Dnia 2014-05-30 o godz. 14:41 kazach. napisał(a): > do 5% i będziemy mogli na najbliższym Walnym powołać biegłego rewidenta i zbadać sprawę opróbowania i przejrzeć szczegółowe umowy pomiędzy spółką a bankami, spółką a Totalem, spółką a Chińczykami. > > chodźcie na 40zeta, a później przyłączajcie się do nas, potrzebujemy jeszcze 5mln. akcji. Jutro
Dnia 2014-05-30 o godz. 14:41 kazach. napisał(a): > do 5% i będziemy mogli na najbliższym Walnym powołać biegłego rewidenta i zbadać sprawę opróbowania i przejrzeć szczegółowe umowy pomiędzy spółką a bankami, spółką a Totalem, spółką a Chińczykami. > > chodźcie na 40zeta, a później przyłączajcie się do nas, potrzebujemy jeszcze 5mln. akcji.
Dnia 2014-05-30 o godz. 14:41 kazach. napisał(a): > do 5% i będziemy mogli na najbliższym Walnym powołać biegłego rewidenta i zbadać sprawę opróbowania i przejrzeć szczegółowe umowy pomiędzy spółką a bankami, spółką a Totalem, spółką a Chińczykami. > > chodźcie na 40zeta, a później przyłączajcie się do nas, potrzebujemy jeszcze 5mln. akcji.
Ponawiam pytanie , dlaczego nie zareagowaliście wówczas ? Dlaczego nie przeciwstawiliście się emisjom ? Gdzie był Pan Małecki ? no bo te chłopaki to jeszcze byli w kołysce .
Nie bardzo rozumiem czym motywujecie to że Małecki na oślep dowiezie wasz do celu , jak nie zna drogi i nawigacje ma w garażu ?
BL wam nic może nie oddać bo dokumentację jest obowiązek trzymać pięć lat , a ostatnie lata nie prowadził bo nie miał pieniędzy , o czym świadczy postawienie Spółki w stan upadłości .
Przemyślcie co jest za a co przeciw , dodam , nie mówię że tą brykę ma prowadzić sam BL, ale w najgorszym wypadku ma chociaż w niej jechać , tylko nie wiem czy się zgodzi być wieziony przez p.Małeckiego .
Dodam że to tylko moje przemyślenie , że patrze trzeźwo na cało sytuację nie kieruje mną zawiść a obawa kto będzie mnie wiózł , w końcu tam wpakowałem większość dorobku życia.