śmigłem w xtb dziś w poludnie malego locika na S, ale skróciłem o 14 stopa i mnie 0 14:29 wywalilo po 5580,20, chcociaż nie widżę takiej ceny na wykresie, jest świeczka cos 5579,7, a tu taki zjazd co za pech ....
Oni to walczą do końca o wzrosty, zrobili 14,6 czerwcowych wzrostów i zniwelowali dzisiejsze spadki o 50 %, przy tym przebili linie trendu i wrócili, ale wydaje mi się że nie utrzymają tego trendu, jak już naruszyli to zawrócą...
Spoko mi to leży co oni zrobią. Wychodzi spadek, a oni mogą wzrost zrobić :-) Zobaczymy, ale jak zrobią wzrost z tego to wcale się nie będę dziwił, że większość ludzi odpuszcza to g... tak jak ja zrobiłem :-). Bo to ja już nie bardzo rozumiem tego bałaganu, jeśli dziś wzrost będzie
Zobaczcie jak LOP sumaryczny zleciał, przy ostatnich rozliczeniach było dużo więcej. W tym tygodniu mieliśmy już ponad 90tys, a teraz tylko 69,5. Myślę że dziś będzie spokojniejsze rozliczenie.
Oscylacje wokół neutralnych są jednak jak się temu dobrze przypatrzeć to bandy się spełniają Poziomy się przesuwają w zależności od nadwyrężania jednej bądź drugiej strony, to chyba dość naturalne na tym opiera się kierunkowość rynku.
Wyciąganie wniosków z dzisiejszej sesji to jak wróżenie z fusów. Wydaje mi się że teraz podciągają trochę aby uchronić się przed wielką zwałą w końcówce. LOPu też przybyło od poziomów minimalnych o jakieś 2,5tys.