Piobor w tym momencie nie ma powodu aby iść na te poziomy co mówisz. A jak by tam poszli to raczej nie wiem czy dobry pomysł brać tam S bo jeśli aż tam pójdą to już chyba łatwo nie wrócą.
Piobor jedyna szansa dla S że wyciąg był tylko po to by mieć z czego spuszczać. Ale wyglądamy mocno i trudno się będzie cofnąć. No chyba że teoria po co wyciąg się sprwdzi lub DAX poleci.
Ravcio, wszystko pozmieniałem w swojej grze-dosłownie wszystko. Zobacz ten zjazd na 1900 pisałem, ale nie uwierzyłem :-( Teraz 2000 wychodzi, że musi być
ja jestem ciekaw czy wsparcie kanału wzrostowego będą chcieli tyknąć? 1800 okolice, bo mi to by tak pasowało jakby do końca tygodnia zrobili 2160, a przyszły tydzień niech szaleje miś i do 1800 dojedzie. Ale to byłby gruby numer ;-)
Wilk nie obraź się wiem emocje oddana pozycja po długim czasie, rozpamiętuje się to już po .... sam to znam ... Ale trzeb Cię przywołać do porządku :-) Wolne miałeś odpoczywać od FW a nie ciągle obserwować co na nim . Wiem nałóg ale tak to się nie zrobi przerwy i nie zresetuje głowy a to czasem potrzebne by z nowymi siłami wrócić :-) Daję Ci rady ale sam tak całkiem nie potrafię się odciąć od FW i nie zaglądać :-) Ale choć Ty spróbuj.
każdy ma inne zmartwienia moje jest że oddałem buy na pzu i mogę nie odkupić kilkadziesiąt gr taniej :) nawet sell mam prawie tyle co akcji na tym choć 20/30 gr chciałbym ugrać :) takie przyziemne mam pragnienia :)
Trudno schodzić jak ostatnia godzina to podciąganie Orlenu i rynku. Choć obrót jest mały i łatwo podciągać a podaży brak. Może jednak banki czekają na RPP ?
Ktoś wcześniej pisał (pytał), czy dadzą S po 2055. Jak na razie ustawiają się tak, że dotrą do tego poziomu. 88.6 fali i 161.9 ostatniej korekty tam się nakładają. Możliwe dojście tam.
Widzisz ravcio to jest ta cała moja zmiana-nie trzymam pozycji na siłę choć szkoda zysku 15 pkt z rana bo nie zamknąłem w okolicach 2030 :-( Koncepcja się zmieniła na wykresie dziennym-mogą ponowić max R dziś. Nie patrzę teraz S czy L to tylko jakaś cząstka układanki. Kwestia co widzę na wykresie.