To pokazuje, że nie rozumiesz o czym piszesz. Nawet z uwzględnieniem dźwigni kontraktu obrót jest kilka razy mniejszy fw dla ccc. Czyli trzeba włożyć kilka razy więcej w rynek kasowy żeby zarobić na terminowym. Nie wiem po co tu piszę, przecież to powinno być absolutne minimum wiedzy na forum giełdowym. Wiemy że poprzeczka na bankierze leży na ziemi, ale i tak co jakiś czas szok, że tak niewiele można wiedzieć.
No ale jak już się wyłożyłem z tym ccc, to dokończę. +450% zarobione na papierze w 2 lata, teraz wyprzedałem się i na fw planuję dorobić na podatek od akcji ;-)
Shorciaki, czujecie co się wydarzy? Zdajecie sobie sprawę z wielkiej rzeczy, co się stanie? Hihihi, pisałem podwójny młot, nie ma siły. Jutro luka i wykańczamy shorciarzy. Hihihi
Witam, zajrzałem tak sobie dla rozrywki. Nic ciekawego na forum się nie dzieje. S-ki mnie zniszczyły i wykończyły. Teraz oczywiście kibicuję bykowi! Da radę? Jak sądzicie?
Jakie to są... banksterzy. Znów LOP poniżej 36k I znów rakieta grzana. Normalni oszuści. Skąd wiedzą i zmniejszają pozycję? Gdzie jest KNF? Gdzie są obrońcy normalności?
Ale powinni shorty dziś dostać w zadek. Hihihi sami zobaczcie dax minus 0,4%, a dlaczego my minus 1,2%? Jeśli nie wrócimy nad 2830 FW to będzie strasznie źle i niedobrze. Buuuuuuu
Chyba forum umarło całkowicie. Już to ni ma nic ciekawego do przeczytania poza tekstami o biciu S. Zastanawiam się czy został tu jeszcze ktoś co faktycznie gra.