spokojnie bez nerów.Zagrywki na Chemosie z oddaniem pakietów i dzisiaj Izolacja to może Patro i Urlopy cos zarobią.Zlecenia na kupi chodzą już ciekawsze 200k i 50 k to już pare drobnych trzeba zablokowac
leszczyna jakby umial odczytac info o patrowiczu i chemosie to by wiedziala ze zyski sa dla urlopow. 20 groszy wkrotce bedzie wspomnieneim, ale dla zmylki patrowicz ubiera w izolację, a leszczyna jeszcze resztki oddaje urlopow
atlantis rusza wcześniej niż myślałem-zakładałem ,że to nastapi ok20 a tu już zaczyna się ruch .Czy znaczny wzrost wartości akcji związany z wprowadzeniem na rynek NEWCONNECT spółki zależnej przełozy się na cene Urlopów -zakładam ,że tak.Możemy mieć dynamiczny skok jak na Izolacji.
po12 gr sprzedają ci, którzy już nie wytrzymali ciśnienia i sprzedają bez zysku, lub stratą 1 gr na akcję. Bez obaw. Do końca października 17 gr w cuglach
to ,że połowa pździernika będzie czas Patrowicza i jego spółek pisałem już we wrześniu .Narazie brak informacji jak wzrost wartości spółek zależnych przekłada się na wycene udziałów Urlopów powoduje lęk ale jeden artykuł i winda jak na Izolacji.
mysle ze celowa robota zeby stało w miejscu. jak gruby nie napocznie to nie wejdzie bo boi sie. leszcz dopiro zacznie wchodzic jak bedzie po 20 groszy. al jak ruszy to bedzie kilkaset %
znowu dzień z zagrywkami -wycofywanie kupi z 12 a nastepnie oddawanie małych ilości po 12 ma stwarzać wrażenie niepewności iodebranie resztek akcji ale ja sternik uzna ,że już czas to faktycznie tylko na urlop jechać by nie wyskoczyć tanio.Zobaczcie izolacje a Patrowicz chcac przejąć inną firme turystyczną musi zbudować fundamentalną wartość akcji i robi to całkiem dobrze
jescze taki mały szczególik -w emisjach spółek zależnych FON i ATLANTIS na NEWCONNECT Urlopy zapewne OBEJMĄ AKCJE A DEBIUT TYCH SPÓŁEK BĘDZIE ZE ZNACZNE PRZEBITKĄ i wtedy zacznie się nagonaka i kupowanie
w porannych godzinach sesyjnych ktoś zbierał a ukrytego po 13 gr poszło ładnych kilkaset tysiecy.Mamy 3 dzien zwiekszonych obrotów i jezeli po 14 coś się ruszy a zazwyczej właśnie po tej godzinie były ruchy to 16-17 mamy na koniec tygodnia
scenariusz realizuje się perfekcyjnie - pozdrawiam tych ,którzy zrobili zakupu jak polecałem a tych którzy negowali zakup zapraszam do inwestowania przy następnej rekomendacji innej spółki
temat postu urlopy i rainbow a tu wszyscy o urlopach zalozcie nowy watek o samych urlopach i tyle po na razie o rainbole i urlopach nic nie piszecie 133posty a na wspolny temat moze 4
dla wyjaśnienia niektórym -watek Urlopy-Rainbow założyłem jako kontre dla uparcie forsowanego przez wielu tematu ,że przejmowany bedzie turystyczny operator Czechowicza.Natomiast wszystkie dane jakie podawał Patrowicz o wielkości,skali działalności i przychodach pasowały dużo lepiej do Rainbow.To czy będziemy pisali o Urlopach czy Rainbow jest bez znaczenia jeśli trop okaże sie słuszny.Ja przyznaje sie ,że w swoich założeniach stawiam ,że na takim mariażu więcej w góre powinny pójść Urlopy i w te akcje zainwestowałem.Ilość wolnych akcji w obrocie Rainbow czyli FF pasuje idealnie do innych spółek w które Patrowicz się angażuje.Można zadać pytanie czy obecni właściciele Rainbow nie sprzedadzą swoich akcji Niemieckiej Konkurecji?Myśle ,że nie bo powinni zdawać sobie sprawe iż wcześniej czy później firme stracą .Z Patrowiczem dalej mają szanse prowadzić ten biznes oddajac część firmy a pozyskując mocnego finansowo partnera.Jest jeszcze jeden argument przy wiarygodnym przedstawieniu planów różnych inwestycji mogą mieć możliwość wejścia w ciekawe projekty na preferencyjnych warunkach.Zastanawia mnie jeszcze jeden fakt jak długo wszyscy , którym Patrowicz ładnie wywindował kursy akcji będą ociągać się z rewanżem
ja mam zmienne I.P. Ale jeżeli to jesteś Ty, to nie ma problemu.
Szczerze mówiąc, nie śledziłam wątku Urlopy-Travel, cały czas obstaje Urlopy-Rainbow.
Ostatnie kilkanaście sesji ktoś wyraźnie zbiera Rainbow (z małymi przerwami). Dzisiejsze zakończenie utwierdziło mnie w tym dosyć mocno.
jeszcze nic niewiadomo, reakcja była przedwczesna, Bulel pisał coś o początku listopada, o ewentualnych przeciekach w tej sprawie. Należy uzbroić się w cierpliwość