TYLKO VISTULA a leszcz zbity oddał ponizej 1 zeta.
Melduję szefie wykonanie zadania ,Ciżęzko na to pracowałem na forum
My grubasy zawsze wyjebiemy leszczy z kasy,,,,
było słuchać Larka a teraz płacz jak pociąg odjeżdza.
Zeby ktoś zarobił ktoś starcić musi.
tak to jest ze leszcz traci zwyklew a Larek płynie jak fala razem z rynkiem.
inaczej trochę to widzę... wyjście z trendu spadkowego na poziomie 1.11 i odbicie do 1.29 i na koniec 1.21 ..rozumiem ze widziałeś tylko +1gr :) ja zarobiłem 16 gr ...dzisiejszy dzień na vistuli był bardzo miły a kolejny pakiecik czeka na lepsze dni. :)
inaczej trochę to widzę... wyjście z trendu spadkowego na poziomie 1.11 i odbicie do 1.29 i na koniec 1.21 ..rozumiem ze widziałeś tylko +1gr :) ja zarobiłem 16 gr/szt. ...dzisiejszy dzień na vistuli był bardzo miły a kolejny pakiecik czeka na lepsze dni. :)
alez oczywiscie na daytreterów cudowny do zarabiania na odbiciach i spadkach,Natomaist niemozliwe by ten smieć na tej hossie nawet zbliżył się do wyceny 2 zł.
Moja rekomendacja to 0,50 gr max.
Nawet z fortis sie nie dogadali w rok ,Nic nien potrafia tylko Kruk marnuje kasy a zorientowanmi i fundusze opuszczaja pokład,
Kup Mci to zarobisz godziwie a nie tego smiecia.
Dnia 2009-04-03 o godz. 22:00 ~Larek napisał(a):
> Lolek to się zwracali do Papieża Polaka bliscy
> nieudaczniku.
Larek udowowdnił swymi postami ze szmata
> Vistula was zniszczy.
Kogo bronisz?
POsmiewisko to wy
> akcjoanriusze Viwy, gpw ostrro w góre a szmata tylko w dół
> po moim wyjściu z akcjonariatu.
zazdroscisz synu wyczucia
> Kup idm lub mci a nie trzymasz od roku te szmate i liczysz
> na cud że będzie po 8 zeta tymczasem 0,80 gr sie
> zbliza,nawet nie wiedza co zrobic z galerią centrum.
> pomóżcie wy im w kłopocie akcjonariusze i spłącćie dług.
> Idz spac i dalej śnij o potędze Vistuli,,,,
Ryby pies i
> zona tobie nie grozi bo na to potrzeba pieniedzy a nie
> długów,,,,
To ja z was drwię a wy chcecie mnie
> wyzywac,,,Załosne,
Chłopie jak pisałem wcześniej ośmieszasz sam siebie, przeczytaj cały wątek od samego początku do teraz..... stań w koncie, przemyśl swoje postępowanie, nie pomoże, przywal barana o ścianę i do spania....
Wyobraź sobie, że żonę, psa rybki mam, :)
Ty masz komputer i to jest żona pies i rybki.
Rozwałiłeś mnie chłopie "> akcjoanriusze Viwy, gpw ostrro w góre a szmata tylko w dół
> po moim wyjściu z akcjonariatu."
Jeszcze się dziwie, że na walne nie śmigasz... zawsze kilka mądrych uwag mógłbyś Mazgajowi przekazać :)
Z drugiej strony znając życie jesteś mocny w gębie przy okazji w sieci....
Już raz pisałem że nie będę się wdawał w chore rozmowy wdawał... tym razem dotrzymam słowa....
Co do Lolka to pojechałeś :)
A wiesz, można jeszcze w Tesco kupić bajkę "Bolek i Lolek"
Jak dla mnie to Bolek i Lolek do Ciebie pasuje, bo masz gościu chyba rozdwojenie :)
Jak naganiasz na spadki masz login lolek
Przy okazji wzrostów pisz jako Bolek :) Nie ukrywaj się, nikt Ci nic nie zrobi, to tylko internet :)
Dobra, wystarczy :)
W kazdym razie chętnie się z Tobą spotkam w realu, często mam wyjazdy więc byśmy sobie na spokojnie pogadali.... Zdobędziesz się na taki krok ?
Bo ja bardzo chętnie :)
Mogę sie z tobą spotakć w hotelu czterogwiazdkowym
apratament jednoosobowy od 1000 zeta w górę
smoking obowiazkowy.
Tylko po co ci to spotkanie?
Ty robisz łąskę ze rozmawiasz ze mną?
Mma wyższe wykształcenie i mógłbym być twooim ojcem piwa nie pijam jak ty bw podrzenych lokalach i pubach i nie błagam o pomoc moderatora gdy ktoś pisze niepopulatna prawde nawet ostro.
Bo nikt madry Vistulei nie ma i wszystkim wstyd ze larek ma i mial rację odkąd Vistula przejęła kruka.
