• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forex
    • Forum
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Forex powrót do głównego postu
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~ryba [83.22.120.*] 2022-02-25 09:04
    W morzy pływają rekiny i leszcze. Oczywiście rekiny zjadają leszcze. Leszcze pchają się w podliże rekinów, bo czasami im coś z pyska wypadnie. Im bliżej jednak rekinów tym większe zagrożenie, że rekin ich zje. Ale leszczom sie marzy, że też będą rekinami i pchają się pod sam pysk rekina. Tak to jest i na forex. Pozdrawiam.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 4
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: eribzoetic [89.33.193.*] 2022-03-01 08:27
    Tak, sam zacząłem handlować po tym, jak zobaczyłem, jak moje rodzeństwo robi z tego dobrą karierę. Zacząłem od nauki i korzystania z konta demo, a po nabyciu odpowiedniej wiedzy przeszedłem na żywo. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dochodowa dziedzina i oferuje niezliczone możliwości.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Luiza789 [31.0.52.*] 2025-04-24 11:58
    bardzo duzo osob zarobilo calkiem fajne sumki na forexie. Rowniez bylam na kilku spotkaniach u pana Roberta Gawędy i teraz tez wiem jak zarobic dzieki niemu
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Tyz [188.146.32.*] 2025-05-08 22:23
    Autoreklama?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 2
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Hehehehheheheheh [178.37.154.*] 2022-03-02 14:27
    ja znałem 2 takich ....

a znałem, bo umarli na wylew, jak przyszło do zlecenia przelewu zysków - broker powiedział że zbankrutował i ewentualnie mogą napisać skargę do KNF, a jak KNF nie pomoże to do TSUE ...

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: neryvincent [5.157.14.*] 2022-03-14 08:28
    Oczywiście zarabianie pieniędzy na rynku Forex jest realne. Wejście na tor może trochę potrwać.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: richardcampbell [82.118.230.*] 2022-03-16 06:14
    Handlowcy zarabiają dobre pieniądze na handlu forex. Chodzi tylko o zachowanie cierpliwości, dopóki nie zaczniesz osiągać stałych zysków.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~adam [46.134.137.*] 2025-02-21 11:58
    jezeli chcesz dobrze zarabiac na forexie to najpierw trzeba zaczac od kursu u Roberta Gawędy. Pan Roberta bardzo dobrze i dokladnie tlumaczy na czym polega forex i jak na nim zarabiac
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 8 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~seb [46.205.202.*] 2025-02-28 04:05
    Nie ma zlotej rady jak zarabiac.Najwazniejsza jest wiedza ktora czasami zawodzi nie z twoich okolicznosci.Cierpliwosc Cierpliwosc
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: chersonese [89.33.193.*] 2022-03-16 06:43
    Mówisz to wszystko, ponieważ widzisz więcej przegranych niż zwycięzców. W Internecie dostępne są dane, które pokazują, że 80% traderów forex traci pieniądze, więc oczywiste jest, że mamy więcej głosów przeciwko handlowi forex. Wygrana w handlu na rynku Forex zależy od wiedzy, praktyki, strategii i doświadczenia tradera.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 2
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: dingy [122.173.28.*] 2022-03-18 05:01
    Moje wyniki nigdy nie były stałe na rynku. Robię zarówno zyski, jak i straty, podobnie jak wszyscy. Ostatecznie liczy się to, czy suma Twoich zysków jest większa niż straty, czy nie!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~IZKA [77.222.252.*] 2024-10-30 10:55
    jezeli chcesz zaczac inwestowac i zarabiac na Forex to musisz najpierw udac sie na kurs do Robera Gawedy. pan Robert ma spora wiedze na ten temat ktora chetnie sie dzieli
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~gdfsgsfgsdfgsdfsdfdx [37.109.44.*] 2025-03-13 09:59
    Gawęda nic nie umie. Gdyby umiał to by nie brał pieniędzy za szkolenia. Grałby na forexie i miałby gdzieś szkolenia za parę groszy.
