Mówienie i pisanie o niczym jest sztuką. A obrażanie i poziom wulgaryzmu jest przerażający . Jak widzę i słucham jest to poziom we wszystkich warstwach spolecznych .Brak refleksji.
W końcu ktoś, kto też to dostrzega. Czego przykładem jest ten wątek: brak odpowiedzi na zadawane pytania, obrażanie i pisanie bez sensu, a do tego zmyślone info.
Czekamy na szacunki. Jeśli Lubawa dowiezie dobre liczby, to poniedziałkowe otwarcie może być bardzo gorące. To będzie klasyczne gonienie króliczka przez spóźnialskich.
Moderator znowu nie usuwa takiego postu na moje wyraźne życzenie, mimo poprzednich wyjaśnień, że ten użytkownik notorycznie nie stosuje się do mojej wielokrotnej prośby, aby tak się do mnie nie zwracał. Zdrobnienie, gdy wyraźnie pisałem, aby się tak do mnie nie zwracał, pisane w dodatku małą literą jest w sposób oczywisty obraźliwe i nawet jest określenie na takie zachowanie. Na tym forum jest wiele takich wpisów z różnych stron - niech każdy walczy sam o swoje dobre imię, tylko niech reakcja będzie sprawiedliwa i symetryczna ze strony admina..
mareczku podwójna moralność przez ciebie przemawia. Mnie imputujesz bycie ciekawym, adminem usuwającym twoje wpisy lub je blokujący, a tutaj płaczesz PISZĄC NIE NA TEMAT xD
Listopad coraz bardziej staje się przeszłością, jednak wytrwale szukam info o maskowaniu czołgów xD
Trolle nie odnoszą się w ogóle do meritum xD Szkoda, bo mogłaby być pompa pod info xD Ale nie chcą się nim podzielić xD
Brak mi pomysłów, gdzie szukać info o maskowaniu czołgów xD przeczesałem cały internet 25 razy i ani śladu po tym xD Czyżby to była bardzo tajna wiadomość? xD