Hossa i niskie oprocentowanie w bankach pomaga Kowalskim nieść oszczędności do funduszy ,a te na giełdę do spółek pewnych fundamentalnie i rozwojowych, eksportowych. Koniec z wzrostami na spółkach spekulacyjnych , odejdą w niepamięć.
Jak się Prezes zbierze czasowo i w tym tyg pojawi w TVNCNBC to 4 ka odrazu z przodu.
Udanego dnia Koledzy , party wkrótce :-)
Klakier jak cię lubię? Naćpałeś się ? Po co tyle spamu od rana? Dziwiszsię potem,ż Cie Moder usuwa? Wyluzuj stary , bo szkodzisz sobie i forum, spółce nie zaszkodzisz.
Dnia 2013-08-21 o godz. 11:54 ~Si Senior napisał(a):
Klakier jak cię lubię? Naćpałeś się ? Po co tyle spamu od rana? Dziwiszsię potem,ż Cie Moder usuwa? Wyluzuj stary ,bo szkodzisz sobie i forum, spółce nie zaszkodzisz.
No właśnie. Dziś to samo , bo z lekka się nasz spamerku zdziwiłeś, Ty nawet takich pieniedzy za ile dziś kupiono akcje nie jesteś sobie stanie wyobrazić.
Jedź do tego pacanowa , odpocznij , wrócisz to już nie będziesz miał nawet pomysłu co zaspamować jak ujrzysz kurs.
No i gdzie te spadki i krach ? Parę transakcji , paru zniecierpliwionych odda w promocji i ruszamy. A jak faktycznie w TVNCNBC ( sugeruje SG do nich napisać , ja zaraz maznę) wystąpi Prezes lub Analityk WBK , to sternik ( WBK) zadba byś my zadowoleni tak jak On byli.
Dnia 2013-05-16 o godz. 10:34 ~Si Senior napisał(a):
> Dla tych co nie dali się ponieść emocjom, co umieją czytać,
> liczyć i myśleć analitycznie :) Jak mawiał mój Papa,
> myślenie ma przyszłość!
I co spamerzy? Żadnych zlych
> newsów nie ma,raport jak na 1kw. z długą zimą normalny a
> zapowiedzi na 2gi kwartał zgodne z oczekiwaniami. Zresztą o
> tym i nie tylko bylo na WZA, na którym byłem i Was
> zapewniałem,że warto bywać na WZA.
j.w. Tak dla przypomnienia klakieropodobnym .
Ps. Klakier, myślałem, że ostatni zmadrzałeś,ale patrząc na Twoje ostatnie wpisy, dzisiejsze spamerskie nowe wątki , patrząc, że sam kazałes po 3kroć trzymać , j.w., to stwierdzam , że nie jesteś warty uwagi,tj. odpowiadania i czytania Twoich spamerskich wpisów.
Zapewniam Cię , że SG , twardy akcjonariat , fundy tez Cię nie czytają, tym bardziej WN.
Więc pisz sobie razem z szybkimi itp frustratmi , zapewniam Cię, że to nie ma wpływu na kurs , tym bardziej volumen.
Baw się dzieciaku dobrze.
Rada dla Kolegi WN , by odpuścił , wiem, że nóż sie otwiera, ale odpuść, ze spamerami nie wygrasz,chyba , że chcesz z tego żyć ;-)
Ale namsie tu idioci trafili Si Seniorze, pod rozmymi ip ten sam psychol wpisuje ,aj jak ja piszeprawde o nim na forum trakcji ,to odrazu w 5 min kasuje
Brawo , kurs gotowy do odjazdu , cisza na forum , i o to chodzi , brawo ! :-)
Balony pękają pięknie , zaraz zacznie się ruch na mniej modnych spółkach.
Swoją drogą następnym krokiem w cyklu hossy są małe spółki , nieszczęsny NC.
Ale tam jest kilka bardzo mocno rozwijających się spółek, ostanim tygodniem przejrzałem wskaźniki, raporty i fora. Jest w czym wybrać.
Ale to dopiero po realizacji zysku na ZUK:-)
Szkoda zdrowia i czau na szybki7 , to społdzielca Trakcji. Nic tam WN nie pisz, i tak pikuje co by szybki nie zrobił.
Bawmy siè tu i cieszmy z stabilności ZUKa w tej długiej korekcie na rynku.
Szkoda zdrowia i czau na szybki7 , to społdzielca Trakcji. Nic tam WN nie pisz, i tak pikuje co by szybki nie zrobił.
