WC****
masz coraz słabszą pamięć zapominasz o kremie, zapominasz o czterech dawkach ,.....
Weź coś na polepszenie pamięci robisz u tego buhaja za marne drobniaki to może nie masz na preparat na polepszenie pamięci ?
Pozdrawiam
A na Sundragonie być może dzisiaj dwa kółeczka no i co tam ciekawego na snw z Lublina ?
Dnia 2024-08-14 o godz. 12:19 ~J-23 napisał(a): > WC**** > > masz coraz słabszą pamięć zapominasz o kremie, zapominasz o czterech dawkach ,..... > > Weź coś na polepszenie pamięci robisz u tego buhaja za marne drobniaki to może nie masz na preparat na polepszenie pamięci ? > > Pozdrawiam > > A na Sundragonie być może dzisiaj dwa kółeczka no i co tam ciekawego na snw z Lublina ?
Kółeczka to ty robisz na tej niewygranej hulajce elektrycznej. Albo na odprowadzanym wózku pod Wola Parkiem x-D. A na Sanwilu w porządku. Zarabiają kasę :-).
Dnia 2024-08-14 o godz. 11:57 cmpunk napisał(a): > Dnia 2024-08-14 o godz. 11:01 ~J-23 napisał(a): > > ktoś-iu > > czekasz dalej bo ja już ZNÓW sprzedałem z ~25% zyskiem > > > > Zapomniałem dodać, że fajnie, bo będziesz miał na krem x-D.
wc**** teraz to tylko na 'KREMIK' jakiś wystarczy 4,5 % i jakieś 12% znów do przodu ,....
A u was na snw ile zarobiliście przez ten ostatni miesiąc ????
Łooo, scett, zazdroszczę. To jesteś już tak bogaty, że niedługo pod dom podjedzie taka czarna, przedłużana limuzyna z kierowcą i będziesz wożony z tyłu, w najwygodniejszej z możliwych, leżącej pozycji x-D. Ostatnio częściej takie limuzyny na ulicach widuję, wożą tych od loterii
wc**** Ja też widuję tego typu limuzyny i nie robi to na mnie aż takiego wrażenia , ostatnio na warszawskiej Woli jak skręcał ze starej Okopowej w Żytnią bałem sie , że sie nie uda , ale pełny sukces ,...
Mnie ze SPEKULACJI na SUNDRAGON, BRAS, 4Mass i inn. starczyło by na kilka takich kursów (limuzynami) , a ciebie i "inwestorów" * z snw nawet by nie wpiścili do środka na 3 minuty ,.....
Ps. Wczoraj trochę nieściśle (tak to niektórzy mogli zrozumieć) napisałem , że ostatnia podbitka tj. wybicie kursu > 40 gr był miesiąc temu , a tak naprawdę to było 28.VIII. - jakieś 2 tygodnie temu
A dziś na SUNDRAGON po wczorajszych 39 gr znów 34,xx gr , a jak tam u was na snw ??? po 2 h sesji w końcu się otworzyło ???
------------------------------------------------------ (*) a właściwie dawców kapitału
Scettuś, cieszy mnie, że dociera do ciebie to, że jako hulajnogowe panisko niedługo też będziesz taką limuzyną w ostatnią prostą śmignąć, z zresztą zgodnie z prawdą objawioną na plakatach. No i grubo zarobiony
To już NORMA od kilku lat (górka 5,8x) u ciebie pisanie bzdur j.w. już ci pisałem o "końcu upałów" ale przyczyna musi być jakaś inna ,.... może? jeszcze nie za późno , dla swojego dobra zgłoś się do dobrego diagnosty,....
Ps. A 'perełki' snw i wikana nadal bez otwarcia ,.... to też na pewno wg ciebie "rewelacyjna" wiadomość , bo ,.... NIKT już nie chce sprzedawać/kipować w tej cenie
I dzisjaj kolejne + 25 % , a to chyba jeszcze nie koniec,... Coś tam przebąkuja o emisji po 1 zet tak jak na PGF Group (spółce powiązanej z SDG) a to działa na wyobraźnię i nie tylko
Dnia 2025-02-11 o godz. 16:08 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-02-11 o godz. 14:26 ~J-23 napisał(a): > > I dzisiaj znów + 10% (27,5 gr) jak na razie ,..... > > + 16% ( 29 gr), a jutro poprawka ? ? ?
