• Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści white-advisory.com user.white-advisory Autor: ~dDonata [77.46.113.*]
    Witam czy można coś więcej się dowiedzieć o white-advisory?
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści fundon-pte profile-hub Autor: ~osinska [154.47.19.*]
    tez podal dwa miejsca fundon-pte profile-hub
    tutaj też robia to samo, kaske sie do nich sle a pozniej ona znika !!
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści white-advisory.com user.white-advisory Autor: ~Oszustwo [77.46.113.*]
    Witam kiedy pan tam wpłacał pieniądze?kto z panem się skontaktował?obcokrajowcy dzwonili?
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści white-advisory.com user.white-advisory Autor: portier [46.112.68.*]
    Proszę nic nie wpłacać. To oszustwo.
  • Re: Kryptowaluty - GMT Brokers Bitradeindex profit-shares Autor: ~MagicForex [149.102.244.*]
    Najnowsze ostrzeżenia - niestety okrojone i niepełne, jednak to normalne w kraju którym jest Polska. 
    Przygotowana lista zawiera nazwy firm, które zarządzają pseudo platformami, jak również dodatkowe powiązane domeny, oraz adresy owych spółek ! 

Przestrzegam oczywiście przed korzystaniem z usług tych stron, pseudo platform. 

GMT Brokers Ltd - Strona: tradingfxapp.net, gmtbrokers.com, portal.tradingfxapp.net
    Trust Company Complex, Ajeltake Road, Ajeltake Island, Majuro, Marshal Islands MH96960

Brit Finance - Strona: brit-finance.co.uk / britfinance.co.uk
    81-85 High Street, Brentwood, Essex, UNITED KINGDOM, CM14 4RR

Bitradeindex - Strona: bitradeindex.online, app.bitradeindex.online
    22 Chancery Ln, London, UNITED KINGDOM, WC2A 1LS

PESOS LTD --- Minersfinance - Strona: miners-finance.com
    51/53 West Street, Congleton, England, CW12 1JY

EquinoxTrust Bank - Strona: equinoxtrust.net
    311 Walsall Road, Birmingham, UNITED KINGDOM

Profit – Shares - Strona: profit-shares.com
    83 Courtenay Road, Woking, Surrey, wielka Brytania, GU21 5HG

A ci którzy już jednak skorzystali, a jednocześnie poszukują o nich informacji, odsyłam do kontaktu z kancelarią z Trójmiasta Ahora, która jest polecana na tym i na kilku innych forach tematycznych, związanych z oszustwami kryptowalutowymi, brokerskimi i platform handlowych. 
    Telefon kontaktowy 696-718-446 do biura prawnego (porady prawne, doradztwo oraz możliwa reprezentacja) 
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści white-advisory.com user.white-advisory Autor: ~Mh [31.0.53.*]
    Witam też mam konto na white ad visory
    Póki co przy małych kwotach nie miałem problemów ,ale ostatnio chcieli żebym zainwestował większą kasę ,jestem trochę niepewny co do tego ,sam szukam jakiś informacji na ich temat
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści white-advisory.com user.white-advisory Autor: ~NowyRylicz [193.29.107.*]
    white-advisory.com - i kilka ich dodatkowych stron, sporo się uzbierało przez pół roku

zobacz sobie choćby tu
    https://webparanoid.com/en/check-website/white-advisory.com

a na tym samym adresie co white jest jeszcze jedna firma/
    to ich domena
    waratekinc.com - w ostatnim czasie została sprzedana i wykorzystuje ją white jako firmę "córkę" - do tego podszywają się znów pod leganie działającą spółkę

do tego poczytaj komentarze, ale sprawdź w prokuraturze jak dużo jest zawiadomień od ofiar ich kradzieży
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści white-advisory.com user.white-advisory Autor: ~Mh [31.0.32.*]
    Już wiem że to oszuści namawiaja ludzi do większych wpłat na dziwne konta, pieniądze niby są na platformie ,ale w pewnym momencie,ktoś dzwoni i wmawia ci, że kliknąłeś za dużo transakcji i grozi ci strata wszystkiego chyba że szybko wplacisz kasę na konto . I tak w kółko a twoja kasa tak naprawdę jest gdzieś na prywatnych kontach
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści white-advisory.com user.white-advisory Autor: ~Martin [46.15.96.*]
    Tak samo działa platforma Control Space oszuści dzwonią obiecują kokosy a człowiek.tylko inwestuje i inwestuje i nic.... później wciągają cie w pożyczki.... dzwonią z rosyjskim akcentem proszę uważać na oszustów do tego jeszcze straszą!!!
  • Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści Autor: ~artur [146.70.161.*]
    hej, mam pytanie czy ktoś zna firmę Muller&Shmidt Group ze stroną: msg-trading [.] com,
    mają siedzibę w Zürich, Switzerland, pytam bo chyba dałem im się w coś wrobić, też mam problem z wypłatą pieniędzy,
    nie jestem pewien, nie wiem jak sprawdzić czy oni nie kantuja a kilkadziesiąt tysięcy mam u nich zdeponowane

• Re: Kryptowaluty - uwaga oszuści Autor: ~adrian [178.43.247.*]
    Tak kolego, to oszuści, też mam u nich zdeponowane pieniążki i nie mogę dokonać wypłaty
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.