Bawmy siè tu i cieszmy z stabilności ZUKa w tej długiej korekcie na rynku
Dnia 2013-12-13 o godz. 09:43 ~Si Senior napisał(a):
> Szkoda zdrowia i czau na szybki7 , to społdzielca Trakcji.
> Nic tam WN nie pisz, i tak pikuje co by szybki nie zrobił.
> Bawmy siè tu i cieszmy z stabilności ZUKa w
> tej długiej korekcie na rynku
Racja Si senior. Juz mu odpisalem i na dzis koncze marnowanie czasu na spoldzielce.
Wszystkim Starym Gwardianom, o ile jeszcze ss, udanego wieczoru i weekndu :-)
Nie tylko gielda i forami Czlowiek zyje ( niektorzy nieśtety tak ,ale nie ja)
Si Senior obserwuj jak ŻUCZEK pęka, bo to następuje..Ważniejszy istotny problemem będzie, czy na spadku znajdą się chętni na powstrzymanie jego....Zobacz na wykres Zuczka i co widzisz zdecydowanie dołowanie........Mniej litość przestań odgrzewać stare wątki....WN i TY w jednej osobie powstrzymujcie spadki / ponoć do 30 zł nie ma problemu.../ pozdrawiam wszystkich bez wyjątków....
Badz spokojny, Prezes wie co robi. Trzeba bywac na WZA, jak wczesniej pisalem.
Ladnie Kolega sie postaral i przypomnial wszystkie ciekawe watki. Dobra robota.
Ale taniej nie bedzie , jak widzisz nie oddaja taniej, tak narzekasz i paru innych,ale nikt nie oddaje :)
Tworki powiadasz? Ja sie mam dobrze i ZUK tez , polecam bankruta DSS lub IDM jak Ci tu nudno .
Oddawajcie niecierpliwe leszcze, bo jak Was nazwać? Sorry. Widać po obrotach i zleceniach ,że to leszcze oddają swoje sztuki , jak oddadzą grubsi ,patrz sternik, ruszą do zabawy :-)
UWAGA NA BANDE NAGANIACZY NA SPADKI , O 9.20 ostrzegałem , to ODRAZU USUNĘLI WPIS ! https://www.bankier.pl/forum/temat_wiadomosc-usunieta-przez-moderatora,14159413.html
TEN ZAPEWNE TEŻ, ALE KRÓTKO. KTO TO KUJE OD WIELU DNI JAK NIE TE HIENY , CRUZ, CHŁOPOK, AXEL, SZYBKI, KLAKIER ITP
WN od dawna nie wpisuje, zaś Oni wpis za wpisem , nawet , że nie ma dewidendy? Wszystko z palca ssane, by Was płoszyć i po 24zł zbierać.
A potem będą chwalić , by po 40zł oddać. I tak w koło.
Dokladnie tak jak napisales.
A jak juz wpisalem , sie merytorycznie , z faktami , to odrazu padliniarze drobni, klakiery, cruzy, szybcy , axle itp w jednej postaci usuneli.
Zaluje,ze nie mam wolnych srodkow, a fachowcy tym bardziej przed odjazdem nie sprzedaje.
Czekam.
A Wy , taka wasza "praca" kupujcie po 24 i odsprzedajcie po 32 , i na piwo sie uzbiera!
Ja k...na nic nie naganialem i nie naganiam baranie cruzowaty ( nowy gatunek?) , pisalem trzymac cytujac Prezesa i infa.
Sama merytoryka. Dalej to samo twierdze po pn wizycie w Staporkowie.
Rada: jak chcecie dobierajcie, ale po co informujecie o tym całe forum. Nie chodzi czasem o to żeby nagonić? 30 to była promocja teraz 23, a jak spadnie 20 to też będzie promocja. Jak Wy mnie śmieszycie tymi głupstwami. To jest tak jak z Waszym infem :) Od orku ma się pojawić i go nie ma:)
Pytanie mam do Was:
Na jakiej podstawie sądzicie, że to taka świetna spółka? Czyżbym przegapił jakieś info i kontrakt??
Ha Ha ha Cąły rynek plus 2, a żuk -1,6:) Tak tak wyleszczają, ale to już znamy :)
Ha,ha, zadowolony, ze kupiles za pol darmo obludniku?
Dobrze zrobiles, ja jestem zaskoczony,ze taka okazja, ale musze dzis jakas pozyczke na zakup akcji zorganizowac do 17tej