Witam !
również jak większość z tego forum jestem zainteresowany adresami hurtowni chińskich , lub też zakupem torebek . Nie wierzę że ktoś poda no ale jakby to proszę -
witam, od 6 lat mieszkam na poludniu wloch, i od pol roku mam otwarty swoj sklep w Polsce, (odziez i galanteria damska) znam jezyk wloski, i wszystkie adresy na poludniu wloch w tej branzy (hurtownie chinskie i wloskie) ( w hurtowni wloskiej spore znizki, dzieki znajomosciom), w miara mozliwosci chetnie pomoge ludziom, ktorzy sa zainteresowani, i wiem ze zadziwie tu teraz wszystkich, ale z gory zaznaczam ze nie chce za to zadnej kasy!!! po towar jezdze w kazdy piateki jesli ktos chce sie zabrac to nie ma problemu. tel 00390823502074 od 7 do 13 tej. od poniedzialku do niedzieli.
Witaj,
ile osób możesz ze sobą zabrać?
Jaką kwotę trzeba przygotować na odzież?
carlosek112 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> witam, od 6 lat mieszkam na poludniu wloch, i od
> pol roku mam otwarty swoj sklep w Polsce, (odziez
> i galanteria damska) znam jezyk wloski, i
> wszystkie adresy na poludniu wloch w tej branzy
> (hurtownie chinskie i wloskie) ( w hurtowni
> wloskiej spore znizki, dzieki znajomosciom), w
> miara mozliwosci chetnie pomoge ludziom, ktorzy sa
> zainteresowani, i wiem ze zadziwie tu teraz
> wszystkich, ale z gory zaznaczam ze nie chce za to
> zadnej kasy!!! po towar jezdze w kazdy piateki
> jesli ktos chce sie zabrac to nie ma problemu. tel
> 00390823502074 od 7 do 13 tej. od poniedzialku do
> niedzieli.
Alicja ,jeśli jesteś zainteresowana potwierdz to ponownie ponieważ na tym forum jest wiele osób ,które same nie wiedzą czego chcą.Temat zaczynają potem cisza.Ja prędzej pisalem ,że mogę nawiązywać temat ale z osobami konkretnymi,poważnymi.Pozdrawiam Andrea.
Witam
Czy interesuje was towar z Włoch typu www.topshop.com.pl + torebka mix kolorów. Na zapytania hurtowe odpowiadam tylko firmie po podaniu danych tele adresowych.
Witam,
tak sobie surfuje i trafiam na te stronę w necie;) I jestem molto `żenua` jak Polacy traktują "Swoich"/.../Czy to nasza paskudna mentalność że nie ma nic za darmo? "Nie podam namiaru za free boooooooooooo........ wstyd Panowie i Panie... Wstyd........ W czym może zaszkodzić Ci kolega któremu pomożesz"? Jaka jest szansa że jest z Twojej okolicy? Rynek jaki zaopatrujecie raczej nie wykracza poza Wasze okolice,a już na "bank" poza Wasz powiat??....Te pare PLNów jest warte takiego wstydzicha? Pozdrawiam "sktuty" żołądkową i Tatrą... Z reguły nie komentuje dyskusji w necie ale tym razem nie potrafiłem sie powstrzymać... bo wstyd, bardzo wstyd... ;( Polsko-Wloski Emigrant I hope So`
CZESC JA BYŁEM W Rzymie i jest ok ale chciałem sie spytac co do NEAPOLU JAK BYS MÓGŁ DAC NAMIARY DO SIEBIE TO BYM BYŁ BARDZO WDZIECZNY POZDRAWIAM MARIUSZ
Witam !!! nic prostszego!!! aby nawiązać kontakt z hurtownikami chińskimi w Italii trzeba sie wybrać na kilka dni do Rzymu w okolicach Dworca Kolejowego Roma Termini jest setki hurtowni chińskich niejeden z tych hurtowników jest też producentem trzeba po prostu jechać z kimś kto mówi po włosku i tyle .Drugie miejsce gdzie jest setki hurtowni to Neapol tam też w okolicach dworca kolejowego Napoli Centrale przy Piazza Garibaldi jest mnóstwo chińskich hurtowników będąc plecami do dworca trzeba sie kierować w stronę pomnika Garibaldiego po prawej stronie w każdej uliczce jest mnóstwo hurtowni a także idąc dalej za plac Garibaldi z tyłu placu no i to by było na tyle informacja gratis !!!!:):):) jeśli ktoś chce więcej informacji niech pyta prywatnie na e-mail jestem do usług i służę pomocą :)GRATIS !!!!!! nadmienię że 15 lat mieszkałem w Italii .Pozdrawiam!!!!
