Czas zakupów jest teraz bo jest poniżej złotówki. Jak bym miał wolne 200 tys zł to bym się załadował, ale chwilowo nie mam bo jestem gdzie indziej i tam też jest tanio ale może wyjde i zwiększę zaangażowanie w INDATE bo jest tu na prawdę wielki potencjał z tym że niewielu jest jeszcze w stanie to dostrzec
ppp [77.45.38.*]2016-08-06 12:44 Nadchodzą dobre czasy dla branży informatycznej, choćby pod to można brać..
ppp I KTO TU JEST TROLLEM I NAGANIA NA KUPNO, MOŻNA BRAĆ, ŻENADA KTO CI PLACI ZA PISANIE TYCH KŁAMSTW ???
NIE PISZ BZDUR, JUZ CI ODPOWIADAM CYTUJE z parkietu: "Tymczasem branża IT już od kilkunastu miesięcy boryka się z zastojem w sektorze publicznym. Jednocześnie opóźnia się uruchomienie projektów z nowej perspektywy unijnej na lata 2014–2020. Zarządy spodziewały się, że ruszą w 2016 r., ale już teraz widać, że marazm potrwa przynajmniej do końca roku."
INDATA-piękny wyrzut wam wczoraj zrobili , to jest dystrybucja a wy widzicie akumulację Podbili wam aby zrobić obrót, bo ostatnio już całkiem umarło-zamarło. Podjaraliście się a tu jebut- zrobili wam wodospad i wróciło na dół.
Fixa dwukrotnie wywaliło na sl będąc na tej spółce (po wynikach za 1qw.)stąd ten pesymizm .Teraz wrócił z bml i będzie jakiś czas z nami debatował jaka to zła spółka
Dnia 2016-08-07 o godz. 11:32 irekal napisał(a): > powiedz Fix fax po ile chcialbys tu wejsc -zeby moc zarobić?
Pytanie idiotycznie postawione, chyba przez kompletnego giełdowego ignoranta. Odpowiem tak : - po pierwsze info co się dzieje w spółce i wyniki - jak będą złe , to będzie łomot i ostrożnie wejdę na samym dnie , albo jak na dno będzie wyglądać. Albo i nie wejdę. To się zobaczy jak grany będzie ten papier przez rynek. - ale wolałbym aby wyniki były świetne. Wówczas mogę wejść i dużo drożej niż stoi teraz, skoro są przesłanki do dalszych wzrostów
Natomiast nie wejdę teraz, gdy nic poza wizjami forumowiczów funta kłaków nie wartymi nie jest wiadomo
Coś mi się wydaje, że zaczyna się jazda w górę. Wyniki powinny być niezłe, a jesienią rozpocznie się zawieranie nowych kontraktów z administracją publiczną w ramach programów unijnych, które właśnie w końcu ruszają z miejsca
Kontrakty z administracją ruszą wiosną tego roku. Urzędy Marszałkowskie już pracują nad przygotowaniem przetargów.. Kwota 1 mld Euro czeka na rozbiór...
zgadza się ,przygodę z giełdą zacząłem niedawno,w 1993 roku. Całe twoje tlumaczenie jest wyraxnie emocjonalne,niemerytoryczne.Sam wskazujesz na swoja intuicje jako główne kryterium podejmowania decyzji.z intuicja jest tak ,ze raz sie potwierdzi a innym razem -nie
Brzęczycie i brzęczycie , ale nikt nie pisze na czym opiera swoje niewzruszone przeświadczenie , że będzie to albo tamto.
Moim zdaniem o wszystkim dziiś zdecyduje OBRÓT !!! Jak nie będzie obrotu , no to mieliśmy kolejny jednodniowy wyrzut pod pojedyncze info. Na taki scenariusz może wskazywać gwałtowne zatrzymanie się obrotu w drugiej połowie sesji potwierdzone zatrzymaniem wzrostu.