• Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~wojtek [5.173.146.*]
    u nas jeszcze na forum to można sobie wymienić poglądy i przynajmniej nie ma gamoni,na redan zaglądam ostatnio-tam towarzystwo się zebrało -co jeden to głupszy,przypadkowi klikacze-ja to tak ich nazywam...
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~sylwuś [83.20.192.*]
    zapraszam na forum mirbud tam to dopiero wynalazki
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~zeb [46.187.178.*]

Istotnie trzeba by miec budyń zamiast mózgu żeby w ogóle czytac wpisy tamtych naganiaczy, a co dopiero sie do nich odnosic

Ostatnio zajrzalem sobie z sentymentu na SGR i trafilem na cos takiego :

https://www.bankier.pl/forum/temat_kazdy-wasz-ruch-jest-monitorowany,12539085.html

poczytajcie sobie wiecej dla rozrywki

Ech, na kazdym forum zawsze jest jeden wynalazek ktoremu leki skonczyly sie dawno temu

• Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~sylwuś [83.20.192.*]
    nie tylko rece opadaja
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Wolontariuszy i prymitywnych manipulatorów na forach giełdowych nigdy nie brakowało i nigdy nie zabraknie.
    Mają różne motywacje.
    Jedni pewnie włożyli całe pieniądze w jedną spółkę i wtopili większość kasy sprzedając w dołku, a teraz jedno co mogą robić to pluć na spółkę (widziałem takich na wielu spółkach), inni piszą posty za grosze na zamówienie sterownika, a jeszcze inni prymitywnie naganiają, żeby kupić taniej.
    Całe szczęście, że tutaj jeszcze nie ma śmietnika, ale jak pojawią się wzrosty, to zaczną pączkować także na forum Westy.
    Jedno co pewne, to sytuacja robi się coraz ciekawsza.
    Jeszcze kilku z nas powiększy swój pakiet o wspomniane wcześniej np. 10tyś akcji i sterownik zacznie kalkulować, czy taka gra ma dalej sens.
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: j23_znowu_nadaje [109.243.24.*]
    Najprymitywniejsi spekulanci wiedzą że dotykając w tej chwili 0,75 mają czad na domknięcie luki 0,98 stąd najazd wielu znawców 10gr i pogromców uciśnionych.
    Mówiłem domknięcie tej luki to nie przedszkole papier zszedł 0,78 nie wiem czy zdoła ruszyć 0,75 jak ruszy akumulacja i ponowny atak popytu dajmy temu czas i chwilę na oddech.
    J23
  • do sylwuś Autor: iryhor [79.191.19.*]
    długo jesteś na mirbudzie?
    załadowałem tego trochę,z kresek wychodzi że powinno nastąpić teraz spore wybicie
    pozdrawiam
  • Re: do sylwuś Autor: ~sylwuś [83.20.75.*]
    bylem juz pare razy teraz wszedłem z pionierem tez czekam i mysle ze sie doczekam
  • Re: do sylwuś Autor: iryhor [79.191.19.*]
    obecny możliwy zasięg 1,57
    pozdrawiam
  • Re: do sylwuś Autor: ~sylwuś [83.20.75.*]
    czekamy pozdr
  • Re: do sylwuś Autor: ~ligiec [46.205.85.*]
    co z tą luką domykamy czy nie???
    wygląda na to, że zjazd na poziomy 0,5x już niestety nierealny. sternik już wie że w dół nie ma sensu bo i po co. i tak nie zbierze a jak zacznie walić my się tanio obkupimy.
    to może w drugą stronę?
    pytanie kiedy?
  • Re: do sylwuś Autor: ~bat [89.72.29.*]
    Gromnice mówią, że już czas.
  • Re: do sylwuś Autor: iryhor [83.6.186.*]
    co do westy widziałbym to tak zamknięcie luki powinno nastąpić z silnym wybiciem do poziomu 1,6
    tu będą chcieli zebrać resztę papiera,czas wybicia koniec marca przed wynikami pozdrawiam
  • Re: do sylwuś Autor: ~wojtek [188.33.125.*]
    też o tym myślałem-Twój scenariusz jest bardzo prawdopodobny,jeszcze troche czasu i będziemy grali na wyższych poziomach...siedzisz jeszcze w redanie i co o nim myślisz--lpp zaczyna ładnie wyglądać?
  • Re: do sylwuś Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    zobaczcie i poczytajcie o fluidzie koledzy. w m-c nie da rady bo trzymany za mordę jest, ale w okresie do 0.5-1 roku powinno śmiało dojść do 2-3 zł. tam robi się naprawdę ciekawie i w ciemno można wchodzić.
    goldwyn też ciekawie wygląda emisje zgłosili i będą musieli troche kurs wywindować aby to upchać więc spekulacyjnie myślę, że przy tym poziomie można wchodzić i do 20-30 gr w krótkim czasie dojdzie.
    Oczywiście to moje przemyślenia i nie naganiam, ale warto zwrócić uwagę.
    pozdrawiam
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: moon-dial [79.188.162.*]
    Do J-23

Niedawno widzieliśmy sprawozdania jednego z członków holdingu, nie odbiegają znacząco od ub. r. a to oznacza, że póki co na walorze jest dobrze, bardzo dobrze, dziś nawet blisko ( + 9 % ) wzrosty pierwsza zapora na widłach, więc rzeczywiście może wyglądać na to, że jakiś niezły cwaniak zbiera.

