Mikuś mam wrażenie, oczywiście, jeśli to nie przypadek, że w tym roku po raz pierwszy zarządowi zależy na poziomie kursu: dowód niecodzienne przyspieszenia prognoz dwa razy z rzędu w stosunku np. do terminów szacunków w ub.latach, dalej natychmiast po mojej uwadze z sąsiedniego wątku, nastąpiła nagła publikacja oświadczenia zarządu, że dywidenda nikomu nie przeszkadza a przecież do nwz jest miesiąc przerwy i formalnie to są jeszcze projekty /choć wiadomo, że do przyklepania/. Nie chcę być na wyrost za dobrym prorokiem ale wg. mnie nieźle to rokuje tak dla wyników przyszłych,jak i n/dochodów dywidendowych. Dotychczas prawie wszystkie nasze przewidywania się sprawdziły, choć nie co do grosza.A jakie jest Twoje zdanie?
Dami chętnie bym z Toba pogadał przez telefon a nie forum :) moim zdaniem zarzad chce płacić i rozwijać firmę to samo było na walnym rok temu chca płacić i rozwijać się.... Janusz sam powiedzial ze 9.80 zł co roku jego zadowala a tu jest jeszcze nadzwyczajna dywidenda... :)
Nie ma problemu a w najgorszym razie spotkamy się na następnym WZ, na którym mam nadzieję będziemy dzielić te 12 do 14 zł dywidendy za 2024! /jak nie będzie wojny ale wypluć to słowo/.