A jeszcze chciałem podpytać jak się teraz czujecie shorciaki? Lki poniewieraliscie po 2-3 tyg. A czasami i kilka miesięcy. To chyba ostatnie 3 dni to nic dla was twardzieli - buhahaha, chyba wszyscy się ze mną zgodzą. A jak nie to riposta jakas się zda z waszej strony- hihihihi
Powiem wam jeszcze, że nie wiem kto.tym.steruje? Ale był trójkąt spadkowy w piatek i od razu na dzień dobry w poniedziałek 40pkt w górę zrobili. Teraz można rgr zrobić. No i ciekawe czy to też anulują?40pkt jutro na dzień dobry? To generalnie jest chore co tu się wyprawia. Bo biorąc S na powrocie do podstawy trójkąta można było utopić 120pkt. Ja pie... Ole Ole Ole. Ja mam wrażenie, że teraz chcą za każdym razem wybijać opory. Byle czym byle do góry. Sorki ale rynek wariata...A po drodze była linia spadkowa i też wybita. No pełne wariactwo. Hihihi, a jak bedzie jazda w drugą stronę. To przeginać będą w drugą stronę. No de. Bilionizm w 100%
No cóż dobre wyniki Nvidi na mocny rynek to efekt może być tylko jeden. Ile pod 2900 będą chcieli na wejście ? Azjatyckie EM trochę dolar hamuje ale wiele to nie zmienia.
lataja takie na wewnetrzych grupach PO stąd taka panika Tuska a i takie chetne podłączenie sie Brauna i Konfederacji nawet Mentrzen grajacy na PO musial sie ugiąć choć jak widac niechętnie no ale czas pokaże
Nie zgadzam się z tym co wczoraj pisali o wig-banki i oporze na 16900. Według mnie okolice 17000 to był opór i praktycznie dzisiaj w niego uderzyli i się odbili.
Noooo na pewno bankom to zaszkodzi- uśmiałem się. No ale wiadomo kto kręci giełdą. No to czas umartwiania włączyć nad biednymi baneczkami. Przecież wyłudzić akcje jakoś trzeba od ludzi. Buhahaha, no i wiadomo, że o to chodzi - hihihi
hihihaha odpowiada hihihaha2025-05-28 22:48IP 94.254.169.*
Ciekaw jestem jutrzejszego tytułu po zakończeniu sesji - hihihi, nooo cóż to nam wymyślą miszczowie po fakcie. Hihihi, rozgonić towarzystwo i spokój bedzie.https://stooq.pl/mol/?id=8892
Ja już dawno to pisałem. Zjazd na 2720 na Fw, a w poniedziałek powrót na 2830. Inaczej nie będzie. Hihihi zobaczyta chopy. Trzask wygra. Euforia i klops później. Hihihi
Jeszcze wczoraj piali z zachwytu odnośnie hossy. Dziś już widzą bessę. Już nie mogę doczekać się jutrzejszego artykułu. Hihihihi, no kabaret jakich mało.
Zobaczcie jaka to głupota. Rwali towar przy 2850 indeks. A teraz sypią jakby parzyu ich te akcje. Dlatego ludzie nie inwestują na giełdzie. Rozumita chopy? I się nie ma co dziwić. Oszuści i tyle.
Ale piękny kanał spadkowy wykreślili. Można jechać teraz od bandy do bandy długi miesiące. I skalpowac na L I S. No to czekamy na 2620 na Fw wcześniej czy później padnie. Hihihi, to już aż nadto oczywiste. Trzymcie się i za Trzaska czymamy kciuki, żeby się nie obs ... rał na ostatniej prostej. Ale cinżko będzie Pany wygrać z Nawro
A LOP już wskazuje kierunek i nie jest to 2737- buhahaha, a na bankach mamy zasięg wybicia leciutko na 21k. To chytamy L I czymamy. Buhahaha, mnis znów jest cieniasem. Hihihi I hahaha