• Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~mistrzunio [79.184.51.*]
    a gdzie Ci ubywa - ja widzę że kolejna bańka "znikąd" doszła na 0,10...
    a gdzie Pan Alvaro? miało być 12 a zaraz zasypią 0,09...
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [87.205.103.*]
    Witam, witam dzisiejszy dzień nie zmienia moich rokowań wobec przyszłości waloru. Dalej utrzymuje iż przełom najbliższych dni da nam uderzenie na 0,12... Jeśli ktoś myśli inaczej winien odejść w pokoju ... Jednak mam nieodparte przeczucie iż takowych w nadmiarze nie znajdziemy....Miłego dnia.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~mistrzunio [83.21.78.*]
    dziś kolejny dzień kiedy widać jak mocny jest popyt...
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [31.175.233.*]
    Jedno jest pewne nie pomagasz ~mistrzuniu swojemu kapitalowi a wiec proponuje sprzedaj co masz i odejdz w pokoju...Zerkaj raz na tydzien do nas...i placz w samotnosci... :) Serdecznie pozdrawiam.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~mistrzunio [83.23.58.*]
    ok - w takim razie zajrzę w piątek i zobaczymy gdzie będzie kurs...
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.5.56.*]
    Aktualna pozycja kursu wskazuje na probe wychlodzenia poziomu wartosci waloru przed planowanym zwiekszenie stanu posiadania akcji...tak mi cos to pachnie. kierunek 12 groszy jest moim zdaniem bezwzglednie nieodwracalny...co wiecej mam nieodparte przeczucie iz nagly zwrot akcji nastapi lada dzien...Nie zmniejszam swego zaangazowania i serdecznie Was pozdrawiam.NIe namawiam choc jestem dziwnie spokojny o najblizsze dni.Nie lekajcie sie ;-)
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.10.16.*]
    Chwilowe obnizenie kursu nie wplywa na moje postrzeganie przyszlosci waloru.Na tak niskich obrotach chwilowe obnizenie kursu nie zmienia jego trwalego kierunku. Trend na tym walorze jest mocno wrostowy...Czekamy na poziom 0,12... Jakby sie ~mistrzunio nie nasapal ze jeszcze dreptamy w miejscu...jestem spokojny...dzis zamkniecie na 0,09.Chwilke dreptamy, jednak wybicie z tego poziomu jest nieuniknione.Kolejne informacje z wladz spolki potwierdza jak mniemam moje przypuszczenia.Milego dnia..
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.10.16.*]
    Warszawa, 28 marca 2012 r.
    Futuris S.A. pozyska dalsze środki na inwestycje
    Zarząd Futuris S.A. podjął decyzję o rozpoczęciu kolejnej emisji obligacji korporacyjnych. Oferta prywatna została zaplanowana na okres o 28 marca do 11 kwietnia br., a przydzielenie papierów nastąpi dzień po jej zamknięciu.
    Oferta obejmie roczne obligacje zwykłe na okaziciela serii B. Niezabezpieczone papiery będą oprocentowane na 14% w skali roku. Za obsługę emisji odpowiadać będzie Runicom Corporate Solutions Sp. z o.o. Sp. K. – podmiot zależny od Runicom S.A. Doradca we współpracy ze spółką zajmie się organizacją spotkań z potencjalnymi obligatariuszami w celu zainteresowania ich ofertą prywatną oraz samą Spółką.

Jak widac dlugo czekac nie musialem...inwestyjemy :) Ciekawe ilu wytrzyma do czerwca...by spija smietanke z profitow... Serdecznie pozdrawiam.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~bio [79.162.99.*]
    Śmiac mi się chce ...:))
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.5.53.*]
    a to i zacna przywara....wszak smiech to zdrowie, a w zdrowym ciele zdrowy duch...a jak zdrowie dopisuje to i pieniadz sie latwiej namnaza.. ;) Serdecznie pozdrawiam.. niebawem 0,12....przystanek i atak w gore.... Jestem o to spokojny... Milego dnia!
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [178.42.118.*]
    Ciekawa sytuacja po prawej dwa straszaki pojawiajace sie tylko i wylacznie w momencie obnizenia progu zakupu do 30% jaskrawo ukazuje zapedzanie maluczkich w lepkie lapki zbierajacych walor. Niebawem walne a po nim jasne komunikaty wskazujace droge dla tej spolki. Dla nerwowych posiadaczy waloru doradzam spacer... :) przebrniemy do poziomu 0,12....mimo staran wielu by bylo innaczej. i czekamy na cieple dni...spoa jest skrajnie niedowartosciowana w tym momencie szczegolnie biorac poprawke na zmiany w zarzadzie . Runicom niebawem przechodzi na glowny parkiet... co to znaczy dla FUTURISa ? nie trzeba nikomu wyjasniac.Milego dnia.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~bio [46.134.42.*]
    Dnia 2012-04-02 o godz. 09:38 ~Don Alvaro napisał(a):
    > Ciekawa sytuacja po prawej dwa straszaki pojawiajace sie
    > tylko i wylacznie w momencie obnizenia progu zakupu do 30%
    > jaskrawo ukazuje zapedzanie maluczkich w lepkie lapki
    > zbierajacych walor. Niebawem walne a po nim jasne
    > komunikaty wskazujace droge dla tej spolki. Dla nerwowych
    > posiadaczy waloru doradzam spacer... :) przebrniemy do
    > poziomu 0,12....mimo staran wielu by bylo innaczej. i
    > czekamy na cieple dni...spoa jest skrajnie
    > niedowartosciowana w tym momencie szczegolnie biorac
    > poprawke na zmiany w zarzadzie . Runicom niebawem
    > przechodzi na glowny parkiet... co to znaczy dla FUTURISa ?
    > nie trzeba nikomu wyjasniac.Milego dnia.

