• Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ~Hihihi [94.254.234.*]
    Z AT to teoretycznie może być 1850, ale ze my lubimy w ch... robić drugą stronę to najpierw będzie podwójny na 2600. Buhahahahaaha. Po to żeby powiezc shorciarzy, USA na maxy, Dax 20k musi pyknac, a my 2350?

Ps
    2600 to taki żarcik- hihihi
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: samkam [213.76.101.*]
    Zamykają shorty...

Od samiuśkiego rana zamykają. Teraz zamkną się im Ski za pomocą SL - hihihi

A na Daxie to abc jak stodoła pro wzrostowe - hihihihi
    Spadam, dla mnie sesja może się kończyć. Świetnie technicznie to wygląda, aby wystrzał zrobić w poniedziałek. Czekamy na rakietę, może być od Muska - buhahahahaha
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ravcio [212.160.230.*]
    zapomniałem dodać ze to 12100 - 12180 to na wig-banki
    Smieszny jesteś. Było 2300 to S nie brałeś, a teraz jak jest wyspa odwrotu to ty wymyślasz. L teraz bierze się. Muszą pojechać znów powyżej 2300,może wtedy się skusisz ...
    Nic nie wymyślam i nie mam zamiaru dziś zaczynać gry. Po dłuższej przerwie po co mi się szarpać w takim dniu jak to koniec miesiąca i jutro u nas wolne. Ryzyko duże. Nawet pod samo zamknięcie miesiąca mogą podciągnąć szybko na koniec a równie dobrze mogą zrobić wyprzedaż. Dodatkowo w poniedziałek mam cały dzień zajęty to jak syfu dziś narobię to nie będzie jak reagować w poniedziałek.
    Często ryzykuje ale rozsądek czasem też potrzebny.
    Taki shorciarz twardziel - buhahahaha

Bierz po korek i nie pękaj
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ~Alojzy [176.221.127.*]
    Ale dziś to mnie zaskoczyli z rana. Jeśli nie wyjdziemy z tego marazmu spadkowego dziś to się do obozu misia zapiszę :-) czego nie popieram i jest wbrew mojej naturze. Ale co zrobić?
    Na wig-banki mocne wsparcie i 2200 na kasowym też ale jak nie odejdą od tych poziomów to się zrobi nerwowo przy kolejnym osunięciu Jankesa i gotowi te poziomy przetestować. coraz bardziej się na to zanosi.
    Kuszą by wspomóc dobijanie byka ;-)
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ~Alojzy [176.221.127.*]
    Pohamuj emocje. Ja to dobiłbym misia teraz. Idealny moment ;-) Dobijamy gościa. Wziąłem L za wszystko do końca
    Wiesz co Ty sobie moze wbij cos do głowy że trzeba walczyć o wzrost, a nie dobijać. Żeby Ciebie nie dobili na koniec . Buhahahaha
    Jedziemy z shorciarzami, jak z burakami cukrowymi - buhahahaha
    Jak nie? W poniedziałku luka UP i wtedy będą drzwi za wąskie hihihihi lub hahahaha dla eskowiczów. Banki odbiją i to jak.
    Ech... dzieciaki.... 2200 trzyma ale w każdej chwili może paść komenda zanurzenia na peryskopową ;-)
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: samkam [31.182.246.*]
    Przynajmniej się zgrywamy z bazowymi.
    Tam też nawet odbicia zdechłego kota nie ma...
    Jednak jestem zawiedziony totalnym brakiem walki, spodziewałem się dojścia chociaż w okolice 2240-2245, tymczasem 2220 może się nie utrzymać.
    Że też zamknąłem wczoraj S...
    Przecież mieliśmy typowe zagranie shorciarzy. Dobicie do 2200. Koniec balu mnisiaczki buhahaahah L za wszystko podejmuje wyzwanie
    Samkam rano też liczylem na lepszą postawę że choć coś odbiją po wymuszonym otoczeniem niskim otwarciu. Raczej obronią obecne poziomy i odłożą rozgrywkę na poniedziałek.
    Miś w ostatnich dniach zrobił co swoje i dzisiaj więcej nie musi, ma czas a to byk leży na deskach i choć by pozorował próbę odbicia. Może nie ma siły i czeka na ostatnie minuty z szarżą by nie poszła potem kontra bo jej by nie obronił.
    Oczywiście mogą też czekać do osttnich chwil z zanurzeniem ale nie widać aby im jakoś na tym dziś zależało.
    Najlepsze rozwiązanie dziś to wyłączyć notowania :-) Jutro dzień zadumy, wspomnień. Dziś jesteśmy jutro może nas już nie być po co ciągle się szarpać z FW. Jakoś mi dobrze bez choć pokusa wraca jak mam dni kiedy mam chwile spokoju.
    Samkam u nas nikt nigdy nie wchodził sobie w paradę. Byki nie przeszkadzają misiom, a byki misiom. U nas podzielili się. Umowieni tez są. Co do tego nie mam wątpliwości. Są to nieuczciwe zasady gry. Przecież dziś to powinniśmy lukę domknąć w trakcie sesji, ale u nas nie ma takiej opcji. Jedziemy na maxa do góry i w dół. Nie ma głupich żeby oddawać tanio akcje.
    Dnia 2024-10-31 o godz. 16:19 ~Hihihi napisał(a):
    > Samkam u nas nikt nigdy nie wchodził sobie w paradę. Byki nie przeszkadzają misiom, a byki misiom. U nas podzielili się. Umowieni tez są. Co do tego nie mam wątpliwości. Są to nieuczciwe zasady gry. Przecież dziś to powinniśmy lukę domknąć w trakcie sesji, ale u nas nie ma takiej opcji. Jedziemy na maxa do góry i w dół. Nie ma głupich żeby oddawać tanio akcje.