Witam wszystkich, po przeczytaniu powyższych postów wydaje mi się że większość z was to bezwzględni naciągacze którzy kombinują jak zarobić na naiwności innych.Przestrzegam przed płaceniem gościom za adresy hurtowni bo dostaniecie z pewnością coś co jest nic nie warte lub ogólno dostępne.Mieszkałem we Włoszech przez kilka lat, regiony gdzie istnieje najwięcej hurtowni wszelkiej maści to okolice Neapolu, znajdują się tam bezpośredni importerzy jak również towar produkowany jest na miejscu przez chińczyków .Miejscowości to np. Nola z ogromnym centrum handlowym,San Giuseppe, San Genarello, również Neapol oraz wiele innych.Znam włoski gdyby ktos potrzebował pomocy to prosze pisać na e-mailCo do północy Wloch to zapytam znajomych Włochów i za parę dni się odezwę.
Mam taką uwagę. Niech osoby zainteresowane adresami nie dadzą się nabić w butelkę. tzn. adresy mailem za pieniądze. jeżdżę do Włoch od 7 lat i wiele mniejszych firm pada jak muchy, także adresy pomimo, że są w różnych spisach nie są aktualne. Ja zaczynałem podobnie bo nie jest to łatwe, znalazłem gościa i za okrągłą sumkę 2 tygodnie jazdy po Italii bo wiele adresów już nie było. Nie jestem zachłanny i zainteresowanym mogę pomóc, głownie obuwie i odzież. Dysponuję osobowym busem i jestem do dyspozycji ale tylko poważnych osób.
axelaw@onet.eu
Oto kilka namiarów www.cisnet.it, www.centrotessilemilano.it,www.centergross.com oraz szeroki region Neapolu m.innymi miasta; San Giuseppe Vesuviano, San Gennarello, Ottaviano i wiele innych .Pod koniec sierpnia bedę dysponował campionaturą(wzorami ) odzieży i innych wyrobów,znam włoski jestem gotowy również na inne formy współpracy.Dla znających włoski zamieszczam link do filmu z San Giuseppe interesujący jest głównie początek(to na potwierdzenie moich wcześniejszych informacji)
nikt nie chce sie podzielic takimi informacjami adresy centrów
wielka tajemnica polacy popatrzec wystarczy na Rumunów lub bługarów jak oni sobie pomagaja
amy ??
witamy
Po co do Włoch. Sprzedamy w Polsce galanterie w cenach hurtowni Chińskich i Włoskich. Zainteresowanych prosze o kontakt meil firmowy na stronie www.topshop.com.pl w tytule meila (forum hurt) Przywieziemy towar na zamówienie w cenie zakupu we Włoszech
pozdrawiamy topshop
CAŁY PROBLEM Z ZAKUPAMI WE WŁOSZECH POLEGA NA TYM ,ŻE WIĘKSZOŚĆ OSÓB KTÓRE TU PISZĄ MA ADRESY W OKOLICE NEAPOLU LUB DO MIAST W KTÓRYCH SĄ CENTRA TAKIE JAK POWIEDZMY W POLSCE " C.H. PTAK" POD ŁODZIĄ . JA BYŁEM NAPRZYKŁAD W CIS POD NEAPOLEM ,TAM NIEMA TOWARU DLA KOGOŚ KTO OTWIERA DOPIERO SKLEP LUB MA JUŻ OTWARTY ALE W NIE ZA DUŻEJ MIEJSCOWOŚCI .TAM POPROSTU JEST DROGO !. DOTEGO DOCHODZĄ JESZCZE KOSZTY TRANSPORTU ,JA MIESZKAM KOŁO POZNANIA I MAM DO NEAPOLU PONAD 2 TYŚ. KILOMETRÓW ! ,ILE TRZEBA KUPIĆ TOWARU ŻEBY ZWRÓCIŁ SIĘ KOSZT WYJAZDU ? A DO TEGO DOCHODZI STRACONY CZAS !.CO DO TOREBEK I BUTÓW OCZYWIŚCIE SĄ PRODUKOWANE WE WŁOSZECH ALE ILE KOSZTUJĄ ??? , NATOMIAST TE TAŃSZE TO WSZYSTKO JEST IMPORT Z CHIN I NIGDY NIESPOTKAŁEM SIĘ Z TOREBKAMI ZA 0,80 CENTÓW !!!TO JAKIEŚ BUJDY ...CO DO JAKOŚCI ODZIEŻY TO POWIEDZMY ŻE JEST ONA ZADAWALAJĄCA .... BLUZKI ZACZYNAJĄ SIĘ OD 2 EURO,SPODNIE SZYTE 4-5 EURO,CO DO MARŻY JAKĄ MOŻNA WYCIĄGNĄĆ , TO JEŚLI KTOŚ MA ZAMIAR SPRZEDAWAĆ TOWAR " DO HURTU" TO MAKSYMALNIE WYCIĄGNIE 50 % ,DO DETALU 100 % ,W POLSCE JEST JUŻ SPORO TEGO TOWARU I NIEDA SIĘ WIĘCEJ .W POZNANIU W LIPCU NA GIEŁDZIE LUDZIE WYPRZEDAWALI ODZIEŻ PONIŻEJ KOSZTÓW ZAKUPU !. CO DO SAMEGO WYJAZDU TO WCALE NIEJEST TAKIE PROSTE DLA KOGOŚ KTO SOBIE KUPI NAWET PRAWIDŁOWE ADRESY .TRZEBA ZNAĆ CHOCIAŻ PODSTAWY ANGIELSKIEGO LUB WŁOSKIEGO , I PRZEPISÓW PODATKOWYCH W ITALII.
