Zerknijcie na LOP. Na poczatku serii byl ca 76k. Osiagajac max w okolicy 78k zaczal spadac do wczoraj do 51k. Mozna by odczytac. Ze gruby zamknal Lki w szczycie, zamknał Ski na spadku i rynek znow mamy do pompowania LOP? Okolice 3400 realne do zrobienia...
Dnia 2026-03-04 o godz. 09:37 ~Hihihaha napisał(a): > Wczorajsze Ski maja cieplutko i dobrze - hehehe, cel to mamy 3500, tylko czas teraz potrzebny- hehehe, gosciu chyba majaczysz z tym 3200 - hehehe
Specjalistą od majaczenia to jesteś ty piobor. Znasz się tylko na karmieniu prosiunów u babci.
Do końca tygodnia wzrosty. Po RPP wystrzelą banki i to pociągnie indeks na min 3 500 Co do przyszłego tygodnia to będzie wiadomo po weekendzie ale jest szansa na uspokojenie
Dnia 2026-03-04 o godz. 09:47 ~Hihihaha napisał(a): > Szybciitko wrocilismy na donry tracking - hehehe, dzis zadna Ska sir nie zamknie z zyskiem? Goscia powioza dzis chyba - hihihihi
Dnia 2026-03-04 o godz. 09:44 ~Obst1 napisał(a): > Do końca tygodnia wzrosty. > Po RPP wystrzelą banki i to pociągnie indeks na min 3 500 > Co do przyszłego tygodnia to będzie wiadomo po weekendzie ale jest szansa na uspokojenie
teraz dylemat czy to szczyt dzisiejszy czy tylko przystanek praktyka ostatnich ruchów wskazuje na przystanek, poki co nie popuszczą nawet na 10pkt, dobrzy sa banan pod pełną kontrolą. S ki znowu uwięzione zarówno te z wczoraj jak i te otwierane dzisiaj.
Brawo jak41. Ale powiem szczerze po co sprzedawac akcje tanio, jak mozna drozej. Ci co wczorsjnwzieli Lki na koniec dnia. To wlsnie aksuja 95pkt. A Ci co S to moga kasowac 95 pkt straty - hehehe
Ty @jak41 to jak piobor, piszesz tylko po fakcie ile to zarobiłeś. Jeżeli chcesz się już koniecznie pochwalić swoją grą, prawdziwą czy wirtualną, to napisz kiedyś wyraźnie - otwieram pozycję po kursie takim a takim, i po jakimś czasie napisz po jakim kursie ją zamykasz. Podejrzewam jednak, że podobnie jak piobor masz za dużo czasu i produkujesz się na forum ze swoimi marzeniami, robiąc to na dodatek bardzo niechlujnie, jeżeli chodzi o pisownię.
kochany gościu bardzo czesto tak pisze ale nie zawsze dzisiaj pisałem ze widze 3300 i więcej. Rozumiem twoje poczucie przegranej. Nie cieszę się z tego, tylko współczuje.
moze i jest nadzieja dla gościa ze sie skoryguje tam 3300 ale raczej nikła graja jednokierunkowo 170 w dół wczoraj moze byc i 170 do góry dzisiaj kto im zabroni ot taka fantazja.
U Jankesa jest klin taki duzy z podstawą ca 6550. Na razie doszli do ca 6760. Wsparcia zadzialaly. Teoretycznie przewaga kupujacych, ale ... ten klin tam straszy niestety.
Dnia 2026-03-04 o godz. 11:44 ~Hihihaha napisał(a): > To po co piszesz 3200, jak widziales wzrosty ma dzis?
Dzisiejsza sesja się jeszcze nie skończyła, a obecny wyciąg to dalsza część wczorajszej gry. Kto gra jednosesyjnie to nie ma z tym problemów. Dodam jeszcze, że na wczorajszym fiksingu zrealizowano transakcje na łączną sumę 1371 kontraktów, ze spadkiem LOP o 640.
K...a już 100 pkt w plecy, Eski otwarte po 65 ,co robić? Zamykać ze stratą czy uśredniać Panowie,jestem młodym graczem wszyscy mówili, że będzie dalej spadać.
A ja mialem dość tej huśtawki , zamknąłem kontrakty ( ze stratą oczywiście )i kupiłem akcje średnich i małych spółek . Nerwy sie skończyły , i naprawdę bardzo wam współczuję . Nawet jak zarabiacie (?) to nie jest to warte tego . Jedynym usprawiedliwieniem jest wasza choroba - UZALEŻNIENIE od emocji , hazardu . Adrenalinę można sobie podnieść też w inny sposób ...
Dnia 2026-03-04 o godz. 11:14 ~jak41 napisał(a): > kochany gościu bardzo czesto tak pisze ale nie zawsze dzisiaj pisałem ze widze 3300 i więcej. Rozumiem twoje poczucie przegranej. Nie cieszę się z tego, tylko współczuje.
Jaka przegrana? Jeżeli ktoś wczoraj obserwował fazę sesji przed zamknięciem i fiksing, to nigdy by nie otworzył S na zakończenie sesji. Algorytmy grubasów przytrzymały kurs poniżej kursu ostatniej transakcji notowań ciągłych ( 3254 ), ustawiając po stronie sprzedaży wolumen 1183 kontrakty, który obniżył zamknięcie na 3242. Po fiksingu i dogrywce zostało niezrealizowanych 60 zleceń na łączną sumę 538 kontraktów. To pokazało wyraźnie jak będzie wyglądała dzisiejsza sesja.
naprawdę myślicie że to "ciągniecie rynku za uszy" przy marnym volumenie ma perspektywę ? grubasy się obkupiły po maxach na spółkach sp i teraz obgryzają paznokcie, wczorajszy zjazd dał im dużo do myślenia i panika na fixie. to pokazała. Minus takiego myślenia jest taki że komuś będą chcieli te drogie akcje opchnąć-tylko kto to weźmie ? a z drugiej mańki- jeśli pisiory przejmą władzę to na szybcika wprowadzą taki podatek bankowy że o dywidendach trzeba będzie zapomnieć. O orlenie nie chcę nawet już wspominać, bo wczorajsza konferencja prasowa pana premiera dużo mówi. Wszystko jest jasne- jeśli zajdzie potrzeba będą doić spółkę ile wlezie. Spójżcie na daleki wschód, szczególnie na Koree Płd. i wyciągnijcie wnioski.