Słuchajcie, nie chcę zakładać na siłę nowego tematu w sprawie wyjazdu na Walne Zgromadzenie (choć może w przyszłości się przyda).
Jednak wstępnie mam pytanie, czy ktoś z Was już wie, że na pewno wybiera się na WZA i jest ze Śląska - obszar powiedzmy od Gliwic do Katowic ? To pomogłoby mi podjąć decyzję, żeby się wybrać.
Do Bydgoszczy trochę daleko, ale gdyby się zebrać w 2-3 osoby, to: 1. dzieli się koszty przejazdu. 2. można już po drodze porozmawiać i wymienić poglądy / pomysły w naszej sprawie. 3. jest miło i poznaje się ludzi :-)
Ogólnie sądzę, że dobrym pomysłem jest grupowanie się na wyjazd na WZA wg rejonów Polski. Może jednak osobny wątek wtedy założymy ? Względnie zapanować nad tym poprzez maila, który wcześniej podał mix ?
Dnia 2023-02-07 o godz. 20:57 ~wojtasz napisał(a): > Muminek, jesli zadzialamy wspolnie i sporo osob sie zadeklaruje z FF na walne to tez rusze. Slaskie Cze-wa. Wtedy mozemy jechac razem.
Jasne, ja też zbiorę się na WZA w tym przypadku, jeśli większa grupa się zbierze. Inaczej uważam to za całkowicie bezcelowe.
Częstochowa zupełnie po drodze, to w razie akcji zabierzemy się razem. Może ktoś jeszcze dołączy ze Śląska.
Dnia 2023-02-07 o godz. 20:10 ~Bubu napisał(a): > Ważne: jak wyciszyć harcowników inżyniera, ramzesa, kamikadze, te,piciela, bekę. Jak do nich trafić by nie przeszkadzali ?
Pozakładać konta i założyć rozmowę dla zarejestrowanych. Albo inna platforma.
Do godziny 16:19 mamy tylko 22 zlecenia na 3mln 200 tyś akcji - trochę mało :( https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-newconnect/profil-akcji-hub,wId,18546,tab,przebieg-sesji#:~:text=POBIERZ%20PE%C5%81N%C4%84-,LIST%C4%98,-ZLECE%C5%83%20SPRZEDA%C5%BBY
Mamy 18 mln sztuk zdeklarowanych do tego momentu :)
Warto zwiększyć liczbę i dopisywać się.
Z uwagi na pojawiające się pytania także poprzez maila myślę, że powinniśmy wspólnie zastanowić się co robimy w następnym kroku. Czy próbujemy zawiązać np. stowarzyszenie lub inne rozwiązanie? Nie mam tu dużej wiedzy w tego typu sytuacjach - na ten moment chciałbym byśmy pokazali moc poprzez taką akcję jak ta. A następnie wybierzmy najlepszy kierunek!
Świetne posunięcie. Dobrze idzie, co widać po zainteresowaniu. Ciągnij dalej. Może uda się przekroczyć 10%, może lepiej. Im więcej tym lepiej. Należałoby założyć stowarzyszenie. Na maila prześlę Ci informację.
Zaczynamy dzień z 18,8 mln sztuk akcji! Dziś kilka razy zrobię aktualizację co nie zmienia faktu by powiększać grono - da to nam wszystkim pewnego rodzaju informacje i będzie stanowić nasz sprzeciw niezrozumiałym decyzjom. Oczywiście biorę pod uwagę także to, że zawieszenie prospektów, Walne i cały Lux mogą być mieszanką pozytywnego wybuchu - na ten moment nie zgadzam się tylko z tajnym poufnym działaniem niejako wstecz! Zobaczymy - trzeba by czujnym :)
Nie jestem chętny by zakładać telegrama czy inne medium - poprostu unikam tego typu "atrakcji" i żyje mi się lepiej :)
Jeśli ktoś ma chęć by z tej akcji zrobić coś formalnego to śmiało - działajmy.
Duża część nie jest wystawiona - sam tego nie zrobiłem. Teraz chodzi o to byśmy sami sobie odpowiedzieli na pytanie ilu nas tu jest i jak rozproszonych w tym całym FF.
Na ten moment ok. 19 mln sztuk z 188 mln dostępnych.
Raczej siedzą ktosie. Tak to widzę, dlatego tym bardziej powinniśmy stanowić jedność i absolutnie teraz nie wymiękać!
Może być tak, że cała ostatnia sytuacja jest związana właśnie z tym, że główni oszacowali sobie swój udział i wychodzi im że mogą mieć już wystarczająco.
Załóż kolejny wątek o takim samym tytule z znaczkiem (2) lub (II), łatwiej będzie się dopisywać kolejnym zainteresowanym. Nawiąż kontakt z największymi, którzy przysłali Ci maile. Załóżcie Porozumienie Akcjonariuszy HubTech. Śmiało!
Jestem zwolennikiem by nie zmieniać wątków bo zawsze coś się wtedy wykraczy. Moja akcja ma pokazać naszą Solidarność - jeśli są osoby chętne by działać na formalizowaniem porozumienia to róbmy to!