Ale się chwalisz, czy żalisz? A jeśli mamy uwierzyć, że zarobiłeś na Sundragonie, to musisz spełnić co najmniej jeden z dwóch warunków: 1. Dzień wcześniej powinieneś napisać, że będą wzrosty na Sundragonie. W końcu buffetowy jesteś gracz, no nie? 2. Natychmiast po zakupie akcji napisać to na forum i podać kurs, tak samo ze sprzedażą. Jeśli tego nie zrobisz, to twój wpis jest tylko informacyjny i sami możemy sobie zobaczyć kurs.
w nogach śpisz i tyle samo wiesz ,.... Pisałem wczoraj , że B. możliwa dzisiaj POPRAWKA , juz ci nie raz* i nie 2 razy tu tłumaczyłem jak działam na SUNDRAGON
Ale przecież na snw można ( przynajmniej teoretycznie) robić jeszcze LEPSZE biznesy i to czściej ,,..... no nie ???
I znów kochany model mnie przyblokował także tylko powtórzę, kilka razy już ci to wc**** tłumaczyłem jak ja inwestuję na Sundragon ,...
A dzisiaj na SundDragon znów ""tylko" + 25%
Pozdrawiam
Dnia 2025-02-12 o godz. 12:21 ~J-23 napisał(a): > I znów kochany model mnie przyblokował także tylko powtórzę, kilka razy już ci to wc**** tłumaczyłem jak ja inwestuję na Sundragon ,... > > A dzisiaj na SundDragon znów ""tylko" + 25% > > Pozdrawiam
Jak na razie, to inwestujesz we wpisy na forum x-D.
Dnia 2025-02-19 o godz. 09:30 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-02-13 o godz. 10:29 ~J-23 napisał(a): > > Grzeją silniki pod piątkowy raport , czy dzisiaj 'drobny' odpoczynek ?? > > No i po drobnym " odpoczynku* " dzisiaj znów prawie "tylko" + 20 % na dzień DOBRY > > A na snw ciągle dzielnie walczą z 1,50 ,......
Spokojnie, nie od razu Kraków zbudowano. Sporo społek na widłach dziś.
Dnia 2025-03-03 o godz. 15:27 ~J-23 napisał(a): > wc**** > > I jak tam ten twój "KRAKÓW" ???,.... już zbudowany ??? > Bo na SUNDRAGON dziś znów wzrosty > 30 %
godziny otwarcia Tak, wiemy. Wiemy też, że kupiłeś w samym dołku, a sprzedałeś na górce. Nic nowego :-).
Dnia 2025-03-03 o godz. 16:09 cmpunk napisał(a): > Dnia 2025-03-03 o godz. 15:27 ~J-23 napisał(a): > > wc**** > > > > I jak tam ten twój "KRAKÓW" ???,.... już zbudowany ??? > > Bo na SUNDRAGON dziś znów wzrosty > 30 % > > godziny otwarcia Tak, wiemy. Wiemy też, że kupiłeś w samym dołku, a sprzedałeś na górce. Nic nowego :-).
wc**** Całkiem zapomniałeś , że kupiłem tzn. obracam akcjami SUNDRAGON-a na 20 czy 200 zet ,..... (to ja mam ci przypominać ???? ogarnij się wc **** !!!) A na snw dziś też niezgorzej jakieś AŻ +3 % w końcu COŚ NOWEGO !!! i jest się z czego cieszyć
Dnia 2025-03-04 o godz. 09:24 ~rrk napisał(a): > Dnia 2025-03-04 o godz. 09:12 ~J-23 napisał(a): > > Dziś POPRAWKA x 2 (GÓRA/DÓŁ),... ??? > > do 0,50 powinieneś dolecieć, tutaj to jakieś nieporozumienie....
Te 50 (gr) to dziś na SUNDRAGON ??? Hmmm no mogą być (dzisiaj) z tym problemiki , ale docelowo ???? kto wie ???
Ps. Tutaj (snw) też całkiem dzisiaj niezgorzej , jak na lubelską 'perełkę' trzeba to obiektywnie przyznać
Dnia 2025-04-16 o godz. 16:38 ~J-23 napisał(a): > Na SUNDRAGON dzisiaj tylko jakieś 'marne' PLUS 20 % > > Ale lepiej poczekajcie na taką sesję jak dziś na PGF GROUP (związana z Sundragon), tam "TYLKO" + 33,33% i ~600tys. obrotu - marzenie na snw .
A dzisiaj znów na PGF GPOUP "TYLKO" PLUS 27 % i obrocik ~1 MILION zet Na SUNDRAGON + 15% ( w końcówce lekki zjazd) i też solidny obrót a na snw lubelskiej 'perle' ,.............................. wiadomo nowy prezes
Dnia 2025-07-14 o godz. 14:57 cmpunk napisał(a): > Dnia 2025-07-14 o godz. 12:19 ~J-23 napisał(a): > > I dzisiaj KOLEJNE PLUS 30 % na SUNDRAGON ! ! ! > > Zwietrzały ci te procenty do poziomu pryty spożywanej na skwerku :-).
wc****,
Nie bój, nie bój swoje 20% wyrwałem w kółeczku Nr 1. Pisałem ci i doradzałerm , żebyś wziął SUNDRAGON w PROMOCJI , ..... A wystarczyło ustawiś cię po 50 gr i sprzedać przed chwilką po 56,xx i 12 % ( w kóleczku Nr 2 ) w kieszeni w ciągu 1/2 h na swojej "perełce" tylu nie zobaczysz przez ROK lub dłużej ,... ale ty przecież jestreś i mądrzejszy i ,.... (wiadomo)
Dnia 2025-07-14 o godz. 14:57 cmpunk napisał(a): > Dnia 2025-07-14 o godz. 12:19 ~J-23 napisał(a): > > I dzisiaj KOLEJNE PLUS 30 % na SUNDRAGON ! ! ! > > Zwietrzały ci te procenty do poziomu pryty spożywanej na skwerku :-).
I co ???? wc****
Dzisiaj znów PLUS 20% * zaliczone , a wróbelki z SDG ćwierkają o 1 zet i wyżej jak 'grubszy' kapitał (a już coś widać ?) się zainteresuje po przejściu na rynek GŁÓWNY ,....
----------------------------------------------- ( * ) dla mnie te 20% to trochę mało jak na trunki , ale dla ciebie to raj w ustach
Dnia 2025-07-17 o godz. 12:01 ~J-23 napisał(a): > Tak ,tak wc**** , tak . tak ,..... > > Dzisiaj znów PLUS 25,xx % , na SUNDRAGON ,.... > > i twoje % na skwerku A. Pawełka nie zaszkodziły > > HAHAHAAHAHhahahahaaaaa
A dziś ,.... prawdziwa 'tragedia' na SUNDRAGON i TYLKO + 15,80 % (53,2 - 61,6)
> A dziś ,.... prawdziwa 'tragedia' na SUNDRAGON i TYLKO + 15,80 % (53,2 - 61,6) > > A ile dziś na snw wyrwaliście ? ? ?
Sorrki , zaniedbałem * trochę ten wątek , ale dziś znów j.w. "TYLKO" +15,86% (58,00 - 67,2)
A co tam ciekawego na snw ? ?
----------------------------------------------------------- ( * ) zaniedbałem , bo nie pisałem o wazostach po 8 - 10 % dziennie (i w trakcie sesji góra - dół 10 - 15%)
Dnia 2025-08-04 o godz. 12:51 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-07-18 o godz. 14:44 ~J-23 napisał(a): > > > A dziś ,.... prawdziwa 'tragedia' na SUNDRAGON i TYLKO + 15,80 % (53,2 - 61,6) > > > > A ile dziś na snw wyrwaliście ? ? ? > > Sorrki , zaniedbałem * trochę ten wątek , ale dziś znów j.w. "TYLKO" +15,86% (58,00 - 67,2) > > A co tam ciekawego na snw ? ? > > ----------------------------------------------------------- > ( * ) zaniedbałem , bo nie pisałem o wazostach po 8 - 10 % dziennie (i w trakcie sesji góra - dół 10 - 15%) >
I dzisiaj znów + 15,54 % (0,566 - 0,654 ) A od piątkowego (8.VIII.) 'tylko' + 9 % jak na razie
Dnia 2025-08-11 o godz. 12:21 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2025-08-04 o godz. 12:51 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2025-07-18 o godz. 14:44 ~J-23 napisał(a): > > > > > A dziś ,.... prawdziwa 'tragedia' na SUNDRAGON i TYLKO + 15,80 % (53,2 - 61,6) > > > > > > A ile dziś na snw wyrwaliście ? ? ? > > > > Sorrki , zaniedbałem * trochę ten wątek , ale dziś znów j.w. "TYLKO" +15,86% (58,00 - 67,2) > > > > A co tam ciekawego na snw ? ? > > > > ----------------------------------------------------------- > > ( * ) zaniedbałem , bo nie pisałem o wazostach po 8 - 10 % dziennie (i w trakcie sesji góra - dół 10 - 15%) > > > > I dzisiaj znów + 15,54 % (0,566 - 0,654 ) > A od piątkowego (8.VIII.) 'tylko' + 9 % jak na razie > > z pozdrowieniami z SUNDRAGON
tylko drobna korekta ( w górę) PLUS 17,66% (0,566 - 0,666) A od piątku + 11 % (jak na razie)
I dzisiaj który ? * to już raz z rzędu PLUS 13,5% ( 0,608 - 0,69 ) jak na razie
------------------------------------------------- ( * ) czy ktoś (niekoniecznie 'ktoś' z forum) mógłby mnie pomóc i policzyć ile to już górek/dołków było w tym roku (półroczu) , na ktorych można było przyciąć po 20 - 30 % , albo nawet po 11 - 13 % na SUNDRAGON
I znów PONAD + 13,5% (0,58 - 0,66) i jakoś dziwnie lubią te poziomy wzrostu 13,5% ???? i który to już raz w tym tylko roku ??? Ale chyba już po raz ostatni pod tą nazwa spólki od jutra 2 września zmiana na MILITARI GROUP
Ps. Wypadało by w związku ze zmianą nazwy spółki (SUNDRAGON) założyć nowy wątek, "ktoś"-iu do ROBOTY !!! C Z E K A M Y wszyscy !!!!
ty codziennie sam wklejasz tu po 3 - 4 '' listy intencyjne " o wirusach&bakteriach itp i bez skutku na snw
Mało kogo intersują te j.w. twoje dylematy, liczy się efekt końcowy tj, kolejne w tym roku PLUS ok. 15 % a i lepsze wzrosty + 30 - 40 % też się tu przytrafiały ,... liczyłeś (ty 'świetny' jesteś w statystyce) ile już takich + 15% i +30-40% w tym roku tu było ??? a ile czegoś takiego było na 'holdzie' snw ???
A na weekend wrzucę ci jeszcze jeden "list" z CLE (Coal ENERGY), ja tam też ostatnio ładnie przycięłem od ~2,4 do ~3,4 ( a to chyba jeszcze? nie koniec)
COAL ENERGY S.A.: Execution of a Memorandum of Cooperation concerning mining projects in Albania
Scettek, ty to mogłeś sobie przyciąć... Tego covidowego palca x-D. A te procenty to ci się z monopolem kićkają. O Sanwil to się nie martw. Martw się o to, co sobie pyknąłeś w żyłkę :-).
Na MILITARY GROUP jeszcze na razie "odpoczywają" , ale jak zerknąć na PGF GROUP * dziś + 27,66 % (0,60 - 0,76,6) , a rośnie tak ładnie już od ~ 50 gr tj. ok 55%
--------------------------------------------------------------------------- ( * ) i gdyby ktoś jeszcze nie wiedział , to Military GROUP I PGF GROUP są ze sobą 'dość' ściśle powiązane