EiJM ma takie wymagania ze nikomu sie nie oswiadczy :)
teraz jest z wysokim starszym od siebie blondynem z usmiechem jak z filmu amerykanskiego i dzwonila i mowila ze taka zadowolona ze szkolenia ze wczoraj balowali do 3 w nocy takze juz po mieszkaniu :(
no to zle ? to co ja mam powiedziec... 1800 kosztowalem ich nie na czarno... i do reki mniej mialem...za przychodzenie 9-16
Baś chyba nie rozumie ze na czarno to gorzej bo w koszty tego nie wrzuci...
lepiej nie mowic o wadach swoich i swojej rodziny a skrupulatnie zapamietywac wady osoby drugiej ktora jest szczera, a pozniej wypominac to co sie uslyszalo. jestes tak samo cwana jak andrzej on o swojej powalonej rodzinie nic nie mowi, ale za to o nas to nie omieszka , nawet wypomina mi ze jezdze za 1zl i gadam tylko o pieniadzach, agnieszka byla tak samo glupia jak ja ze byla z nim szczera!
gdyby nie ja, dales sprawdzalabys strony i dalej czekala na informacje nie wiedzac, ze juz po ptokach, a teraz masz czelnosc wmawiac ze nie wspieram i chce być lepszy i na dodatek ze jesli chce kogos wpatrzonego jak w obrazek do moge conajwyzej do krawcowej wystartowac.
dla mnie nie ma o czym rozmawiac.
powalona rodzine ma on, to że bylym niewiele mowilas to nie znaczy ze ja wiedzac wiecej niz oni wiem duzo. na pewno wiem duzo mniej niz Ty.
co znaczy ze sa siebie warci ? znaczy ze moja siostra nie zasluguje na normalnego faceta?
ciekawe jakby ci milo bylo jakbym powiedziel ze konrad tez jest jej wart...