Można było dziś ładnie 40 pkt na konia przytulić jak ktoś ma szybkie ręce, ale trudno. Nie takiego scenariusza się dziś spodziewalem. Ważne, że Jankes nie walnął kleksa.
Ja czymam S i trudno- do depo dołożę. Ale 2450 pewnie padnie w listopadzie. 2-3 tyg korekty nie zaszkodzi. A pozniej decyzja czy 4k zrobią z przytupem, czy koniec hosanny. Tak to widzi heheszek
Jak to lecialo? L to trzeba bylo grac przy 1400. No to jesteście kabareciarze. Ravcio sie zastanawial nad S, a jutro zaczniemy 303... I juz Lki będą miały ciekawie. Jak zrobią jutro lukę to znaczy, ze byk tu wróci - tylko kiedy? Na następnej serii? Hihihi
Bo Zosia jak i Ty to spaczeni w jedna stronę. Przypominam ze jak bylo 1950 to ona S brała. A jakby zerknęłana wykres to mamy 3050. Niech powie nam co zrobila z Skami z poziomu 1950. Bo tylko glupoty wypisywała, ale juz o swoim wyzerowaniu to nie wspomniała - hehe. I dlatego wszyscy ja tak milo wspominaja i będą wspoinac latami - buhahaha
Co tak niektórych męczy Zosi i moja osoba co gram. Nauczycieli początkowo miałem wielu i im dziękuje że odpowiadali na moje pytania gdy pytałem o FW nim grę zacząłem. Ale na dłużej już jak grałem miałem tylko dwóch z czego jeden się nie przyznaje do tak cienkiego ucznia :-)
Drugie podejście misia nieudane. Dziś i wczoraj próbowali zepchnąć niżej. Póki co sesja jeszcze trwa. Widać, że bez banków dziś dają radę, ale banki dużo by dziś pomogły bykom.
Jak dla mnie to nie potrafią zaatakować od góry drugi raz wybitego wcześniej szczytu. Przeszli półkę wyżej i mają chwilowo nowy przedział do bujania się. Mi jakoś nie pasuje by mieli się cofać mocnej przed zamknięciem miesiąca. Raczej tak nie rozgrywają. Ale ja z boku patrzę wiec mi to wszystko jedno.
Oraz wig banki, ktore nie domknely luki I najprawdopodobniej moga bessę rozpocząć. Co tez nie do konca bo poziom ca2500 da odp. Czy nie na 4k lecimy jeszcze -hihihihi
A wiec tak Dino otwiera stacje paliwowe przy swoich butikach i bedzie brał paliwo z Orlenu. Mi to pasuje do dzisiejszych wzrostów na dino i orlenie- hehehe. Jeszcze z 3-4 dni mordęgi dla moich Sssssss. Chyba wyczymię - hihihihi
Widzisz, gdybyś od razu uciął stratę (podobno tak się robi, ale nie zawsze to dobry pomysł) lub otworzył na innej serii przeciwstawną pozycję, byś był jak grubas, który zarabia w obie strony i przez pewien czas miał byś balans na rachunku. W pewnym momencie musiałbyś zdecydować, którą pozycję i w której kolejności zamykać.
Próbują wzrostów. Byk jako wieczny optymista tak ma. Premia czeka a do końca roku jeszcze dwa miesiące.
Szanowny Panie hihihaha . Dopóki na tygodniowym nie przebijamy w dół porządnie 3000 w tym tygodniu , a 3025 w przyszłym OBOWIĄZUJE TREND WZROSTOWY . Spadki traktujmy jako korekty . Mam nadzieją że z tą ilością pozycji S , PAN BARDZO PRZESADZIŁ . Ale nawet 5 to też spora kasa . Proszę posłuchać mądrzejszych tu piszących i pomyśleć o przeciwnych koniach na styczniowej serii . Powodzenia .
Ale dzisiaj troche lepszy humor. Trzymam kciuki . Najważniejszą zaletą gracza-inwestora jest umiejętność zamknięcia pozycji ze stratą możliwą do zaakceptowania .
Dnia 2025-10-30 o godz. 13:11 ~Hihihaha napisał(a): > Ale widac ze zagramanica to nas opuszcza, a rodzimy kapital kreci. I tak wiemy jak to sie zakonczy. A wiec czekam.
Dobrze, że świat widzi dobrze naszą genialną gospodarkę :)))))))
@Jonasz, jak jutro zrobią fajny minus to zastanowie sie nad przeciwstawna na serii H. Moze to i nie glupi pomysl. Wtedy jak znow wroca na poziom 3060 FW to zamknę Lki i cos tam zawsze sie dogra do stratnych esów- hehe. Ale to jakies 2990 na FW serii grudniowej by mnie do takiego czegoś skłoniło. Ale pomysł nieglupi, dzięki :-)
Amerykańskie kontrakty na poziomie z 20ej naszego czasu. Nieźle. Tak coś czułem, bo wkskaźniki wychłodzili mocno na 15 minitowym przy końcu sesji. Szkoda tylko, że nie było kontry byka pod koniec wczorajszej sesji. Dziś zagrają 3 raz pod rząd ten sam wariant?
Trzeba przyznać że wymęczą psychicznie te Ski u nas. Nadzieję Jankes S dał wczoraj a dzisiaj zgasił. Chyba się spełni mój scenariusz że do końca tygodnia bujanie w miejscu. Dobrze myślałem by sobie już ten tydzień odpuścić. Szkoda się szarpać. Pora się wyciszyć. Pomyśleć o jutrzejszym święcie... Granie na FW to raczej skraca życie a chyba nikomu się nie śpieszy by go kończyć...
Ale nie łamcie sie, bo po spadku ca 500pkt. Możemy na szczyty zawędrować i to kierunek 4k wtedy moglby byc. A wiec granie długoterminowe tylko da zarobek. Bo w krótszych interwałach to powiozą kazdego. Tygodniowe najlepsze. Zamek ca 3k indeks byłby ok. Nadzieja dla byka, ale marna. No i miód dla mnisia czeka - hehehehe. Do poniedziałku- hihihi
Tak się śmiali, że hihi idzie po chwilówkę po uzupełnienie Depo
Po co były te śmiechy jak teraz sytuacja jest odwrotna
Coś się kroi dużego zwłaszcza w Polsce bo po ostatnich atakach na Ukrainę przez Rosję może dojść do nowej fali uchodzców z Ukrainy bo system energetyczny Ukrainy to już ruina i jak przyjdą mrozy to będzie kaplica też dla Polski bo kto ten najazd wytrzyma?
Bez prądu na Ukrainie nie można żyć i prowadzić biznesu
Co to był za zrzut po 14ej? W Stanach też przez chwilę tąpneło, ale póki co tam stabilnie. Czy to może być powód? Wg mnie słaby, ale może ja się nie znam:
U.S. poised to strike military targets in Venezuela in escalation against Maduro regime https://www.miamiherald.com/news/nation-world/world/americas/venezuela/article312722642.html
Wig banki tam jest odpowiedz. Jakby abc wzrostowe zagrali? To ja bym nie narzekał- hehehe. Dla mnie 2725 musowo zejsc. Czy nizej? Nie wiem tego na razie...