Wiesz WieloNick ja już dawno dałem sobie spokój z tym badziewiem. Czasem tu zaglądam i nadziwić się nie mogę, że tyle głupawych leszczy jeszcze jest na gpw. Napompowali kurs obracając akcjami miedzy sobą do niebotycznych rozmiarów. Straty od kilku lat wykazują coraz większe a szczytem jest emisja obligacji zabezpieczona ZNAKIEM TOWAROWYM - gdy to przeczytałem to przez 3dni nie mogłem opanować śmiechu. Będzie znowu ogromny płacz i lament jak to Surmacki ich w bambuko zrobił. I tak to się kręci ...... do czasu.
Chłopok wypuścili Cię !
I dalej bredzisz , wg.Ciebie miało być 8 gr lub zero. Było 1,40zł , a za 80gr to kupuja wszyscy tylko nie Ty spamerze bez zasad. Inni mi tu honor zwrócili , tylko nie ty
Taki pan jak ty dziś rano wyskoczył za płotu najpierw szczeknął a później chciał mnie ugryźć w nogę. Dostał z b.. ta i usłyszałem skowyt podobny do twojego - to ty byłeś?
Chlopok żyjesz? ??? :-o
Nie wierzę . Szkoda, że nie pisałeś , nie spamowałeś jak było 1,4 zł przez kilka miesięcy i można było sprzedać tysiąc procentowym zyskiem. Tylko teraz wyskakujesz jak jest chwilowa korekta .
Jak Matka?
Ponad trzy lata udawało się spółce ściemniać i otumanić sporą rzeszę ,, nieświadomych ,, inwestorów. Napompowali kurs do granic absurdu handlując miedzy sobą a teraz upychają makulaturę na potęgę tym co myślą, że łapią dołki a tu co sesje spadający nóż obcina paznokietki.
Chlopok dobrze wiesz , że to nie bierze ulica . Nie te obroty i pakiety. Powiedz , że zazdrościsz, bo chętnie byś coś kupił w takiej promocji. Cały ty .
141mln sztuk makulatury x 0,12zł to 17mln kapitalizacji nadal potwornie dużo. Tym bardziej, że spółka od lat co kwartał przynosi straty i tonie w długach.
To coś tonie tak jak poprzednie dwie spółki. Dziś było 8gr na koniec piątkowej sesji powinno być 6gr. Później zaplanowane odbicie makulatury może nawet na 10-12gr aby wciągnąć następnych i do samego końca wywalanie. Na końcu płacz i lament tak jak w przypadku Proxyad i Reklamofon.
Chlopok , niestety , miałeś rację. Co nie zmienia faktu , że i Ty i Wielonick i paru tu nieźle zrobiło na ostatniej podbitce , jakieś minimum 1000% . Można gratulowac i wspolczuć tym ubieramym.
To jest już koniec, będą walić do 1gr. ( jest szansa na jednorazowe odbicie z 5-6gr na 10gr a potem sypanie do upadłości. To już się nie podniesie, dobrze wiedzą, że po takim czymś już nikt tego nie tknie.
Przeciez forumowi "nie leszcze" pisza, ze bedzie odbicie w kosmos :). Restrukturyzacja, przejecie przez jakiegos giganta z branzy, Pani Dorota dokupi 10mln, prezes zamieni porshe na lambo, bedzie el dorado!
A Aquatech? Okazuje się, że mogą istnieć spółki które lubią ciszę i coś komunikują (popatrz na kolejny komunikat Aquatech):
http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/company/1909,2017,0,0,1
Przychód w 2016 roku: 5.3 mln, a dzisiaj podpisanych umów mają już na prawie 11 mln pln. Czyli lekko licząc - na pewno wzrost w 2017 roku, i co najmniej wzrost o 100% w roku 2018 (a jeszcze się 2018 rok nie zaczął). Zero spekuły, wywalania akcji. Cisza, spokój...
Oni (pseudo fachowcy) idą do piachu ( tam juz dawno na nich czekają( Proxyad i Reklamofon). To powinno już się wydarzyć prawie trzy lata temu. Kto czytał ten wątek od początku to nie stracił, reszty nie żałuję, mieli na tacy wypisane te przekręty. Teraz a za chwilę zostanie tylko płacz i zero kasy na papierze toaletowym.