Święto w stanach dlatego niskie obroty. Longa to można najwcześniej dopiero brać jak na dziennych będzie Fala A spadkowa równa fali C spadkowej. Czyli gdzieś 2480-90 strefa ale wiadomo zawsze możemy zejść jeszcze niżej.
Dnia 2024-07-04 o godz. 08:56 ~piobor napisał(a): > Ładnie się ktoś bawi TKO > 2 375,05 -168,59 -6,63%
To nie była zabawa tylko sprawdzanie głębokości strony kupna spółki LPP. TKO wynosił 0,5 a zmiana kursu do odniesienia minus 100%, stąd też taki TKO na WIG20. Teraz widać, że LPP był potrzebny do podniesienia ze spadku WIG20.
Adam Glapiński, prezes NBP, przewodniczący RPP. – O obniżce stóp procentowych możemy zapomnieć, kiedy inflacja rośnie – i to znacząco: z 2,5 proc. do 5 proc. prawie. Taka możliwość się najwcześniej może pojawić w 2026 roku, jak już inflacja zacznie spadać i tak dalej – powiedział Glapiński podczas konferencji prasowej.
Banki pompujemy w niebiosa? Czy może brak perspektyw obniżenia stóp w najbliższym czasie to brak pod co grać na wzrosty? Co wygra?
Gruby, przebijesz w końcu ten opór czy nie? Ile można czekać? Chłopaki z Bankiera na pewno pomogą. :) Ktoś liczył, które to już podejście w ostatnim czasie?
Na dax się wszystko zgadza. Była korekta pędząca na tygodniowych. Nowy szczyt był fala B I spadek falą C. A=C . A ostatnia korekta na dziennych była fala 2 od ostatniego dołka i teraz lecimy falą 3 na nowy szczyt.
piobor [79.185.5.*]2024-07-04 09:05 No to teraz ciekawe czy to wyrysują w dół? 2578, 2566, 2558, dodaję kolejną wartość 2558 i tak by fajnie było jakbyśmy zeszli poniżej 2500 na FW dziś :-) przy takim kursie USD i EUR to na koniec ktoś sypnie towarem ;-)
A z drugiej strony minima wyższe i weź tu odgadnij: 2522, 2532, 2534 i 2543. No i wszystko pasuje do każdego scenariusza :-(( kto wygra Lkowcy czy Skowcy? :-)))
Pełna dominacja grubego. Nikt mu nie podskoczy. W którą stronę będziecie ruch wie tylko on a dla reszty 50/50. Taki hazard mnie nie interesuje, więc stoję z boku i wejdę dopiero po potwierdzeniu nowego kierunku. Nie sobie gruby miesza w kotle sam ze sobą. Na akcjach mi idzie dobrze i nie oddam mu tu zysków.
Dnia 2024-07-05 o godz. 12:46 ~piobor napisał(a): > Ja zaryzykowałem L po liniach po minimach 2532 się obróciłem z S. Daję 2h, nie pójdą w górę to zamknę i tyle gruby na mnie zarobi ;-)
Ciebie nawet nie stać na otwarcie rachunku w biurze maklerskim tylko korzystasz z notowań na portalu Interia.
Dnia 2024-07-04 o godz. 08:56 ~piobor napisał(a): > Ładnie się ktoś bawi TKO > 2 375,05 -168,59 -6,63%
Dnia 2024-07-04 o godz. 09:02 ~lucek napisał(a): > gdzie Ty to widziałeś?
Dnia 2024-07-04 o godz. 09:10 ~piobor napisał(a): > https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-gpw/profil-indeksu-gieldowego-wig20,wId,280 > > Trzymali od 8.51 do 8.57
Eee tam nie ma co się naśmiewać z narzędzi. Każde jest dobre. A stooq to taki super jest? Korzysta z tych samych źródeł . W przyszłym tyg ja się pośmieję :-))) A dziś już końcówka będzie zaskakująca. Pozdr
Dnia 2024-07-05 o godz. 16:21 ~piobor napisał(a): > Eee tam nie ma co się naśmiewać z narzędzi. Każde jest dobre. A stooq to taki super jest? Korzysta z tych samych źródeł . W przyszłym tyg ja się pośmieję :-))) A dziś już końcówka będzie zaskakująca. Pozdr
Jesteś wirtualnym graczem jakich na tym forum pełno i tylko wypisujesz te swoje ......
Dnia 2024-07-05 o godz. 16:21 ~piobor napisał(a): > Eee tam nie ma co się naśmiewać z narzędzi. Każde jest dobre. A stooq to taki super jest? Korzysta z tych samych źródeł . W przyszłym tyg ja się pośmieję :-))) A dziś już końcówka będzie zaskakująca. Pozdr
Ty jesteś tylko wirtualnym graczem jakich na tym forum pełno. Widocznie nie masz co robić i wypisujesz te banialuki.
Wiedziałem co to giełda i wykresy już obserwowałem bo wszyscy mówili o wzrostach i że tylko będzie rosło. Do dziś pamiętam tą atmosferę. Nie wiedziałem jak jest potem gdy spada ;-)
Pamiętam jak pisałeś na forum, że zarabiałeś na konwersji jednostek uczestnictwa funduszu Pioneer wykorzystując ruchy na naszym rynku po raportach FED-u. HAHAHA Co ciekawe, w te twoje głupoty niektórzy na forum wierzyli. Paranoja!
Jeśli dobrze pamiętam to w tamtych czasach konwersje jednostek fundusz dokonywał po kilku dniach od złożenia zlecenia i była ona realizowana po cenie z dnia realizacji. Wtedy to już była musztarda po obiedzie.
Ravcio to zwykly hazardzista, zadajcie mu proste pytanie czy przez wszystkie lata, a jest ich ze 20 w szpinach hazardu jest do przodu z pieniedzmi buahha