O domykaniu luki przy takim zachowaniu, to nie ma co gadać... Chociaż, rzeczywiście, wypadałoby ją domknąć...
    Tymczasem my mamy dzień przerwy. Jutro bazowe (tam uczciwie pracują) mogą próbować wrócić do trójkątów, a w poniedziałek znowu mogą spadać. Przy odrobinie niefarta, akurat trafimy na spadki, a przenocujemy odbicie...
    Jest szansa otworzyć się z luką UP,a następnie jak bazowe zaczną spadać dołączyć do nich. Idealnie tak to widzę. Na pewno nie inaczej. Jutro Dax cały spadek nadrobi. To my musimy z luką się otworzyć
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ~Hihihi [5.173.154.*]
    A jak największy shorciarz z forum odpuścił to musi być coś na rzeczy - buhahahahaha , a może powrót do bandy spadkowej? Okolice 2300 FW? Kto to wie? Tylko hihihi i hahaha
    No i oby tylko nie popsuli do konca dnia, a w poniedziałek drzwi mogą być za wąskie dla wszystkich misiów do ewakuacji - buhahahaha +3%? Dawno nie było
    Info dla ravcia i zapamiętaj poziom. Jeśli wybijemy ten trójkąt to mamy szansę na 2680 indeks. I nie mów że AT nie działa. W poniedziałek obronić 2200 I odbić w kierunku 2300. Widzę pos ... rane mnisie. Buhahahaha
    Dnia 2024-11-02 o godz. 15:11 ~Hihihi napisał(a):
    > Info dla ravcia i zapamiętaj poziom. Jeśli wybijemy ten trójkąt to mamy szansę na 2680 indeks. I nie mów że AT nie działa. W poniedziałek obronić 2200 I odbić w kierunku 2300. Widzę pos ... rane mnisie. Buhahahaha

2680 - o takich poziomach to nawet nie myślę, ale 2300-2315 jest do ugrania, jeśli bazowe będą kontynuować marsz do krawędzi swoich trójkątów.
    O ile tylko nasz rysownik będzie chciał podążać za bazowymi. Do nadgonienia ma wobec DAX jakieś 20 pkt, więc wcale bym się nie zdziwił luką na otwarciu UP. Jeśli DAX będzie dalej kroczył na północ, to 2260-2280 w zasięgu.
    Na bazowych spodziewam się spadków (może pod koniec następnego tygodnia, jak zakończą odreagowanie po wyjściu z trójkąta). Chociaż przez te wybory w USA, to nic nie wiadomo - może to być równie dobrze impuls do powrotu do trójkąta...
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ilovgpw [89.64.46.*]
    Witam, ostatnia nadzieja byków, jak nie teraz - linia szyi, to zasięgi cos w okolicach 1840 WIg20, było w dół wybicie z trójkąta, kanału i nie małe fundy na szortach w W20 ... byki muszą powalczyć, a misiek jak będzie uciekał to hohoooo.....nie wiadomo gdzie to się zatrzyma. Jeszcze te zagrywki ze strzelaniem do ruskich, Tramp czy Harris jak to u nas rynek przyjmie, konia z rzędem dla tego co to wszystko ogarnie. Pozdrawiam
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ~Hihihi [46.113.8.*]
    I jak tam shorciarze? Przygotowani na wpier...ciekawe czy ravcio się odezwie? Pewnie ma worek eS, ale cicho siedzi - buhahahaha
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: ~Hihihi [46.113.8.*]
    Dowalić im. Byki do boju na 225.. raz dwa
  • Re: KOMENTARZ FUTURES TYDZIEŃ 44 Autor: jacek303 [83.20.233.*]
    Pomyliłem wątki w tym tygodniu. Naprawiając błąd wklejam moje dzisiejsze komentarze:
    Autor: jacek303 [83.20.233.*]2024-10-31 14:05
    Z USA przyszły dobre dane z rynku pracy więc dzisiaj ze wzrostów nici, maleją szanse na obniżki stóp.
    Cukierki dla przebierańców przygotowane ?
    Autor: jacek303 [83.20.233.*]2024-10-31 16:32
    Jeszcze pół godziny tej męczarni. Pewnie zjadą poniżej 2200 na WIG20. Absolutny brak chęci zakupu bananowych walorów.
    Wesołego Święta Zmarłych życzy forumowiczom jacek303 !
    Autor: jacek303 [83.20.233.*]2024-10-31 17:13
    W końcówce Santander się wysypał u mnie na amen. Ani nowego zlecenia nie mogłem złożyć ani starego modyfikować. Chcieli zrobić dobrze spekulantom no i się nie udało.
[x]
FW20 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.