I proszę 18pkt na dzień dobry byczek przykasowal - hihihihi, a Ci szortuja i wymyślają i wydziwiają- buhahaha i kto tu ma jaja? Tylko bycze jaja twarde są - buhahaha
ja sobie dzisiaj odpoczywam nie mniej wystawiłem zlecenie na s zobaczymy czy sie zrealizuje, przewiduje po porannym optymizmie czerwono na koniec sesji ale to tylko przewidywania
Buhahaha 30pkt Wow, ale Gracja. znów misiek rozjechany. Hihihihi jak można sprzedawać coś czego się nie ma? Hihihi I brawo my - cieniasy z S znów będą płakać w poduszkę- hihihi
Nie po to ktoś kupuje akcje żeby je po stracie sprzedawac - hihihi. Przypominam Marshall ma shorta na PKo BP- chyba znów ich powiozą - buhahaha i mam wrażenie, że co pokażą w RKS to rynek na przekór w drugą stronę. Czyli my to rynek i nie damy się- hihihi
Jak tam shorciarzyki? Coś cisza? Popuścili już w maj tasy? Buhahaha I dobrze wam tak za nasze krzywdy i wyśmiewania nas prawdziwych Ynwestorów- hihihihi
Nawet Pan Jacek ze stooq rwie włosy z głowy. Nie ma jak rysować kresek - hihihi, wczoraj nawet nie wstawił wykresu biedaczek- hihihihi, dziś znów nie wstawi bo i co tu komentować- buhahaha
I wróciliśmy nad 2800. Dziękuję wam shorciarzyki - to dzięki wam w dużej mierze - hihihihi, spadam ale kiedyś jeszcze wrócę hihihihi I pozdrawiam serdecznie Panią Zofiye i ravcia. Czekam na komentarz Pani Z - hihihihi
Janikes i Niemiec nie podzielają naszego aż tak dużego optymizmu. Jak ktoś otworzył S przed cłami i nie zamknął podczas 3-dniowego krachu licząc, że nie będzie aż tak dużych spadków (ponad 500 pkt od szczytu 28xx) to rzeczywiście mógł zbankrutować.
no to prawda mysle ze 90% tu piszących poległo i nie tylko, stad taki LOP i Obroty, juz pisałem ze to gra w 3 kubki z bankami nie do wygrania na dłuzsza metę. Co do dzisiejszego wyskoku to wyjazd przed mocna przecena dlatego tak sie spieszyli. Zobaczymy
Jest , no w końcu ravcio - hihihihi, a Ty to chyba nie mogłeś sobie wyobrazić 2600 na indeksie, a tu mamy 2800 i jak? Łyso Ci niedowiarku? Buhahaha, jeszcze czekamy na gwiazdę shortingu i będzie komplet- hihihihi
oczywiście - LOP spadł o ponad 20 tysięcy, bo paru grajków z forum bankiera dostaje regularne wciry nie mogąc pogodzić się z trendem... Czy już doszło do tych umówionych transakcji, w których polscy zarządzający funduszami mieli kupować od zagranicy na historycznych? Ostatnio słyszałem też, że zrywanie eternitu to był spisek, bo on chroni przed promieniowaniem, którego działaniu jesteśmy poddawani przez... wiecie kogo...
Hihihi chyba już wiecie gdzie Jankes się zamelduje? 5830 :-) te cła to tylko dały paliwa - hihihi, czy to kuniec? Hihihihi shorciarzykom opadło to i owo - hihihi, jak do tego doszło? Nie wiem - buhahaha
Nie gram bo nie mam czasu. Kiedyś nawet pisałem że jak w pracy robię kluczowe konfigurację i zmiany to nie dotykam FW by mnie nie rozpraszały nawet wtedy jak je SL pilnuje i nie zaglądam cały dzień to myśli to rozprasza.
Jestem ciekaw czy są na FW ludzie którzy faktycznie grają długie lata? Tacy real traders. Hihihi Przecież to jest kabaret niezły. Jadą minus 97 pkt, a teraz 2 dni i plus 100pkt i to generalnie bez korekt. Niszczenie drugiej strony włączone- hihihihi
Hihihi odważnie na takim rynku. Zobacz ile straciłeś punktów nie grając L - hihihi I nie wiadomo czy jeszcze nie stracisz na S - hihihi, ale fakt rynek walnięty i to zdrowo, a ruchy straszne. 600 pkt w chwilę, w obie strony. Masakra jakaś
Ci co rządzą rynkiem to oni przeginają specjalnie. Albo ciągną jak wariaty w górę, albo mega dołują. Straszne te fundy, animatorzy itd. - Hihihihi, a jak będą wmsypac to 200pkt w tydzień polecą - Hihihihi
Ale oczywiście że tak jest. Hihihihi 06 maja, jaka była podstawa sypania? Jeśli dziś jest prawie 2850 i nie bardzo chcą sprzedawać. To jest głupota zarządców,a może celowa robota? Hihihihi rynek sterowany aż szkoda na to patrzeć.
Hihihihi Przejrzał wykresy i można znaleźć na w20 flagę. Nie wiem czy się sprawdzi, ale została wybita. Banki jeszcze można w ramach nie wybicia traktować i to pewnie na bankach się rozegra. Zasięg 3300? No Ci co oczekiwali wzrostów to chyba byliby usatysfakcjonowani. Hohoho tylko pytanie czy się sprawdzi? bo chętnych do realizacji zyskow nie zabraknie