    Tacy jak on organizują szkolenia po to aby zarobić. A ci co tutaj reklamują Gawęde to nie są jego kursanci tylko sam gaweda wszędzie lata po forach i pisze sam sobie recenzje.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 6
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Łukasz [31.61.181.*] 2025-04-02 18:17
    Tak. Ja zarabiam na forexie.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Bartek [77.255.176.*] 2022-03-19 07:12
    Hej, sprawdź szkołę Fibonacci Team, dają naukę za darmo i pokazują zagrania na żywo. Jeśli jesteś z okolic Katowic, mają też tam klub Fibonacci Team Katowice, znajdziesz ich na necie bez problemu bo to duża szkoła i znana. Ja sam zacząłem się uczyć ich strategii i widzę w tym sens.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: nosology [122.173.26.*] 2022-03-21 07:20
    Wyzwania są integralną częścią Twojej kariery handlowej. Albo przegrywasz, albo wygrywasz, nie ma pomiędzy. Dlatego najlepiej jest być przygotowanym na obie sytuacje, zanim podejmiesz jakiekolwiek ryzyko.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: huzzah [89.33.193.*] 2022-05-03 07:50
    Tak, istnieje wiele przykładów osób, które zarobiły pieniądze na rynku forex.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~salamander [89.64.43.*] 2023-11-05 11:36
    nie wiem czy mozna to nazwac dorobieniem sie ale tak.. zarabiam czasem wiecej niz zarobie w pracy na etacie a to wszystko dzieki kursowi u Roberta Gawędy
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 9 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Bezprym [37.30.26.*] 2023-11-08 11:59
    Hehe.. Sprzedajesz kurs? Czy jak?
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~Adas [193.180.82.*] 2024-01-16 22:52
    Salamander A Mozesz mnie nauczyc oczywiscie Ci zaplace?
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: xanthopsia [89.33.193.*] 2022-05-09 05:48
    Kiedy zaczynałem handlować, nie byłem też zbytnio przekonany, że każdy może zarabiać na handlu walutami, ale teraz zacząłem zarabiać na własną rękę.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: nomenclature [89.42.31.*] 2022-05-09 09:15
    Tak, moja koleżanka wprowadziła mnie na rynek forex, dużo na tym zarobiła, ale też straciła trochę pieniędzy. Od jakiegoś czasu handluję i zarobiłem też niezłe pieniądze.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~ryba [83.22.125.*] 2022-05-09 09:43
    Każdy jeden króry zarobił zabrał kasę przynajmniej 100 innym osobom. Jeśli chcesz być tym jednym to graj, jeśli chcesz oddawać swoja kasę innym też graj.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~ekonKRK [82.214.162.*] 2023-11-08 12:15
    Nie jest tak zle, 1/3 zarabia; 2/3 traci - zawsze wygrywa posrednik (np platforma).
