Cześć, właśnie planuję rozpocząć moją przygodę z CIMA, jeśli nadal posiadasz jakieś materiały, chętnie bym z nich z korzystała. Proszę o kontakt mailowy mandaryna_8@o2.pl
Pozdrawiam. Gosia
Elwira- gratuluje zaliczenia pierwszego roku i zdania egzaminow :)
jezeli posiadasz jeszcze materialy z pierwszego roku- chetnie je od ciebie odkupie.
Moge je odebrac z Polski, bo podobnie jak ty bede w drugiej polowie sierpnia na wakacjach lub jezeli dla ciebie jest wygodniej ; z UK. Mieszkam w Irlandii, wiec bede miala okazje wyskoczyc do sasiadki na herbatke ;)
Bede bardzo wdzieczna za pomoc :) pozdrawiam
Witam serdecznie, niestety pozostaly mi tylko ksiazki do Business Maths i Economics. Pozostale juz sprzedalam. Jesli mimo wszystko jestes zainteresowana tymi dwoma, daj znac.
Pozdrawiam serdecznie
Elwira
Witam wszystkich zainteresowanych. Wczoraj zadlam nastepny egzamin - Company Law nad Business Ethics. Nie bylo trudne tylko strasznie nuuuuudne. Egzamin skonczylam po godzinie (75 pytan) a dozwolone jest max 2 godziny. Bulka z maslem.
Moja koleżanka jest w połowie ACCA i z tego co mi powiedziała to znajomość angielskiego na bardzo wysokim poziomie nie jest, oczywiście znajomość na poziomie podstawowym jest niewystarczająca. Ja znam angielski tak średnio (pomiedzy pre-intermidate a Intermedate). Ale i tak czytając materiały należy mieć profesjonalny słownik bo jest wiele słów które sa typowo biznesowe.
żałosny wątek :P top 10 niudacznego marketingu ze tez ci sie chciało charlsleg vczy inny jakis tam . moze w koncu powiesz co masz zamiar sprzedac hahaha . nie ma chyba tak glupiego człowiedka na ziemi ktory da sie na takie cos naciagnac