raz, pixpal to mafia. dwa sądy same nic nie zrobią, bo inaczej kasa byłaby pusta - haha. każdy taki oszukany przez brokera, czy tu w pixpal czy gdziekolwiek indziej, to kasa za opłaty, razy ilość oszukanych i okradzionych ! dość łatwa kalkulacja. nie opłaca się policji i sądom niczego robić samemu
Przykro mi ze coraz wiecej ludui zostaje oszukanych, ja tez. Wyplacic mieli 4700€ i hdy doszlo do wyplaty to zniknelo mi z konta w moim banku 4100€ a ze nie mialem tyle na koncie to wybrali z despokonto i mam teraz minusowe konto. Takie to sa swinie dlaczego nie zabronia tego. Czy mozna odzyskac te pieniadze,?
Tak, można odzyskać i można walczyć z ludźmi z pixpal. Mam sprawy założone w prokuraturze. Proszę, to numer do naszych Pań mecenas (tylko najlepiej dzwonić w poniedziałek z rana) 696718446. To jedna z kilku kancelarii która zajmuje się sprawami przeciwko tej grupie przestępczej. Najgorzej że oni działają chyba już ponad 10 lat i tak okradają takich jak my
Przestrzegam wszystkich chetnych przed inwestowaniem pieniedzy w zlodziejskiej firmie pixpal pro. Zainwestowalem i stracilem. W tym Procedere bierze udzial kobieta o nazwisku Danuta Parylak Nr telefonu 00447851441008. Dzwonia do mnie ze abym otrzymal pieniadze zainwestowane musze wplacic im na ich sejf depozytowy 300 dolarow to przesla mi moje zainwestowane pieniadze wraz z tymi 300 dolarami. O tym zostalem poinformowany przez Radoslaw Szymanski tel
00436645138626, 00436645192662. NIE DAJCIE SIE NABRAC ZLODZIEJOM.
Ja byłam ostrożniejsza wpłaciłam 400zl ale i te nie chcą oddać. Zlodziejska banda. Naganiacz platformy sylwia ostrowska a ten broker z ruskim zaciągiem marek kaminski niby bo prawdziwych nazwisk nie uzywaja.
Wiadomo, że nikt nie zadzwoni do ciebie abyś ty wzbogacił się logicznie rzecz biorąc a raczej aby na tobie zarobić i przechwycić twoje oszczędności. Najgłupsze to jest to że jak zażądasz zwrotu to każą jeszcze doplacic podatek lub wpłacić na jakąś skrzynkę lub koszty przesyłki i jak wplacisz to już zamilkną i nie dzwonią bo całą sumę mają dla siebie.
Dzięki. Rozmawiałam z prawnikami i wzięli moja sprawa. Będę mnie reprezentować. Tyle że mnie nie pixpalpro oszukał a falcon, a w sumie to oni chyba da z jeden grupy. Na jednym forum brytyjskim o tym pisali, tak właśnie znalazlam ten wpis o pixpal i prawnikach którzy robią im sprawy w sądzie. Jeszcze raz dziękuję. Przez tych oszustów całkiem zakręcona jestem i chyba w depresji i samej ciężko mi wszystko było poogrniaf. Pixpal i falcon to kupa gruzu
Dzięki. Rozmawiałam z prawnikami i wzięli moja sprawa. Będę mnie reprezentować. Tyle że mnie nie pixpalpro oszukał a falcon, a w sumie to oni chyba da z jeden grupy. Na jednym forum brytyjskim o tym pisali, tak właśnie znalazlam ten wpis o pixpal i prawnikach którzy robią im sprawy w sądzie. Jeszcze raz dziękuję. Przez tych oszustów całkiem zakręcona jestem i chyba w depresji i samej ciężko mi wszystko było poogrniaf. Pixpal i falcon to kupa gruzu Zapomniałam to ten numer mojej prawniczki 696718446