Tu mnie masz doświadczony. Nie mam pojęcia, dlaczego warto kupować gdy jest tanio a sprzedawać, gdy jest drogo, to się kupy nie trzyma, ale wiem, że niektórzy tak robią.
Liczysz ze ktoś się złapie na te teksty?? Co z tego ze kupie tanio elektrownie używaną projekt również jak dobrze pojdzie to postawie to za atrakcyjną kwote skoro zysk z EW spadł o 70% i raczej to się nie zmieni.. Próbujesz robić ze mnie głupka a sam nie wiesz ze od 1 styczna na 95% przyklepana zostanie ustawa która zasądzi iż ZE nie mają prawa przyłączyć do sieci EW starszej niź 48 miesięcy. To jest ta twoja OKAZJA?
Przedewszystkim pisanie nie prawdy na forach dotyczących rzetelnie działających firm takich jak EIG S.A. wierze, ze wszystkie planowane projekty zostaną zrealizowane w najbliższym czasie ! Powodzenia
Może trzymajmy się faktów., Na razie żaden projekt EIG nie został zrealizowany zgodnie z planem. Na razie praktycznie żaden projekt nawet wybudowanej elektrowni np. EIG2 czy EIG 1 nie wypłacił żadnej dywidendy (a pracują już niby od 2015 roku) projekty takie jak EIG 3 nie zostały po tylu latach zrealizowane....inwestorzy nie otrzymują żadnej korzyści jedynie starty jeśłi uwzględnimy inflacje i nie wiadomo czy odzyskają i kiedy swoje pieniądze. PORAŻKA
Skąd mogą wziąć się nowe opinie skoro firma zbiera tylko pieniądze od naiwnych inwestorow i nie dotrzymuje żadnego z ustaleń nie wypłaca żadnego zysku itp.Jest z nimi kontakt i cały czas opowiadją o problemach itp z powodu których nie są w satanie wypłacać zysków bądź wogóle ich nie ma co innego na ich stronie stworzinej dla naiwnych inwestorów na której obecnie widać zyski 12%....PORAŻKA to bardzo delikatne określenie tej firmy.