MYŚLĘ ŻE WYSTARCZAJĄCO OPISAŁEM SYTUACJĘ DOTYCZĄCĄ ZAKUPÓW WE WŁOSZECH ,JEŚLI JEDNAK BYŁBY KTOŚ CHĘTNY NA WYJAZD TO ZAPRASZAM .
MÓJ MAIL : RAFLJADZ@POCZTA.ONET.PL
Chciałabym otworzyć butik z odzieżą włoską , czy ktoś bedzie na tyle bezinteresowny aby podzielić się kontaktami na odzież , obówie i galanterie skórzaną damską i męską. Konkretnie poszukuję hurtowni włoskich i chińskich ale sprawdzonych bo mam namiary na kilka tylko nie wiem czy są aktualne. Bądz informacje jak nawiązać kontakt z takimi firmami jak: KOR@KOR , ANNA BIAGINI , RINASCIMENTO , ROSSO DISERA, DENNY ROSE , CELIN.B ORAZ INNE
Za każdą informację będę bardzo wdzięczna , proszę o kontakt na gg 8478526
Witam.
Sprowadzam torebki z Włoch, wiem gdzie są wszystkie hurtownie z torebkami damskimi. Widziałem tam również odzież damską i męską oraz obuwie, niestety cen do tych rzeczy nie znam, tylko orientuje się w torebkach.
Osoba która byłaby zainteresowana wyjazdem prosze o kontakt na mój e-mail w celu omówienia szczegółów.
Witam. Prowadzę stacjonarny sklep w centrum Gliwic (atrakcyjne miejsce), a obecnie otwieram sklep sprzedaży internetowej.
Poszukuję ofert towarów np. elektroniki,zabawek dziecięcych ( w tym również markowych producentów), wyrobów z drewna,sprzętu sportowego,klimatyzacji typu SPLIT i różnych innych towarów pochodzących od polskich importerów,dystrubutorów oraz producentów, mających w ofercie towar najlepiej do stałej współpracy i fizycznie znajdujący się już na terenie Polski. (Optymalnie z terenu Śląska)
Prosze o ofert na adres mailowy : pepsmax@o2.pl
Witam wszystkich.
Otóz krotko i na temat.Szukam adresu odziezowego centrum hurtowego na poludniu Wloch,mianowice w okolicach Neapolu.Bylem pare razy w Mediolanie,Bolonii lecz slyszalem ze tam takze istnieje podobne.
Szukam zaopatrzenia do sklepu.Wszelkie wiadomosci prosze nadsylac na meila. Z gory dziekuje.
Witam wszystkich.
Otóz krutko i na temat.Szukam adresu odziezowego centrum hurtowego na poludniu Wloch,mianowice w okolicach Neapolu .Bylem pare razy w Mediolanie,Bolonii,Firenze lecz slyszalem ze tam takze istnieje podobne.Słyszalem ze pod Paryzem sa tez hurtownie odziezowe,lecz ja znam tylko te z centrum.
Szukam zaopatrzenia do sklepu.Wszelkie wiadomosci na temat Neapolu i Paryża prosze nadsylac na meila. Z gory dziekuje.
Ps.tak naprawde jakies odsprzedawanie informacji to jakis istny obled ludzie-prosta zasada ty dzisiaj mnie jutro ja tobie pomoge.tym bardziej ze informacje trzeba najpierw sprawdzic.
Timbo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam wszystkich.
> Otóz krutko i na temat.Szukam adresu odziezowego
> centrum hurtowego na poludniu Wloch,mianowice w
> okolicach Neapolu .Bylem pare razy w
> Mediolanie,Bolonii,Firenze lecz slyszalem ze tam
> takze istnieje podobne.Słyszalem ze pod Paryzem sa
> tez hurtownie odziezowe,lecz ja znam tylko te z
> centrum.
> Szukam zaopatrzenia do sklepu.Wszelkie wiadomosci
> na temat Neapolu i Paryża prosze nadsylac na
> meila. Z gory dziekuje.
> Ps.tak naprawde jakies odsprzedawanie informacji
> to jakis istny obled ludzie-prosta zasada ty
> dzisiaj mnie jutro ja tobie pomoge.tym bardziej ze
> informacje trzeba najpierw sprawdzić
Bardzo proszę okontakt potrzebuje adresy
Bolonia Firenze
salewicz@beautylook.pl
Pozdrawiam Magda-:)
wiadomość do MARIUSZ NIEWCZAS
witam jeżeli byłeś w RZymie to podaj mi dokładny adres a ja w zamian podam ci adresy w Neapolu,Prato,lub Udine na moje gg.4927527
pzdr