Już nie wytzrymujesz gdy śmieć spada i chcesz jak cenzor z Prl kasowac larka posty.
Uwielbiałes mnie synu gdy wciagniałem cie na forum w gpw i kruka jesioeń 2007 wiosna 2008 - napisz do bankiera moze ci idostępni stare archiowalne posty goscia o nicku wolf oraz xxxxx tam zobaczysz jak mnie broniłeś i byłem twym guru.
nikt nie musi ze mną gadać bo rację mam ja
post załozyłem przy cenie Viwy 4 zeta dziś ledwo powyzej 1 zł.Uchroniłem leszczy przed stratami.Sam wszedlem w firmę i ostatnio opuściłem.
Kup sobie Kopex Idm Mci Pekao i wiele innych firm i nie zawracaj sobie glowy vistula bo nie odzyskasz kasy nawet za 10 lat....
MNIE TO NIE wzrusza
to bez znaczenia.
Obelgi wszystkich i atak na Larka nie zmienią trudnej sytuacji Vistuli chyba ze ty z kumplami spłacisz te 280 baniek i dług rośnie,,,,,
mam takie oszczędnosci i aktywa ze Vistula moze o nich pomarzyć
gdyby nie Kruk ten śmieć miałby za ubiegły rok straty
Zal ci ze ktos jest bogaty i sie dorobił szczeniaczku na gpw,,,
leszczynie to nie grozi,
Kretyn to chyba akcjonariusz Vistuli -smiecia bankrutujacego a nie Larek który zarabia miliony od
kilku miesiecy.
IDM+80%
MCI+140%
IMMO + 350%
JWC + 240%
PEKAO + 35&
a Vistula ile dała zarobić leszczom odkąd Larek ostrzega.?
Czarnecki Krauze Kruk Magaj Solorz w przeciwieństwie do mnie są właścicielami firm i ich majątek w bessie się znacznie skurczył
ja natomaist mama gotówkę oraz akcje którymi gram nieustannie zamieniajac aktywa pienięzne na papier i odwrotnie .Mój majątek nie stawia mnie w eliecie w tym kraju i z tym mi dobrze , zreszt ą wiekszosać z listy 100 najbogatszsych i tak swe osttaTNIE DNI SPĘDZI ZA KRATAMI.Mnie to nie grozi do tego nie jest to majek idący w serki milionów zł.
Spytam retorytcznie ile Kruk zarobił na Vistuli przrze ostatnie 10 miesiecy?
Owszem miałem vistulę przez 2 miesiaće zbierana 2 tygodnie temu wyrzuicona i obiecuje Ci że w akcjonariacie tej spólkki mnie nie zobaczysz
Jestes akcjonariuszem Kruka od ponad roku i dobrze wiesz że siebie oszukujesz że kiedyś odzyskasz kasę zainwestowaną.(nie mówię o oinflacji)
4 ostatnie rekomendacje brzmią sprzedaj (cena docelowa od 0,80 do 1zł)
pewno chcuiałbys 5-8 zl a to niemożliwe.Za 48 dni dowiesz się o ustatleniach z Fortis, ale co to zmieni?
Kto spłaci 250 mln zł i za co?
Miłych świąt zapomnij o Vistuli bo szkoda zdrowia własnego , na gpw jest wile firm które nieustannie od miesiaca rosną z dobrymi perspektywami np.Kopex,
A Vistula szkoda słow,,,
jeśli synu nie masz kruka - to skad u ciebie Vistula w portfelu i czemu ją tak bronisz?
wiem ze btrałeś Kruka wysoko a Vistula od wymiany spadła juz ponad połowę.
Łzesz kolego dla ciebie Kruk to nautorytet a dla mnie to głupek który traci nieustannie pieniadze ktore Vistula mu wyplaciła w wezwaniu.
Lekarz po świętach jest potrzebny wam akcjonariuszom Vistuli bo depresja i schiza w ktora powpadacie będzie trudna do wyleczenia.
Nie zalezy mi na słuchaczach on jeden jednakze zauwazył datę tego postu i kurs jaki wtedy był.
Leszcz nie moze iubierać leszczy tak jak ja to robię duzymi zlewceniam- zreszta niedługi Vistulę vbedą miały same leszcze+ wlaściciele ING ma olbrzymie kłopoty.
Od jutra dlasze spadki tomku na Vivie twej ulubionej,,,,
tak mi przykro,
Czyli co, jak kiedyś kupiłem to kiedyś nie mogłem sprzedać ?
A kto powiedział że mam akcje Vistuli.... człowieku.... masz tak zryty beret że aż żal....
Ty czytaj czasem co inni piszą..... no ale w sumie po co.... ynwestor z milionami....
Dziwi mnie co robisz na tym forum, patrząc na twoje wszystkie posty, naganianie w tą i w tamtą....
Do nowego.....
