W morzy pływają rekiny i leszcze. Oczywiście rekiny zjadają leszcze. Leszcze pchają się w podliże rekinów, bo czasami im coś z pyska wypadnie. Im bliżej jednak rekinów tym większe zagrożenie, że rekin ich zje. Ale leszczom sie marzy, że też będą rekinami i pchają się pod sam pysk rekina. Tak to jest i na forex. Pozdrawiam.
Tak, sam zacząłem handlować po tym, jak zobaczyłem, jak moje rodzeństwo robi z tego dobrą karierę. Zacząłem od nauki i korzystania z konta demo, a po nabyciu odpowiedniej wiedzy przeszedłem na żywo. Ogólnie rzecz biorąc, jest to dochodowa dziedzina i oferuje niezliczone możliwości.
bardzo duzo osob zarobilo calkiem fajne sumki na forexie. Rowniez bylam na kilku spotkaniach u pana Roberta Gawędy i teraz tez wiem jak zarobic dzieki niemu
a znałem, bo umarli na wylew, jak przyszło do zlecenia przelewu zysków - broker powiedział że zbankrutował i ewentualnie mogą napisać skargę do KNF, a jak KNF nie pomoże to do TSUE ...
jezeli chcesz dobrze zarabiac na forexie to najpierw trzeba zaczac od kursu u Roberta Gawędy. Pan Roberta bardzo dobrze i dokladnie tlumaczy na czym polega forex i jak na nim zarabiac
Mówisz to wszystko, ponieważ widzisz więcej przegranych niż zwycięzców. W Internecie dostępne są dane, które pokazują, że 80% traderów forex traci pieniądze, więc oczywiste jest, że mamy więcej głosów przeciwko handlowi forex. Wygrana w handlu na rynku Forex zależy od wiedzy, praktyki, strategii i doświadczenia tradera.
Moje wyniki nigdy nie były stałe na rynku. Robię zarówno zyski, jak i straty, podobnie jak wszyscy. Ostatecznie liczy się to, czy suma Twoich zysków jest większa niż straty, czy nie!
jezeli chcesz zaczac inwestowac i zarabiac na Forex to musisz najpierw udac sie na kurs do Robera Gawedy. pan Robert ma spora wiedze na ten temat ktora chetnie sie dzieli
Gawęda nic nie umie. Gdyby umiał to by nie brał pieniędzy za szkolenia. Grałby na forexie i miałby gdzieś szkolenia za parę groszy. Tacy jak on organizują szkolenia po to aby zarobić. A ci co tutaj reklamują Gawęde to nie są jego kursanci tylko sam gaweda wszędzie lata po forach i pisze sam sobie recenzje.
Hej, sprawdź szkołę Fibonacci Team, dają naukę za darmo i pokazują zagrania na żywo. Jeśli jesteś z okolic Katowic, mają też tam klub Fibonacci Team Katowice, znajdziesz ich na necie bez problemu bo to duża szkoła i znana. Ja sam zacząłem się uczyć ich strategii i widzę w tym sens.
Wyzwania są integralną częścią Twojej kariery handlowej. Albo przegrywasz, albo wygrywasz, nie ma pomiędzy. Dlatego najlepiej jest być przygotowanym na obie sytuacje, zanim podejmiesz jakiekolwiek ryzyko.
nie wiem czy mozna to nazwac dorobieniem sie ale tak.. zarabiam czasem wiecej niz zarobie w pracy na etacie a to wszystko dzieki kursowi u Roberta Gawędy
Tak, moja koleżanka wprowadziła mnie na rynek forex, dużo na tym zarobiła, ale też straciła trochę pieniędzy. Od jakiegoś czasu handluję i zarobiłem też niezłe pieniądze.
Każdy jeden króry zarobił zabrał kasę przynajmniej 100 innym osobom. Jeśli chcesz być tym jednym to graj, jeśli chcesz oddawać swoja kasę innym też graj.
Tak, znam wielu ludzi wokół mnie, którzy zarabiają na handlu forex. Ja też. Nie jest to takie trudne, możesz też odnieść sukces, ale wymaga to dobrego zrozumienia rynku, doświadczenia w handlu przy użyciu właściwych strategii handlowych, wystarczającej praktyki i kontroli nad emocjami.
Widziałem wielu traderów, którzy zarabiali na rynku Forex, widziałem też wielu, którzy popadli w długi. To kwestia przygotowania oraz odpowiedniej wiedzy i umiejętności.
Tak, ja. Zarobiłem pieniądze na handlu forex i szczerze, po praktykowaniu i doświadczeniu, forex dał mi świetną platformę do zarabiania dodatkowych pieniędzy. Jest bardzo opłacalny.