Ci co są ze mną na pokładzie wiedzą co i jak, więc postawię w tym miejscu kropkę.

Oficjalna wersja sprawozdań całej grupy kapitałowej 29 kwietnia, a szansa na prawdziwe wzrosty będzie jeszcze lepiej widoczna po domknięciu luki... Tyle na ten temat teoria, a praktyka... cóż do tej pory WES dała nam bardzo dobrze zarobić (6 udanych obrotów ST), sądzę, że i tym razem też nas nie zawiedzie, powalczyć dla sportu nie zaszkodzi...

Jeśli sprawozdania będą lepsze od moich oczekiwań, to nie wykluczone, że zainwestuję większą część swojego portfela w WES i na dłuższy termin...
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~takitam [188.47.174.*]
    nie wygląda to za dobrze:(
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~Bation [89.78.72.*]
    Wygląda ;ze lecimy na 40 gr,a pózniej moze małe odbicie tak to wygląda
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: lew429 [213.238.104.*]
    To ma tak wyglądać, właśnie chodzi o to, żebyś tak myślał.
    Niech leci na 0,4 zobaczysz jak będzie wszystko łykane, pojawi się więcej pelikanów jak na Florydzie.
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~ra [178.183.160.*]
    moze racja bo do gory nie moze przebic sie ,jak tylko wychyli sie to od razu w leb!!!!!!!!!!!

Ostre wahania na spółkach o ograniczonej płynności (również na tej) nie są żadną nowością, bo amatorów łatwego zysku bezmyślnie wychodzących ze stratą nie brakuje.

Kolejne odwiedzenie 0,6x również nie jest dla nikogo zaskoczeniem (w ostatnich obrotach ST trzykrotnie na to były grane różne warianty)...

Warto jednak zwrócić uwagę na wolumen, który w perspektywie ST był miażdżąco wyższy na wzrostach. Ostatni obrót w perspektywie ST to ponad mln przy ok. 0,8 obecne przy niższym kursie, obroty są śladowe.

Oczywiście o niczym to nie przesądza, jednak w dalszym ciągu nie wyklucza wariantu domknięcia luki zaproponowanego przez J-23.

Proponuję spokojnie czekać na sprawozdania i na informacje o montowni i o nowych zamówieniach dla linii VRLA.

Spółka ma w powyższym bezprecedensowy potencjał. Czy ten potencjał przełoży się na wzrost kursu, będziemy obserwować, to się okaże w przeciągu najbliższego kwartału.
    Tak wygląda domykanie luki.
    Ni stąd, ni zowąd zaczynają się pojawiać się nowości.
    Gdzieś wyszukane, nie wiadomo jak, nie wiadomo skąd:)
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: ~karlsmen [81.210.22.*]
    dziś ją zamykamy :)))0

odjazd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Domknięcie luki 0,98 Autor: j23_znowu_nadaje [178.56.135.*]
    Witam panów w ten piątkowy poranek.
    Według mojej analizy być może tym razem luka o której pisałem zostanie domknięta a większy popyt uaktywni się według metod którymi się kieruje powyżej 1,05.
    Przyznam szczerze że ma dość tych kółek, ale co robić jak ktoś sprzedaje po 0,60 jak można nie kupować w takiej cenie. Dzisiaj piatek i realizacje zysków znaczących wzrostów raczej się nie spodziewam jednak perspektywa zrobku 500% plus kółka nadal istnieje i jest bardziej prawdopodobna niż w poprzednim wydaniu ING.

J23
    Za szybko na korektę, przecież to tylko jeden dzień wzrostów na Westa.
    Agroton może lekko przystopować po tak mocnych ruchach, chociaż też niekoniecznie.
    Czas pokaże.

do J-23

Jak ktoś z moich poprzedników napisał, do trzech razy sztuka, szanse rosną, bo rosną wyraźnie również obroty. Również trzymam kciuki za ten optymistyczny wariant prognozy, spółka i akcjonariusze z pewnością na to zasługują. Jak realnie zachowa się rynek, będziemy obserwować.

Pozdrawiam Wszystkich i trzymam kciuki za spółkę i akcjonariuszy - Moon
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.