Witam
sprzedam odzież VERSACE I GFF damska - męska, jesień-zima . wiosna-lato pojedyńcze szt. 100 % orginalna Faktury VAT zakupiona od Lilla Moda Distribution wyłączny przedstawiciel w Polsce
info: mnm@onet.pl
pisalem wczesniej w watkach o tej ofercie-powiedzcie prosze co o tym sadzicie-jestem zainteresowany zakupem a nie wiem czy to dobry towar na taka cene??
Witam
;marcinek" 100 szt podróbek bez faktury dla mnie jest nic nie warte. Ale na czernym rynku to wartość około 9000 zł
Pozdrawiam SZARĄ SRTEFĘ i hurtownie z 1 pietra na Kopernika
ORYGINALNE MARKOWA ODZIEZ Z WLOCH: R.Cavalli,G.Ferre,Versace,Moschino,Exte,CNC,Galliano itp.
Witamy
Nasza firma zajmuje sie wyszukiwaniem i dostawa markowej odziezy z Wloch.
W jakich cenach interesuje Panstwa towary i jakie ilosci.
Dostarczamy Towar do Klienta na fakture.
Prosimy o numer tel.do Panstwa.
Dziekujemy i Pozdrawiamy
Strefa Italia
A&M New style
ps.ponizej kilka przykladow artykulow, ktore przywozimy:
Jestem zainteresowany prosze o kontakt na email:lukaa6@wp.pl
.Interesuje mnie zakup hurtowy i czy ta odziez jest nowa i jakie sa ceny od do pozdrawiam czekam na odpowiedz
witam posiadam oryginalna odziez takich marek jak cerruti,armani i inne nie sa to rzeczy tanie lecz wyjatkowe nie hurtowe ilosci (nie chiny nie turcja)5059763 gg lub jarasvip33@wp.pl
Drogi panie jarasvip pracuje w branży odzieżowej od kilkunastu lat i znam się na ubraniach, materiałach - wiem jak powinna wyglądać oryginalna odzież wysokiej jakości i zaręczam, że to wszystko co Wy "wszyscy wyłączni importerzy" oferujecie swoim klientom to jest wielka kupa g...... Tylko naprawdę nieliczni z Was mają towar godny uwagi.