Jak to niektórzy mówią jest ryzyko jest zabawa. Ale to ni em=na moje nerwy jednak. Wybrałam z dobrym bardzo nawet skutkiem apke która przyniosła mi zyski . To https://app.wealthseed.eu/on/onboarding/?source=AMBA490KW Bezpieczne inwestowanie – pieniądze zabezpieczone zgodnie z polskimi regulacjami – zgoda KNF (w sensie bezpieczne inwestowanie - nikt nie zdefrauduje pieniądze, ale nie pewny zysk/zarobek)
hehhehe.. ale nagonka blogerów.. wielu się dorobiło tylko nikt nie handluje tylko rady sprzedaje... Nikt się nie dorobił bo matematycznie lub statystycznie nie jest to możliwe.. i dorzucając do tego ruchy fundów i banków.. to za każdym razem wyrzuci Cię z rynku ze stratą..
wiem bo inwestowałem a raczej grałem bo to ruletka.. w żadnym wypadku nie można tego nazwać Inwestycja.. Lepiej kasę wydać na pomoc dla potrzebujących lub wyrzucić w błoto bo przynajmniej zaoszczędzisz nerwów..
Jedynie zarabiający to Ci co RAD udzielają lub Sprzedają FASCYNUJĄCE STRATEGIE lub BIURO na prowizjach.. i tyle w temacie..
Myślę, że kopiowanie to dobry sposób na zarabianie pieniędzy na handlu forex. Możesz kopiować transakcje od doświadczonych traderów w nadziei na lepsze wyniki. Niektóre kopiują platformy handlowe, które możesz rozważyć - zulutrade, duplitrade, b2broker i kopiarki forex. Pamiętaj jednak, aby sprawdzić strategie stosowane przez handlowców, aby poszerzyć swoją wiedzę.
Tak, ludzie rzeczywiście osiągnęli dobry zysk, ale nie na tak wczesnym etapie procesu. Zajęło to chwilę. Może kilka miesięcy lub rok na doskonalenie sztuki handlu bez kumulowania strat. Tak więc zdecydowanie dobra strategia zarządzania ryzykiem pomaga wyeliminować minimalną stratę.
Tak, jeden z moich znajomych z powodzeniem handluje na rynku Forex. Zrezygnował z pracy od 9 do 5 i obecnie jest pełnoetatowym traderem. To on zmotywował mnie do rozpoczęcia handlu na rynku Forex.
Tak, osiągnąłem niezłe zyski na rynku forex. Niedawno rzuciłem pracę i zarabiam na życie handlując na rynku Forex. Dotarcie tutaj zajęło mi lata, ale cała ciężka praca jest tego warta.
Cóż, moje doświadczenie jest pozytywne. Zacząłem kilka lat temu i nigdy nie oglądałem się za siebie. Cieszę się, że zdecydowałem się zostać traderem forex. Możesz wypłacić więcej tylko wtedy, gdy Twoja transakcja była opłacalna. Mam nadzieję że to pomogło!
Nie wszyscy handlowcy mają taką samą karierę handlową. Tam, gdzie niektórzy inwestorzy są zbyt dobrzy w handlu, niektórzy z nich po prostu wchodzą na rynek, aby stracić pieniądze.
Tak, znam kilka osób, w tym siebie, które zarobiły na rynku Fx. Musisz być czujny i gotowy na każdą sytuację. Tak długo, jak kontrolujesz ryzyko, będziesz zarabiać dobre zyski.
Tak, jest wiele osób, które zarobiły pieniądze na rynku Fx tylko dlatego, że przestrzegają ścisłego planu handlowego i wybierają potencjalne możliwości, które pasują do ich planu zarabiania pieniędzy. Są spokojni podczas zmian rynkowych i konkretnie mierzą czas swoich transakcji.
Jest wiele osób, które zarabiają na rynku forex. Dyscyplina i zarządzanie ryzykiem są niezbędne w handlu forex. Dzięki internetowi różni ludzie zarabiają w zaciszu swoich domów.
Zarabianie pieniędzy na rynku Forex nie jest łatwą pracą. To może być jedno z najgorszych doświadczeń finansowych, jakie kiedykolwiek będziesz miał. Ale jeśli jesteś gotowy na wyzwania, nic nie może cię powstrzymać od dobrego.
Cóż, tak, wielu traderów odnosi sukcesy w osiąganiu zysków na rynku forex. Ale nie ma określonego przedziału czasu, który pasowałby do zarabiania pieniędzy przez każdego tradera.
Tak, są ludzie, którzy zarobili pieniądze na handlu forex. Jeśli postępujesz zgodnie z planem i nie dasz się oszukać, znajdziesz sposoby na zarobienie większych zysków bez utraty kapitału. Wielu traderów zapomina o zastosowaniu zarządzania ryzykiem w swoich strategiach i kończy z rezygnacją. Dlatego też, jeśli zostaną podjęte środki w celu kontrolowania ryzyka i emocji i nie pozwalają, aby wpływały one na proces handlowy, to nie jest tak trudno zarobić pieniądze.
Tak, każdy może zarabiać na rynku forex, ponieważ wszystko kręci się wokół wskaźników technicznych i fundamentalnych. Musisz nauczyć się tych umiejętności, aby być opłacalnym.
Oczywiście, że tak! To, co handlowcy osiągają dzięki handlowi forex, jest powodem, dla którego jest tak wielu handlowców. To tylko kwestia Twojego wysiłku, który decyduje o Twoim sukcesie na rynku.