buty chinskie za 1 zł, bardzo trudna sprawa zajmuje sie importem z chin od kilku lat ale najtaniej to za 6 zł z clem i transportem
udalo mi sie znalezc i to cena u chinskiego producenta a wiadomo ze
ktos musi zarobic pozdrawiam sever@sever.pl
Byłem w Czechach w Chinskich Centrach kupiłem wyjazd moge odspzedac ale tylko dwóm, max trzem osobom zeby zabardzo sie nie rozniosło info na aurel80@interia.pl
szukam pomocy Autor: ~Małgorzata Szymaniak [80.54.21.*]
Szukam osób mieszkających na terenie Dolnego Sląska, województwa łódzkiego,zajmujących się wytwarzaniem haftów, szydełkowaniem i innym rękodziełem artystycznym lub mniej artystycznym. Pozdrawiam i z góry dziękuję.
Witam jestem zainteresowany kupnem ubrań damskich do mojego sklepu, pytanie moje odnośnie Czech czy jest jakaś różnica w porównaniu do takich miejscowości jak Głuchów Tuszyn Nadarzyn Wólka Kosowska?? jeśli tak prosił bym o jakieś info pozdrawiam.
Jesli jest taka możliwosc bardzo prosze o podanie mi adresów największych hurtowni z nową odzieżą mieszczących się w Pradze.
Z góry bardzo dziękuje!!!
Adres kontaktowy : pawjar20@wp.pl
prosze o pomoc . chciał bym sie dwiedzieć jak można trafic do chińskiego centrum w Pradze , w którym to jest miejscu.jak tam dojechać,od strony dolnego śląska
Witam!Mam prośbę, jeżeli macie adresy, kontakty, wiadomości itp. odnośnie importu, hurtowni odzieży chińskiej roboczej(głównie rekawic),bardzo proszę o informacje na adres e-meil. leckirekawice@wp.pl Z góry dziekuję!Pozdrawiam!
karol11 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Witam!Mam prośbę, jeżeli macie adresy, kontakty,
> wiadomości itp. odnośnie importu, hurtowni odzieży
> chińskiej roboczej(głównie rekawic),bardzo proszę
> o informacje na adres e-meil. leckirekawice@wp.pl
> Z góry dziekuję!Pozdrawiam!
Centrum chinskie w Pradze nazywa sie SAPA i jest w dzielnicy Libus...na poludniu Pragi obok ulicy Libusskiej
Znam centrum chinskie w Budapeszcie.Dysponuję mozliwością transportu towaru do Polski bezpośrednio do magazynu odbiorcy/bez konieczności załatwiania przez niego jakichkolwiek formalności/.zainteresowane osoby proszę o kontakt.vik69@poczta.fm
Witam, pilnie poszukuję adresów dwóch centrów handlowych w czechach. Słyszałam, że są w różnych stronach czech. Proszę o kontakt na eveta1@wp.pl Z góry dziekuję!! Ewa
Witam
Poszukuje importera (w Polsce) sprowadzającego z Chin sprzęt wędkarski -wędki,kołowrotki,echosondy oraz artykuły ogrodnicze -narzędzia,węże,pompy do oczek wodnych,spryskiwacze ręczne i ogrodowe.
Proszę o informacje na e-maila.Najlepiej z przykładową ofertą.
witam,
czy moge wejsc do centrum chinskiego w Nadarzynie czy tuszynie bez dokumentow,gdyz nie prowadze sklepu a chce sie zorientowac w cenach i towarze?? Napiszcie prosze jakie sa marże na odziez dla nastolatek slyszalam ze 100% 150% czy to sie miesci w granicach zdrowego rozsadku.
Prosze o odpis
BARDZO PROSZE O ILE TO MOZLIWE O PODANIE KONTAKTU NA CHNSKIE CENTRUM HANDLOWE W BERILNIE I CZY JEST TAM ODZIEZ MESKA Z GORY DZIEKUJE Z POWAZANIEM LESICKI
Witam szukam kontaktów import chinski butów w niemczech ,holandii mogą byc droższe bucikimój majl le_obuwie@wp.pl Posiadam adres chinskiej dzielnicy za Berlinem
Witam,
znalazłam Pana ogłoszenie na forum, że poszukuje Pan hurtowni chińskiego obuwia.
Ja również od dłużeszego czasu potrzebuje takich informacji.
Będę bardzo wdzięczna jeżeli odpisze Pan na maila, czy zna Pan adres takiej hurtowni.
Mój mail: olunia81@wp.pl
mam na sprzedarz kapcie dzieciece rozne rozmiary ,kapcie wyposarzone sa w lampki ktore swieca przychodzeniu cena za szt 2.50zl w kartonie jednym jest 48szt.,posiadam tez rozne inne buty i klapki damskie po 7zl,adidasy meskie od 10zl
Janusz32 Napisał(a):
> Prosze o blizsze informacje namiaru na adres w
> Pradze chińskich torebek
INFO Napisał(a):
> jakie torebki cie interesuja i w jakich cenach i
> ilosciach przejdz na infohandel@onet.eu