WITAM . JAS NOWICJUSZ, MNIEJ EMOCJI , WIECEJ REALIZMU . JESZCZE CZAS NA ZAKUPY , KUPUJEMY . LUBAWA W CIAGŁYM WZROSCIE W CZASIE , JAKIM? NIKT NIE WIE , ROK, DWA , TRZY.CIERPLIWOSCI .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WITAM . JESZCZE CZAS NA ZAKUPY , KUPUJEMY I CZEKAMY NA DWIE CYFRY ILE , NIE WIEM. CIERPLIWOSCI SZCZEGOLNIE DLA TYCH CO KUPILI W GRANICACH 1,0-2,0 PLN. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a pamiętam jak mówili, że spadnie ponizej dwójki, a ja cichutko sobie od nich odbierałem :) banda skoczków, groszołapów czy jak tam na nich się mówi, tak właśnie kończy. i teraz mogą opowiadać że mieli kiedyś lubawę. dokładnie MIELI hehe
Nie ładnie się chwalić , ale mam 299% zysku . Serce się raduje . Widać to przy pierwszym wpisie w tym wątku ,,opublikowano przy kursie ...... , zmiana od tamtej pory ........ .
Pierwsze 2000 akcji sprzedane po 9,50pln . Teraz będę sprzedawał co 0,50pln po 2000 akcji. Lepiej mniej zarobić ale zarobić. Najważniejsze na giełdzie nie tracić. Do 14 PLN do wakacji nie wzrośnie . Kto ma czas niech 3ma.
Jasiu chwalipięto, czy Ty musisz na forum pisać co sobie robisz? Mamy Ci pomnik postawić? Weź sobie kartkę papieru i sobie pisz co tylko chcesz. Nikogo nie obchodzi Twoja autobiografia. Nie musisz podsuwać innym sposobu na zarabianie kasy.
Jak napisałem na mercatorze , że zarobiłem 460% i sprzedaje to napisali , że zmyślam , potem był Alior to samo . To teraz prowadzę pamiętnik od pierwszego wpisu. Tam pisze ,,opublikowane przy kursie" i ,,zmiana od tamtej pory" . Dzisiaj mam 338% zysku. Tak cieszy mnie to . Ale w tedy napisałem też . ,,Kupno po 2,226 pln to super cena"
Spoko, stara zasada giełdowa mówi - co urosło spść musi.Nie należy zapominać, że tutaj jest 150 milionów akcji. A akcje są tyle warte, za ile można je sprzedać...
To prawda . Dlatego sprzedałem 2000 akcji po 9,50 pln , potem sprzedam 2000 po 10 pln , potem co 0,50 pln będę sprzedawał dalej po 2000 akcji . Lepiej mniej zarobić , ale zarobić . Najważniejsze na giełdzie nie tracić , a z zysku korzystać.
Dnia 2025-03-31 o godz. 13:26 ~Jaś napisał(a): > To prawda . Mam o 2000 akcji mniej.
Pamiętaj, że takie przechwalanie się i wywyższanie może Ci ostatecznie nie wyjść, i ktoś inny będzie śmiał się z Ciebie na koniec. Na kursie może być 20 zł / 30 zł / 80 zł, i co wtedy? Wtedy też chętnie podbijesz temat, i przyznasz, że coś nie pykło?
Już w tym momencie zaczynasz się przeliczać i wyrzucać niżej niż kurs, który ciągle wybija wyższe poziomy... mądralo.
to jak tam Jasiu... trzymasz jeszcze? ile miałeś łącznie i ile ci zostało? Liczysz że jeszcze dojdzie do lata do iluś......??? Ja mam kupione za 30tys. po 9,50 i nie wiem czy trzymać czy na coś innego się przerzucić....
Jeszcze w kwietniu 10,50 PLN. To tylko panika związana z cłami i trampem. Pisałem co 0,50 PLN od ceny 9,50 PLN sprzedaje po 2000 akcji. Akcji mam bardzo dużo po 2,226 PLN. Tramp wymięknie pod wpływem ,,ulicy".