sesja , jutro mocna sesja się zapowiada .....
    Jestem ciekawy bo dzisiaj zbieranie się zaczęło , coś się dzieje . Jestem ciekawy kto tak zbiera :) :) :)
    w te dni świateczne wiele sie może zdarzyć -))

Zycze Wam WEsołych Spokojnych i Radosnych Świat
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~MAREK [46.134.126.*]
    Cóż dzisiaj zapowiada się ciekawa sesja wczoraj zbieranie było , dawno mnie nie było tutaj . Ale co mnie ciekawi to to że pod koniec każdej sesji ostatnio po stronie kupna pojawiają się pakiety po 0,20gr , 0,25gr itd. Ale przed sesją pojawiło się PKC po stronie kupna po 2,65 zł i 2900% dziwne . Tak jakby jakiś poważny inwestor wszedł .
    Faktem jest że jest spore zainteresowanie .
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~Nowy100 [159.205.206.*]
    Ale jestem down kupowalem po 15 groszy a tu ciągle wala po 10 groszach -((
    długo to tak będzie ?

• Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~aaa01 [188.146.169.*]
    Może i długo, np. 6 miesięcy. Ale bądź cierpliwy, a wyjdziesz na plusie
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.89.*]
    Jutro pierwsza sesja po świętach , jutro zapowiada się spore zainteresowanie . Wielkie spotkanie B2B PARTNER w siedzibie po świętach jak dzwoniłem przed świętami to tak mi powiedziano .
    Na świecie giełdy są optymistycznie nastawione.
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~makler [46.165.229.*]
    mozesz sprecyzowac?
    juz sie dwoja i troja aby papier oddac:))
    Widzę że nie znacie przepisów ,pewnie chodzi o wejście kogoś na miejsce PANI PREZES . I powiązanie głębsze z udziałowcami , ale wyniki się poprawiły pod koniec roku .
    A o tym spotkaniu co WOJTAS pisał to prawda coś w rodzaju WZA . Będzie grubo bo Pani PREZES ma mega pomysł i wejście do WIG czy się uda czas pokaże ale decyzje do końca roku 2016 albo do stycznia 2017 .
    Ostatnie sesje pokazały że czekają nas wzrosty , nawet ANALIZA TECHNICZNA WSKAZUJE WZROSTY .
    jeszcze dzis 12 gr ?
    Dnia 2016-12-27 o godz. 11:09 ~ja_wiem napisał(a):
    > jeszcze dzis 12 gr ?

a czu nie 15?:) po co się rozdrabniasz, nie widzisz tgo szału popytu?:) hehe cyrk
  • Re: ZOBACZYCIE WZROSTY Autor: ~wojtas [188.146.166.*]
    Jednak zaczęło się zbieranie , coś się dzieje na spółce dzisiaj . Zrobiło się zainteresowanie , może dzisiaj info jakieś.
    zbierają powoli z ukryciaków.... a potem winda i zanim ktos sie zorientuje bedzie musial brac po 14 gr... a oni beda mieli juz 50% na plusie. Kupuje sie jak wszyscy sprzedaja a sprzedaje jak wszyscy kupują
    Już wiadomo że jest duży popyt od wczoraj , na B2B PARTNER po spotkaniach w spółce trochę zmian będzie na leprze .
    Można powiedzieć że coś się ociągają z tym infem które dawno już powinno się pojawić , ale świat do wytrwałych należy . Po wczorajszych obrotach na spółce ktoś skubie małymi pakietami żeby nikt nie widział że jest popyt .

ZAANGAŻOWANIE OSÓB POWIĄZANYCH MOCNO ZE SPÓŁKĄ , WSKAZUJĄ na mocne zainteresowanie podmiotów inwestycyjnych , obracających kapitałem w dziedzinie NOWOCZESNYCH PRZEDSIĘBIORSTW wdrażających nowe systemy informatyczno -handlowe powiązane z B2B PARTNER . To już na dniach .
    łoł,przekonałeś mnie,dzisiaj zainwestuję całe swoje oszczędności +rentę babci,..juz przestań bo to sie robi żalosne
[x]
B2BPARTNER 0,00% 0,07 2017-06-14 09:44:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.