A ja chętnie posłucham co to znaczy dla Futuris , bo nie wiem.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~mistrzunio [83.21.76.*]
    to zaklinanie rzeczywistości i tyle...była podbitka a teraz powrót na dawne poziomy i dalsza kiszonka...
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~mysia [87.206.221.*]
    myślę tak samo jak mistrzunio - kiszonka. Wydaje mi się też, że finalnie Runicom połączy się z Futuris, aby uzyskać kapitalizację niezbędną do przenosin na duży parkiet, bo widać, że i tak potencjał wzrostu się wyczerpał
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [178.42.118.*]
    Jeden z forumowiczow podsunolbyl mi ciekawy pomysl - zaklad o racyje wobec prognoz na najblizszy kwartal.
    Moja prognoza kontra ~mistrzunio....

odwaznych zapraszam do wpisow ktora prognoza Wam blizsza? Pozdrawiam.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.27.103.*]
    Niebawem debiuty kolejnych spolek portelowych.... Ciekawi mnie jak wtedy towarzystwo zechce skomentowac moje prognozy... Milego dnia.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.27.101.*]
    jeszcze chwilka, jeszcze momencik..... pssst ;) Serdecznie pozdrawiam.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~mistrzunio [83.23.196.*]
    i jak tam Alvaro? gdzie to 12 groszy? :)
    ładnie przeproś swój fanklub;)
    Witam wszystkich... szczególnie mego ulubieńca zacnego ~mistrzunia znanego pośród zacnych forumowiczów tegoż waloru... pozwolę sobie mimo wszystko uprzeć się iż mam niebywałą pewność 0,12 zobaczę tu szybciej niźli się tego ~mistrzunio spodziewa. Może kilka fucktów: zbicie ceny waloru następuje sumiennie przy obrotach kilku tysięcy PLN. z dnia na dzień . Cel jest prosty: wychlodzenie waloru by przejąć go na poziomach 0,06-0,07 przez akcjonariat który jak zapewniam rzadko bywa na forum powyższym.20 kwietnia mamy walne, niebawem następujące po sobie kolejne debiuty spółek portelowych: zaczynają od
    "eo Networks S.A." - przygotowująca się do debiutu na NewConnect spółka portfelowa Runicom S.A. i Futuris S.A. za nią idą kolejne. Wartość spółki wzrastać będzie stabilnie wnajbliższych dniach tygodniach w sposób spektakularny. Warto zerknąć na portfel i kolejkę spółek które pod FUTURISEM zaczną niebawem się ujawniać na parkiecie budując jego siłę.PS. czuję się nieco skonfudowany ponieważ pisząc te słowa jednocześnie wolałbym plugastwa nieco na walor wylać wszak od czasu do czasu po lewej się pojawiam dobierając.... Miłego dnia.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.7.228.*]
    Witam ponownie.. analizujac arkusz prawa strona staje sie przejzysta i gotowa do przebicia sie do oczekiwanych przez nas poziomow...przystanek 0,12 niebawem...Tak jedynie postanawiam sie przypomniec aby nie bylo niedomowien co do mojej obecnosci czy tez nie na papierze... Serdecznie pozdrawiam. PS. za 2 dni WZA . :) Do zobaczenia.
    Witam... ze tak powiem odliczanie czas rozpoczac.. STRASZAKI ZDIETE...~mistrzunio siedzi cicho... Milego dnia.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~bio [46.134.154.*]
    Dnia 2012-03-08 o godz. 12:51 ~Don Alvaro napisał(a):
    > Niesamowite jak pieknie pilnuowany jest poziom kursu
    > zbieraja w paczkach po 400 k - 900 k jak tylko wpada
    > natychmiast pojawia sie kolejny koszyk . Zbieraja niebywale
    > spodziewam sie wspaniałego wystrzału. pamietajac o
    > historycznych poziomach kilkadziesiat groszy jest w zasiegu
    > reki.... Szczegolnie ze wzieli sie za te spolke wreszcie
    > profesjonalisci...Pozdrawiam.

Tak ... niesamowite :)) Szczególnie ze wzieli sie za te spolke wreszcie profesjonalisci , tacy jak DON ALVARO :))

Pozdrawiam
    To moze tak....kto chetny niech sobie ulzy....ja nadal jestem swego pewien.... a kto mial racje i komu najweselej bedzie zobaczymy niebawem...Pozdrawiam.
  • Re: GRUBO ZBIERAJĄ Autor: ~Don Alvaro [83.27.100.*]
    Bardzo udany debiut spółki portfelowej

26 kwietnia 2012 13:54
    Akcje eo Networks S.A. – spółki portfelowej Runicom S.A. i Futuris S.A. – podrożały o 67,11% podczas wczorajszego debiutu na NewConnect. Był to zdecydowanie jeden z najbardziej udanych tegorocznych debiutów na alternatywnym rynku.
    eo Networks S.A. działa od 2001 r. i skupia się na projektowaniu i budowie oprogramowania dla przedsiębiorstw. Spółka specjalizuje się w rozwiązaniach typu open source skierowanych przede wszystkim do firm z branż: finansowej, technologicznej, medialnej oraz telekomunikacyjnej.

Runicom S.A. i Futuris S.A. posiadają łącznie akcje stanowiące 10,88% w kapitale zakładowym oraz w ogólnej liczbie głosów na Walnym Zgromadzeniu eo Networks S.A.

Więcej informacji: Relacja z debiutu w serwisie GPWmedia.pl
[x]
FUTURIS 26,32% 0,24 2017-03-31 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.