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: glodny72 [37.225.2.*] 2023-11-09 08:23
    Znajomi dorobili się ... Trumny
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: gilderoy [89.33.193.*] 2022-05-12 08:28
    Tak, znam wielu ludzi wokół mnie, którzy zarabiają na handlu forex. Ja też. Nie jest to takie trudne, możesz też odnieść sukces, ale wymaga to dobrego zrozumienia rynku, doświadczenia w handlu przy użyciu właściwych strategii handlowych, wystarczającej praktyki i kontroli nad emocjami.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: teenworldly [89.33.193.*] 2022-05-13 08:37
    Widziałem wielu traderów, którzy zarabiali na rynku Forex, widziałem też wielu, którzy popadli w długi. To kwestia przygotowania oraz odpowiedniej wiedzy i umiejętności.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: porcelain [2.58.194.*] 2022-05-17 06:18
    Tak, ja. Zarobiłem pieniądze na handlu forex i szczerze, po praktykowaniu i doświadczeniu, forex dał mi świetną platformę do zarabiania dodatkowych pieniędzy. Jest bardzo opłacalny.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~kami [154.184.109.*] 2022-05-18 22:51
    Jak to niektórzy mówią jest ryzyko jest zabawa. Ale to ni em=na moje nerwy jednak. Wybrałam z dobrym bardzo nawet skutkiem apke która przyniosła mi zyski . To https://app.wealthseed.eu/on/onboarding/?source=AMBA490KW Bezpieczne inwestowanie – pieniądze zabezpieczone zgodnie z polskimi regulacjami – zgoda KNF (w sensie bezpieczne inwestowanie - nikt nie zdefrauduje pieniądze, ale nie pewny zysk/zarobek)
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~www [83.28.223.*] 2022-06-13 15:08
    ja znam , Georg Soros no ale on gra milionami ja nigdy nie ustaliłem kursu otwarcia
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~bl4d3 [89.78.234.*] 2022-06-24 09:37
    hehhehe.. ale nagonka blogerów.. wielu się dorobiło tylko nikt nie handluje tylko rady sprzedaje... Nikt się nie dorobił bo matematycznie lub statystycznie nie jest to możliwe.. i dorzucając do tego ruchy fundów i banków.. to za każdym razem wyrzuci Cię z rynku ze stratą..

wiem bo inwestowałem a raczej grałem bo to ruletka.. w żadnym wypadku nie można tego nazwać Inwestycja.. Lepiej kasę wydać na pomoc dla potrzebujących lub wyrzucić w błoto bo przynajmniej zaoszczędzisz nerwów..

Jedynie zarabiający to Ci co RAD udzielają lub Sprzedają FASCYNUJĄCE STRATEGIE lub BIURO na prowizjach.. i tyle w temacie..
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 11
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: buffoon [93.119.107.*] 2022-05-19 07:39
    Tak, mam wielu znajomych traderów, którzy osiągnęli dzięki temu niesamowity zysk.
    Rynek jest po prostu niesamowity, gdy wiesz, co robisz.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 10 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: chitchat [122.173.27.*] 2022-06-03 14:46
    Myślę, że kopiowanie to dobry sposób na zarabianie pieniędzy na handlu forex. Możesz kopiować transakcje od doświadczonych traderów w nadziei na lepsze wyniki. Niektóre kopiują platformy handlowe, które możesz rozważyć - zulutrade, duplitrade, b2broker i kopiarki forex. Pamiętaj jednak, aby sprawdzić strategie stosowane przez handlowców, aby poszerzyć swoją wiedzę.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ambustion [122.173.30.*] 2022-06-08 13:25
    Tak, ludzie rzeczywiście osiągnęli dobry zysk, ale nie na tak wczesnym etapie procesu. Zajęło to chwilę. Może kilka miesięcy lub rok na doskonalenie sztuki handlu bez kumulowania strat. Tak więc zdecydowanie dobra strategia zarządzania ryzykiem pomaga wyeliminować minimalną stratę.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: crapkin [122.173.29.*] 2022-06-14 13:45
    Tak, jeden z moich znajomych z powodzeniem handluje na rynku Forex. Zrezygnował z pracy od 9 do 5 i obecnie jest pełnoetatowym traderem. To on zmotywował mnie do rozpoczęcia handlu na rynku Forex.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: gantline [122.173.31.*] 2022-06-22 08:21
    Tak, osiągnąłem niezłe zyski na rynku forex. Niedawno rzuciłem pracę i zarabiam na życie handlując na rynku Forex. Dotarcie tutaj zajęło mi lata, ale cała ciężka praca jest tego warta.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 2 1
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: boulevard [122.173.31.*] 2022-06-13 14:34
    Cóż, moje doświadczenie jest pozytywne. Zacząłem kilka lat temu i nigdy nie oglądałem się za siebie. Cieszę się, że zdecydowałem się zostać traderem forex. Możesz wypłacić więcej tylko wtedy, gdy Twoja transakcja była opłacalna. Mam nadzieję że to pomogło!
