haha zgadzam się z Piotrem tu bo przez rydzyka nie zarobiłem dodatkowo 1mil.zł taka jest prawda bo poszły do Izraela a powinno byc w mojej kieszeni i dzisiaj bym Wam podbił za te pieniądze kurs akcji Dębicy do gory,juz dawno były by po 90zł a tak to tylko wszyscy tracimy.
Ty oh oh reprezentujesz zjawisko nazwane przez leibniza monada
Reprezentujesz sam siebie jako byt sam w sobie niepodzielny i samowystarczalny haha ha
Na razie prowadzimy z waldim bo twoje proroctwa warte sa tyle co slowa pOSLOW
Trudno zrozumiec twoj fenomen ale daje cenna wskazowke inwestorom robcie odwrotnie niz oh oh to zarobicie hahaha
Od razu widac efekty na GPW jak w styczniu społeczeństwo nie kupiło rydzyka od razu mamy wzrosty. To jest rynek on bardzo szybko zweryfikuje rydzyka haha z rynkiem nie ma żartów.
Tom i reszta Korei niech czeka na upadek Grecji i rydzyka to się obudzą jak rynek wzrośnie im o 100% później juz będzie za późno.
Rydzyka mają w TV pokazywac tylko raz w roku na dożynkach haha a nie bombardować mózgi im co tydzien TV.
Rydzyk haha powinien tylko występowac w TV po warunkiem z przesłaniem ,ze zbliża się jakieś nie bezpieczeństwo i przestroga a my musimy szybko reagować tak jak ostatnio młodzież, to wszystko będzie OK. i kazdy będzie miał kasę.
rydzyka miejsce jest w kosciele i modlitwa za nas a nie pokazywanie jego co tydzien TV do ogłupiania nas.
aha haha zgadzam się z rydzykiem ,ze by nie płacić podatków bo te pieniądze idą na premie w duzej mierze na społeczność pochodzenia żydowskiego i na fundacje żydowskie a my zwykli obywatele klepiemy biedę i żyjemy w warunkach Korei.Pół.
Czas najwyższy to zmienic
jak widac po twoim poscie prowadzisz ideowo misje siania dezinformacji uwazajac sie przy tym za czlowieka madrego......
Coz moge powiedziec tylko w bulu i nadzieji rzec ze smutkiem oh oh oh
Powinines gdzie indziej leczyc swoje kompleksy bo inaczej rydzyk cie zupelnie omami
Acha i pisac bardziej konkretnie i brac odpowiedzialmosc za slowa i prognozy bo inaczej niektorzy moga pomyslec zes blazen:-)
Posluchaj dziewcayno posluchaj chlopaku cedc przebilo szesc dolcow na nasdaqu:-):-):-):-):-)
No ale oh oh podobnie jak analitycy nomury pewnie wycenia ja na zero:-):-):-):-):-)
Milego bredzenia oh oh
Zysk netto ( 1-4 kw 11" )...........................+ 321 mln $ w porównaniu do straty z 2010r.
- rentowność operacyjna za cały rok segment GT Europa - wyniosła + 7,8 %