przypomnieć ci matołku twoje zdanie, jak to piątal miał być nierozdrabnialny? albo że któryś tam poniedziałek z rzędu maił być wyjątkowy, pacanie? bua ha ha ha !!!
Nawet nie potrafisz tego udowodnić! Wystaw po 6 zł wszystkie swoje akcje i dokładaj na sprzedaży każdy kolejny zakup. Uznania i szacunku co prawda nie zyskasz ale może nie będziesz pośmiewiskiem
Takim jak Wy trzeba powtarzać i powtarzać, nie muszę nikomu nic udowadniać ;), takimi żałosnymi wpisami udowadniacie tylko jak marnymi i śmiesznymi człowieczkami jesteście. Zatrzymaliście się na etapie piaskownicy i lizaczka ;) Macie swój darmowy krąg wzajemnej adoracji, a że forum publiczne to możecie swoje żałosne wypociny wypisywać, Ja polemikę z Wami traktuję jak dobrą zabawę ;) Udowodnij coś sobie chłopczyku i zadaj pytanie w jakim celu jeszcze tutaj jesteś. Rozumiem, że porażki życiowe sprowadziły cię na ziemię i próbujesz sobie coś tutaj udowodnić. Nie tędy droga :)
Ja sprzedałem za 5 zł a ty nie chcesz sprzedać za 0,05 zł taka jest różnica między nami. Ja straciłem mało a ty dużo. Ja widziałem wałek a ty widzisz tutaj kokosy których nie ma. Prościej się nie da wytłumaczyć.
Dnia 2016-05-25 o godz. 12:56 ~JeRo131 napisał(a): > Przypomnij lepiej Twoje, jak wieszczyłeś koniec spółki jak tylko ukażą się wyniczki za IV kwartał 2015r. Ile to już minęło ;)???
Ty masz łeb z betonu? Najwyraźniej tak. Spółka to nie świeczka, którą się zdmuchnie w jednej chwili. Wpis o końcu spółki odczytałes stosownie do tego, co nosisz na szyi :) Pisałem ci matole kilkanaście razy, masz 2 fixingi, masz listę alertów, był wysyp akcji w przeddzień komunikatu o przeniesieniu spółki w ciemny kąt giełdy :) Czyli jest jak pisałem: Trup gnije od wyniczków i czeka na ostateczną pieczęć :) Wyroku dopełni niemoc wykupu obligacji. Ale hańbę betonowej głowy możesz jeszcze z siebie zdjąć, po prostu wystwa kwity po 3 złote na kilka dni i popisz się "wiarą" w papier i mocarnym portfelem. Zbierałeś przynajmniej od 14 groszy ( a wiem że wisisz tu dużo wyżej :) powinno skutkować "grubym pakietem" Stawiaj zatem kwit na 3. :))) i zmyj hańbę z siebie.
Ja straciłem mało a ty dużo Różnica polega na tym, że ja jeszcze nic nie straciłem, w przeciwieństwie do Ciebie. Jeśli chodzi o Twojego poplecznika ponumerowanego, słownictwo wskazuje, że zaglądanie w swój rozporek mu nie wystarcza i aby przeżyć satysfakcję musi zaglądać innym... typowe zachowanie forumowego planktonu.
tnij straty, pozwól zyskom rosnąć, to stara giełdowa zasada, ty robisz dokładnie odwrotnie. Twoja sprawa jak byś się z tym nie obnosił ale piszesz na forum nie dlatego że jesteś niby wielki tylko szukasz głupszego od siebie na trefne kwity
Ma swój swojego jak zgrupowanie pod sklepem monopolowym, Też tłumaczą sobie łopatologicznie :). Ty już kowal chyba pociąłeś się maksymalnie, że od 5zł tutaj siedzisz. Współczuję Ci straty :)) ale wiesz na głupotę lekarstwa nie ma. Chyba, że ponumerowany poklepie Cię tu i ówdzie.
takie kozaki w pysku, grosza przy zadzie nie mają , dlaczego nikt nie sprzedaje za 4, lub 3 lub 2 ??? przecierz ma byc po 1 ... dobrało sie kilku gołodupców jeden śpik drugi stary sklerotyk , piszą z kilku nicków i ludzi w ciulki robią , skoro bankrut to na co czekacie , nikt tylko wy pajace płaczecie, ..
a ty to ~tomek [94.254.242.*] jesteś czy masz rozdwojenie i plątasz po forach www.bankier.pl/forum/temat_re-dzis-15-4,20590171.html cyt"To Ty sie nie podszywaj podemnie! Maskotka jest tylko jedna i ja nia jestem! Ja zapakowany, mowie Wam atak na 19zl przed nami!" Maskotka jest tylko jedna hahaha no faktycznie pacynka z Ciebie
Dnia 2016-05-25 o godz. 22:37 ~joker napisał(a): > Dnia 2016-05-25 o godz. 22:30 ~100procent napisał(a): > > Nie mam tego kwita ciułaczu, ale tobie współczuję, bo intelektem nie grzeszysz. > > ja tobie nie wspłczuję , a intelekt mam na kontach, więc grzeszę czym innym, w przeciwieństwie do ciebie gołodupcu
Dnia 2016-05-26 o godz. 00:41 ~100procent napisał(a): > To wystaw swój pakiecik na S po 6 zł., pośmiejemy się razem jaki to z ciebie niegołodupiec. > > Chyba, że brak ci jaj,podobnie jak ...