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 7 0
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: winction [122.173.26.*] 2022-06-14 14:54
    Nie wszyscy handlowcy mają taką samą karierę handlową. Tam, gdzie niektórzy inwestorzy są zbyt dobrzy w handlu, niektórzy z nich po prostu wchodzą na rynek, aby stracić pieniądze.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: lelisaryan [122.173.31.*] 2022-06-15 08:32
    Wiem, że jest wielu traderów z solidną wiedzą na temat forex, którzy zarabiają na rynku forex niezłe pieniądze. Forex to świetny rynek do handlu.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: rhondafleming [122.173.31.*] 2022-06-15 12:11
    Tak. Od wielu lat jestem również traderem na rynku Forex i czerpię zyski z handlu na rynku Forex.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: mangaslucinda [122.173.28.*] 2022-06-24 08:08
    Tak, znam kilka osób, w tym siebie, które zarobiły na rynku Fx. Musisz być czujny i gotowy na każdą sytuację. Tak długo, jak kontrolujesz ryzyko, będziesz zarabiać dobre zyski.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ameliadawson [122.173.27.*] 2022-06-24 09:04
    Tak, jest wiele osób, które zarobiły pieniądze na rynku Fx tylko dlatego, że przestrzegają ścisłego planu handlowego i wybierają potencjalne możliwości, które pasują do ich planu zarabiania pieniędzy. Są spokojni podczas zmian rynkowych i konkretnie mierzą czas swoich transakcji.

• Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: poppycock [122.173.28.*] 2022-06-24 11:48
    Jest wiele osób, które zarabiają na rynku forex. Dyscyplina i zarządzanie ryzykiem są niezbędne w handlu forex. Dzięki internetowi różni ludzie zarabiają w zaciszu swoich domów.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: peevertanky [122.173.27.*] 2022-06-28 06:12
    Tak, znam kilku traderów. Ale handlują od tak dawna. Myślę, że konsekwencja ma duże znaczenie w określaniu twojego sukcesu.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ampersand [122.173.27.*] 2022-06-30 12:02
    Zarabianie pieniędzy na rynku Forex nie jest łatwą pracą. To może być jedno z najgorszych doświadczeń finansowych, jakie kiedykolwiek będziesz miał. Ale jeśli jesteś gotowy na wyzwania, nic nie może cię powstrzymać od dobrego.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: fandangle [122.173.27.*] 2022-07-04 06:53
    Cóż, tak, wielu traderów odnosi sukcesy w osiąganiu zysków na rynku forex. Ale nie ma określonego przedziału czasu, który pasowałby do zarabiania pieniędzy przez każdego tradera.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: crackone [82.118.230.*] 2022-07-07 08:54
    Tak, są ludzie, którzy zarobili pieniądze na handlu forex. Jeśli postępujesz zgodnie z planem i nie dasz się oszukać, znajdziesz sposoby na zarobienie większych zysków bez utraty kapitału. Wielu traderów zapomina o zastosowaniu zarządzania ryzykiem w swoich strategiach i kończy z rezygnacją. Dlatego też, jeśli zostaną podjęte środki w celu kontrolowania ryzyka i emocji i nie pozwalają, aby wpływały one na proces handlowy, to nie jest tak trudno zarobić pieniądze.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: debarrass [82.118.230.*] 2022-07-07 09:14
    Tak, każdy może zarabiać na rynku forex, ponieważ wszystko kręci się wokół wskaźników technicznych i fundamentalnych. Musisz nauczyć się tych umiejętności, aby być opłacalnym.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: persiimmon [122.173.26.*] 2022-07-14 12:18
    Oczywiście, że tak! To, co handlowcy osiągają dzięki handlowi forex, jest powodem, dla którego jest tak wielu handlowców. To tylko kwestia Twojego wysiłku, który decyduje o Twoim sukcesie na rynku.
  • Re: Czy znacie kogoś kto się dorobił na forexie ? Autor: ~przem [89.64.42.*] 2022-07-15 21:08
    Tak właściciele forexu
Poprzednia
1 2 3 4 5
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |