jak dziś nie odrobią ze 4% to jutro wywalą kolejnych bez depozytu dla mnie to jakiś obłęd że goście grają bez zabezpieczeń a niedawno śmiech był jak pisałem że trzeba mieć 40000 pln na konia :)
I co Pani Zosi przeszkadza, że rosło? Naprawdę tak boli, że akcyjni zarabiali? Teraz Pani przeszczęśliwa, że spada cały świat? TRAGEDIA z takim podejściem. No to ze 150 do góry teraz, żeby miśki za szczęśliwe nie były no i żeby nie brykały tak za bardzo. I trochę pazurki im przypiłować. Bo się rozbrykało towarzysztwo
Dnia 2024-08-05 o godz. 14:52 7777777777777 napisał(a): > jak dziś nie odrobią ze 4% to jutro wywalą kolejnych bez depozytu dla mnie to jakiś obłęd że goście grają bez zabezpieczeń a niedawno śmiech był jak pisałem że trzeba mieć 40000 pln na konia :)
Nie przesadzaj z tą wysokością depozytu. Pomimo dzisiejszej wysokiej zmienności na FW20 ( 132 pkt razem z luką na otwarciu ) biura maklerskie nie podwyższyły depozytów zabezpieczających i wynoszą one zgodnie z poziomem wyznaczonym przez KGPW tj. 5,9% dla rachunku standardowego i 5,3% dla intra.
Ja nie mam wyjścia zostaję na L. Depo trzeszczy. Babcia więcej nie da :-( Myślałem, że 2250 zrobią na FW to jeszcze jako tako by było. A tak głowa okręcona ręcznikiem będzie całą noc :-( Oby jutro Japoniec się opamiętał i oby powtórki nie zrobił. DAX wydaje się , że zrobił swoje 17.100. Życzę jutro wszystkim zieleni!