Sprawdź sobie kolego wszystkie posty larka łącznie z tymi w których wyśmiewa się z forumowiczów jak to ich ubrał w akcje..... (Ciebie tez to czeka tak że nie miej do nikogo pretensji..... ) Pamiętaj twoja kasa twoje decyzje.
A Ty Larek..... skoro sprzedałeś vistule po co naganiasz, pomagasz nagle innym ?
Oj chłopie, już kilka razy pisałem że prawdziwy z ciebie POLACZEK przez "p"
Witam
jestem dosc nowy na forum lecz przegladam uwaznie wiekszosc postow.
Jedno mnie dziwi, wiekszosc osob ktore tu sie udzielaja , wydaja sie powaznymi znajacymi sie na inwestowaniu ludzmi jednak po postach tego wogole nie widac, chcialem znalezc jakies powazne forum osob inwestujacych aby wykozystac ich wiedze i nie wtopic swoich oszczednosci a w wiekszosci jest to naganianie na akcje ktore sie posiada w celu zysku lub obrazanie innych ktorzy probuja pomoc mniej doswiadczonym. W tym poscie ewidentnie racje mial Pan Larek ostrzegajac przed spadkami Vistuli wystarczy zobaczyc daty postow i porownac z cena jaka w danym dniu posiadal papier.
Dziękuję Panu Panie Hubal za uczciwe słowa .To takie proste.
Jest Pan jedyny w stajni tego chamstwa które mnie zalewa.
Fakty mówiące Vistula ma kłopoty a forumowicze krzyczą i zaklinają rzeczywistość, a Vistula w czasie zwyżki wigów i tylko spada.
Jak ma Pan jakies putania do mnie jako inwestora z 15 ;letnim stazem prosze pytać .
nA DZIŚ UWAŻAM ZE NIE DLA GRACZY ALE DLA INWESTUJACYCH NA DŁUGIE LATA jest wiele atrakcyjnych firm z wycena NISKĄ FUNDAMNETALNA ORAZ Z POWODu osiagania zysków .Vistula poza c/wk 0,29 czyli papier w ksiegach wart ledwo 3,50 c/z nie posiada wogóle.Cashflow ujemny - oczekiwana duża strata za 1 kwartał 2009.
mAM W PORTFELU mci immo idm kopex kghm lotos Orlen Tp pekao sa I WIELE INNYCH
SPÓLKI ZBIERANE Z RYNKU PO NISKICH CENACH z określonymi perspektywami.
NatomaiST vISTULA TO FENOMEM - BEZNADZIEJNA FIRMA BEZ ZYSKÓW NIE ROŚNIE A IDIOCI z forum Ją UWIELBIAJą.
To nie ja mam depresję i schizofremie tylko chyba jej posiadacze.
VIstula Unikaj cena docelowa 0,50 gr.
Pan Hubal jest jedytny przez półł roku co zauwazył że ostzregałem przed śmieciem gdy kosztował 4 zeta.
Dzięki mnie ludzie oszczedzili 75 % strat a tak mnie opluwaja,,, ale karawana jedzie dalej w poniedziałek wzrosty ale nie na Vistuli marzyciele....
Panie Larek obecnie w swoim portfelu posiadam takie spolki jak: Lotos (long),PKOBP(long), Bioton(22gr), Mewa( 1gr),Duda( 56 gr), TVN(long), Agora(long), czy spolki ktore wpisalem na long maja szanse zarobic jeszcze dla mie troche grosza? z groszowymi to oprucz Mewy wydaje mi sie ze powinienem juz zrealizowac zyski chociaz nie duze ale chciwosc jak narazie zwycieza. Jesli mialby Pan jakies sugestie to bym byl bardzo wdzieczny. Tak naprawde dopiero zaczynam inwestowac przekonany ze dno dobiega konca i inwestujac na 2- 3 lata mozna pomnozyc swoje oszczednosci,
Agora - spadające zyski i marze ze sprzedaży gazety wyborczej
Bioton jedyne zo robia to emituja od lat nowe akcje zysków brak
choc ten rok przy obecnym kursie walutowym powinien byc lepszy
Lotos w ciagu 1,5 roku wróci dodatni cashflow pojawia się zyski powrót na 22-25 zł nieunikniony
PKO BP- tylko na korektach dobierać wycena niska i to mimio złych relacji w światowej bankowości. Ponizej 40 zł nie warto oddawać
TVN- niższe przychody oraz problemy z przejęciem n telewizji.
Mewa spókłki z taka wycena oraz rynkim (fixing) nigdy mnie nie interesuj a same straty
bez komentarza
Duda możliwa 2 Vistula czy krosno - duze klopoty cenna dla graczy jedniodniowych
Dytrening wskazany.
Na wszytstkich p[owyższych firmach mozna zarobić zalezy to od horyzontu czasu oraz kupna w dogodnych momentach
Ja stawiam na IDm IMMOkOPex KGHM PEKao MCI-stopy zwrotu przewyższa i ju przewyższaja 150 %
pozdrawiam